Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 bu yakıtı dısarı neden atıyor bilgisi olan varmı kimi hortumun agzını keserek yeniledim kimisini komple yeniledim valfin agzındaki oringileri 2 defa değiştim hala aynı acaba yakıt filtresindemi sorun var yoksa valftemi Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 akşam yine mesai yaptım kış geliyor kalorifer sorunu 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Okay Kaygusuz yazdı: akşam yine mesai yaptım kış geliyor kalorifer sorunu Okay kolay gelsin ellerine sağlık, ne oluyor bunların kaloriferinde? Merakımdan soruyorum. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Yusuf Berke yazdı: Okay kolay gelsin ellerine sağlık, ne oluyor bunların kaloriferinde? Merakımdan soruyorum. abi bunların bora ve golf4lerin kalorifer sıcak soguk ayırıcı kleper var onun üzerine sünger koyulmus zamanla bu süngerler fanın üflemenin etkisiyle özelligini yitiriyor ve ızgaralardan dısarı atıyor kleperin üzeride bos kalınca sıcak soguk ayırmıyor bende bunları folyo bant cekiyorum üzerinde bazı fotograflarda gözünen yuvarlak delikler var o kısım. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 abi bunların bora ve golf4lerin kalorifer sıcak soguk ayırıcı kleper var onun üzerine sünger koyulmus zamanla bu süngerler fanın üflemenin etkisiyle özelligini yitiriyor ve ızgaralardan dısarı atıyor kleperin üzeride bos kalınca sıcak soguk ayırmıyor bende bunları folyo bant cekiyorum üzerinde bazı fotograflarda gözünen yuvarlak delikler var o kısım.İyi ekmek yediniz bu işten [emoji48] . 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Furkan Bakırel yazdı: İyi ekmek yediniz bu işten . devam ediyoruz canım bitmedi daha. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 devam ediyoruz canım bitmedi daha.Boranın derdi bitmez devam ... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Sıkı geçmiyorsa ondan kaçırır diyeceğim de basınç yok ki niye kaçırsın yine de sıvı contayla basardim oraya onu baktım kesti,filtreyle beraber bunu da değiştirirdim. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Furkan Bakırel yazdı: Sıkı geçmiyorsa ondan kaçırır diyeceğim de basınç yok ki niye kaçırsın yine de sıvı contayla basardim oraya onu baktım kesti,filtreyle beraber bunu da değiştirirdim. filtre ile valfin yenisini almaya karar verdim bakıcam 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Filtrenin geçirgenliğinde bir problem olsa çekişi etkilemez mi? Valf geri dönüşte mi bağlıydı hatırlayamadım? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 mini stepne taktım bagaj yüksekliği 9 cm arttı. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Filtrenin geçirgenliğinde bir problem olsa çekişi etkilemez mi? Valf geri dönüşte mi bağlıydı hatırlayamadım? evet geri dönüşüm hattında fitreye giriyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Geçen hafta kırılan aynayı Mehmet Cihad in karşılıksız gönderdiği sağ dikiz aynası ile değiştirdim. Tekrar teşekkür ederim kendisine. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Safranbolu’da bulunan ters Konak var orayı gezmeye gittik ve arabamızı tersledik😊 Buda orijinal resmi Buda benden 😊 4 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Kedileri besledim.. Motorda mı yaşıyor bu şirinlikler? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Hadi hayırlısı Mustafa sen şimdi binek araç olmadan ne yapacaksın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Selim Bilgin yazdı: Gitti Gül gibi alfa Bağıra bağıra huuuu çeke çeke Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hadi hayırlısı Mustafa sen şimdi binek araç olmadan ne yapacaksın Binek jeep var alırız olmadı bi meredes 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 29 Eylül 2019 Paylaş 29 Eylül 2019 (düzenlendi) Polen filtresinin değiştirdim. Polen filtresini buraya koyan tasarımcılara selamlarımı iletiyorum Filtreyi çıkarmak için ilk olarak gaz pedalının sökülmesi gerekiyor. İçerisi epey yaprak dolmuş bunlar kenarda kalanlar. Elektrik süpürgesi ile çektirdim kalanları. Süpürgenin kendi ucu yetişmediği için devreye pratik Türk zekası girdi ve süpürge ucuna gırtlak boru dediğimiz boruyu bantladım. Filtreyi Bosch marka almıştım daha önceden. Uzun uğraşlar sonucu yerine takabildim. ve mutlu son. 29 Eylül 2019 tarihinde Zeki Yelboğa tarafından düzenlendi Yazı ekleme 10 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül 2019 Paylaş 29 Eylül 2019 Zeki Yelboğa yazdı: Polen filtresinin değiştirdim. Polen filtresini buraya koyan tasarımcılara selamlarımı iletiyorum Filtreyi çıkarmak için ilk olarak gaz pedalının sökülmesi gerekiyor. Focus 2, 2.5 lar da öyle abi, hem focusta hem de s max de çok selam yolladım o mühendislere. Yine s max geniş bir nebze iyi, focusta bel ağrısı garantisi vardı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts