Yusuf Berke 11 Ağustos 2019 Paylaş 11 Ağustos 2019 Caravelle ile 800 kilometre yolculuk yaptım 2 günde. Araçta 9 kişi+ağzına kadar malzeme vardı ve klimatronik hem arka hem önde tam güçteydi ve ekrandaki derece LO'daydı. Depoyu fulledim, 72 litre aldı. İçinde çok az yakıt vardı. 120 sabit kullandım CC ile. Yakıt ortalamam 6,9. 5 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 11 Ağustos 2019 Paylaş 11 Ağustos 2019 Yusuf Berke yazdı: Caravelle ile 800 kilometre yolculuk yaptım 2 günde. Araçta 9 kişi+ağzına kadar malzeme vardı ve klimatronik hem arka hem önde tam güçteydi ve ekrandaki derece LO'daydı. Depoyu fulledim, 72 litre aldı. İçinde çok az yakıt vardı. 120 sabit kullandım CC ile. Yakıt ortalamam 6,9. Çok iyi ben polo ile bagaj dahil full dolu 200km yaptım klima hep açık 4.9lt ortalama gösteriyor. Birde benim araç realde daha fazla yakıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2019 Bu araç kac bin km de nasıl bir pedala basmak Tank bu. Durmaz öyle az basmakla falan. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Ben birşey yapmadım o yaptı... 3 sene önce İzmir usta eller de değişen ne olduğunu bilmediğim termostat ek yerinden açıldı. Klima soğutmaya başladı, İbreni yükseldiğini gördüm, motor sıcak gibi bir uyarı yazdı, klimayı kapatıp kaloriferi açtığım esnasında. Hemen gitti, gazı bırakmıştım zaten 90 a düştü hemen. Biraz bekledim su ekledim kaçağı görmek için. Stop ettim fanlar bir süre çalışıp durdu. Usta gelecek arabayı bıraktık yolda. Febi marka termostat buldu, alıp gelecek sağolsun. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Teşekkür ederim. Febi Alman malı dediler, iyidir inşallah. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Teşekkür ederim. Febi Alman malı dediler, iyidir inşallah.Bana oksijen sensörü 1 sene dayandi ve gitti. Araç uzerindeki orjinalini taktım hâlen calisiyor. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Hocam geçmiş olsun. Yine de birkaç gün tetikte ol. Ne olur ne olmaz. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Daha takılmadi ustanın başka işi varmış onu yapıp gelecek ama başka da şansım yok, aile pikniğine geldik, buradan da İzmir e gideceğim. Ne kadar giderse artık. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Geçmiş olsun, ilk fırsatta orjinali ile değişmekte fayda var. Ne zaman nerde bırakacağı belli olmaz. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Geçmiş olsun. Akan yeşil sıvı ne? (Antifriz turuncu renk görünüyor kapta) Febi’nin alman malı işi biraz hikaye. Pek ahım şahım bir kalitesi yok. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Yesil renkte olan klimanin yagi sanirim🤔 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Bende anladığım, usta motorun içinde yeşil oluyor dedi, 10 senelik antifriz değişirken de yeşildi. Eski termostat D&P diye birşey, yerliymiş sanırım. Bir süre kullanalım elimiz bollasinca değiştir artık. Sırada bekleyen baskı balata volan değişimi var, Ramazan'dan beri bekliyor depoda parçalar. Alpay Sumer yazdı: Yesil renkte olan klimanin yagi sanirim🤔 Bağlantı yok sanırım Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak ki Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak ki Aracta bu kivamda bu renkte baska birsey yokki🤔 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Geçmiş olsun. Erken farkındalık 5000₺ kurtarır. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 geçmiş olsun. termostat yazmissiniz ama termostat gövdesi çatlamış benim anladigim. febi 1. sınıf yan sanayi üründür. kalitelidir tabii ki ama yine de özellikle motor aksaminda orjinalden şaşmamak lazim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2019 Bağlantı yok sanırım Klima ile radyatör borularının, nereden karışacak kiNe oldu Ahmet. Neymiş o yeşil sıvı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Turuncu antfriz o. Yeşil gibi ama değil Kalorifer i açınca sıcaklık hatası gitmesi kalorifer peteği devreye girip soğutmayi hızlandırmasindan 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Ne oldu Ahmet. Neymiş o yeşil sıvı. Ustanın dediğine göre antifriz. Değiştirdik pikniği bitirdik 480 km İzmir geldik yeni indik. Sıkıntı yok şükür çekişte falan. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 Geçmiş olsun. Akan yeşil sıvı ne? (Antifriz turuncu renk görünüyor kapta) Febi’nin alman malı işi biraz hikaye. Pek ahım şahım bir kalitesi yok.Bayram üstü en iyi seçenek buydu, birde OES diye bir ürün var dedi usta, ithal sanırım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 geçmiş olsun. termostat yazmissiniz ama termostat gövdesi çatlamış benim anladigim. febi 1. sınıf yan sanayi üründür. kalitelidir tabii ki ama yine de özellikle motor aksaminda orjinalden şaşmamak lazimTdci focus da ayrı satılan bir termostat yok, bu şekilde satıldığı için termostat dedim, dediğiniz gibi dışındaki plastik gövde ek yerinden ayrılmış.Ekleme: tapatalk ile çoklu alıntı yok, ayrı ayrı yazdım, site birleştirip tek ileti yapıyordur umarım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bayram üstü en iyi seçenek buydu, birde OES diye bir ürün var dedi usta, ithal sanırım. Geçmiş olsun hayati parça olduğundan imkan varsa orjinaline geçin tekrar yolda bırakabilir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 evet biraz baktimda govdeyle birlikteymis. linkte oes markasinin montajda kullanilan orjinal urun olduğu yaziyorhttps://www.ersford.com/focus-c-max-fusion-fiesta/termostat-govdesi-kompleTdci focus da ayrı satılan bir termostat yok, bu şekilde satıldığı için termostat dedim, dediğiniz gibi dışındaki plastik gövde ek yerinden ayrılmış.Ekleme: tapatalk ile çoklu alıntı yok, ayrı ayrı yazdım, site birleştirip tek ileti yapıyordur umarım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 evet biraz baktimda govdeyle birlikteymis. linkte oes markasinin montajda kullanilan orjinal urun olduğu yaziyorhttps://www.ersford.com/focus-c-max-fusion-fiesta/termostat-govdesi-kompleSanmıyorum, OES daha ucuzdu, fason üretim dedi usta. Burada farklı yazıyor mesela. (Başka araç için termostat)https://www.fordtoptancisi.com/Termostat-Govdesi-Focus-16-Tdci,PR-6203.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts