İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Yusuf Berke

Caravelle ile 800 kilometre yolculuk yaptım 2 günde. Araçta 9 kişi+ağzına kadar malzeme vardı ve klimatronik hem arka hem önde tam güçteydi ve ekrandaki derece LO'daydı.

Depoyu fulledim, 72 litre aldı. İçinde çok az yakıt vardı.

120 sabit kullandım CC ile.

Yakıt ortalamam 6,9.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
Yusuf Berke yazdı:

Caravelle ile 800 kilometre yolculuk yaptım 2 günde. Araçta 9 kişi+ağzına kadar malzeme vardı ve klimatronik hem arka hem önde tam güçteydi ve ekrandaki derece LO'daydı.

Depoyu fulledim, 72 litre aldı. İçinde çok az yakıt vardı.

120 sabit kullandım CC ile.

Yakıt ortalamam 6,9.

Çok iyi ben polo ile bagaj dahil full dolu 200km yaptım klima hep açık 4.9lt ortalama gösteriyor. Birde benim araç realde daha fazla yakıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu araç kac bin km de nasıl bir pedala basmak 

Tank bu. Durmaz öyle az basmakla falan.
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ben birşey yapmadım o yaptı... 3 sene önce İzmir usta eller de değişen ne olduğunu bilmediğim termostat ek yerinden açıldı. Klima soğutmaya başladı, İbreni yükseldiğini gördüm, motor sıcak gibi bir uyarı yazdı, klimayı kapatıp kaloriferi açtığım esnasında. Hemen gitti, gazı bırakmıştım zaten 90 a düştü hemen. Biraz bekledim su ekledim kaçağı görmek için. Stop ettim fanlar bir süre çalışıp durdu. Usta gelecek arabayı bıraktık yolda. Febi marka termostat buldu, alıp gelecek sağolsun.
1d850a367436726cf2b26662218ff381.jpg677ae29ee92c117e46726207898047ec.jpg3fe8c1b7ce391c65443cf343459c4703.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Teşekkür ederim. Febi Alman malı dediler, iyidir inşallah.

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Teşekkür ederim. Febi Alman malı dediler, iyidir inşallah.

Bana oksijen sensörü 1 sene dayandi ve gitti.
Araç uzerindeki orjinalini taktım hâlen calisiyor.
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Hocam geçmiş olsun. Yine de birkaç gün tetikte ol. Ne olur ne olmaz.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Daha takılmadi ustanın başka işi varmış onu yapıp gelecek ama başka da şansım yok, aile pikniğine geldik, buradan da İzmir e gideceğim. Ne kadar giderse artık.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Geçmiş olsun, ilk fırsatta orjinali ile değişmekte fayda var. Ne zaman nerde bırakacağı belli olmaz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Geçmiş olsun. Akan yeşil sıvı ne? (Antifriz turuncu renk görünüyor kapta)

Febi’nin alman malı işi biraz hikaye. Pek ahım şahım bir kalitesi yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende anladığım, usta motorun içinde yeşil oluyor dedi, 10 senelik antifriz değişirken de yeşildi. Eski termostat D&P diye birşey, yerliymiş sanırım. Bir süre kullanalım elimiz bollasinca değiştir artık. Sırada bekleyen baskı balata volan değişimi var, Ramazan'dan beri bekliyor depoda parçalar.

Alpay Sumer yazdı:

Yesil renkte olan klimanin yagi sanirim🤔

Bağlantı yok sanırım Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak ki

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak ki

Aracta bu kivamda bu renkte baska birsey yokki🤔 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

geçmiş olsun. termostat yazmissiniz ama termostat gövdesi çatlamış benim anladigim. febi 1. sınıf yan sanayi üründür. kalitelidir tabii ki ama yine de özellikle motor aksaminda orjinalden şaşmamak lazim

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bağlantı yok sanırım Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak ki

Ne oldu Ahmet.
Neymiş o yeşil sıvı.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Turuncu antfriz o. Yeşil gibi ama değil

Kalorifer i açınca sıcaklık hatası gitmesi kalorifer peteği devreye girip soğutmayi hızlandırmasindan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ne oldu Ahmet.
Neymiş o yeşil sıvı.
Ustanın dediğine göre antifriz. Değiştirdik pikniği bitirdik 480 km İzmir geldik yeni indik. Sıkıntı yok şükür çekişte falan.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Geçmiş olsun. Akan yeşil sıvı ne? (Antifriz turuncu renk görünüyor kapta)
Febi’nin alman malı işi biraz hikaye. Pek ahım şahım bir kalitesi yok.
Bayram üstü en iyi seçenek buydu, birde OES diye bir ürün var dedi usta, ithal sanırım.
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
geçmiş olsun. termostat yazmissiniz ama termostat gövdesi çatlamış benim anladigim. febi 1. sınıf yan sanayi üründür. kalitelidir tabii ki ama yine de özellikle motor aksaminda orjinalden şaşmamak lazim
Tdci focus da ayrı satılan bir termostat yok, bu şekilde satıldığı için termostat dedim, dediğiniz gibi dışındaki plastik gövde ek yerinden ayrılmış.

Ekleme: tapatalk ile çoklu alıntı yok, ayrı ayrı yazdım, site birleştirip tek ileti yapıyordur umarım.
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bayram üstü en iyi seçenek buydu, birde OES diye bir ürün var dedi usta, ithal sanırım.

Geçmiş olsun hayati parça olduğundan imkan varsa orjinaline geçin tekrar yolda bırakabilir.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

evet biraz baktimda govdeyle birlikteymis. linkte oes markasinin montajda kullanilan orjinal urun olduğu yaziyor

https://www.ersford.com/focus-c-max-fusion-fiesta/termostat-govdesi-komple

Tdci focus da ayrı satılan bir termostat yok, bu şekilde satıldığı için termostat dedim, dediğiniz gibi dışındaki plastik gövde ek yerinden ayrılmış.

Ekleme: tapatalk ile çoklu alıntı yok, ayrı ayrı yazdım, site birleştirip tek ileti yapıyordur umarım.
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
evet biraz baktimda govdeyle birlikteymis. linkte oes markasinin montajda kullanilan orjinal urun olduğu yaziyor

https://www.ersford.com/focus-c-max-fusion-fiesta/termostat-govdesi-komple

Sanmıyorum, OES daha ucuzdu, fason üretim dedi usta. Burada farklı yazıyor mesela. (Başka araç için termostat)
https://www.fordtoptancisi.com/Termostat-Govdesi-Focus-16-Tdci,PR-6203.html
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...