İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Coşku Mert

daha once lpg montajı yapilirken yagmur oluguna yakin bi yerden delik acilmis. ordan damlayan sular hopp sigorta kutusunun üstüne. o kismi halletmistimde kutudan haberim yeni oldu

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Coşku, akrilik sprey vernik sıksaydın keşke. 
abi aklima geldi aslinda evdeki vernikten fircayla sureyim dedim :) sonra bi daha mudahale etmek durumunda zor olur diye surmedim
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben bu gün arabayı 2 km ötedeki avm otoparkına bıraktım. Yanmasın sıcaktan diye avm kapalı otoparkında en dipdeki yere park edip kilitledim. 

Sonra metroya bindim.  Tabanway işimi hallettim.. İşim bitince de evime geri geldim.  Bedava otopark ve maksimum yakıt ekonomisi. Üstelik metroda klimada var pöfür pöfür. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Coşku Mert yazdı:

abi aklima geldi aslinda evdeki vernikten fircayla sureyim dedim :) sonra bi daha mudahale etmek durumunda zor olur diye surmedim

Tiner çözüyor. Board tamamen oksitten arınmaz ise yine başlar çürüme. Spey hava ile teması kesip çürümeyi önler aklında bulunsun 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bir ara plastik24 sprey vardı biz asitik ortamlardaki kartlarda kullanıyorduk hala var mı ki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Dün vergisini ödedim, tanzik sıkıntısı olan silecek fıskiyesi düzelttim.
Bugün yıkattım, dün porçöz ile boyayı yaktığımi anladım emoji24.png sonax hızlı cila yaptım.

Hocam porçözle ne işin var ya hele aracda kulllanmayın öyle şeyler

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Beta kullanmadım ama aşağıdaki çok güzeldi boş kutuyu hala saklıyorum.c7bbb064e93e8fa8f4ecba1c5414277d.jpg

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bugün arabamı aldım sonunda. Perşembe gecesi aktarmalı olarak düzceden uşağa gittim. Satış işlemlerimi hallettikten sonra saat 12.15 de uçaktan yola çıkıp düzceye geldim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Coşku Mert yazdı:

fren lambalarını yanmaması ve araç içi ışıkların sürekli açık kalması sebebiyle sigorta kutusunu söktüm. sökünce sorunun kaynağı belli oldu :) tüm oksitleri tinerle temizledim. soğuk lehim olan noktaları düzelttim. toplayıp geri taktım her şey normale döndü :)

r06W3V.jpg

Kart kötü görünüyor.

Vernikle sen bunu.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kart kötü görünüyor.

Vernikle sen bunu.. 

başka bi sorun sebep olursa mutlaka yapıcam abi

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Ali Darbaz yazdı:

Cruze üstündeki saçma sapan modülleri söktük...

lQd0BE.jpg

odjYn7.jpg

ameriCan park mı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cruze için buzdolabı aldık. Lakin buz paketleri almadık. 500 cc su petlerden kendi buz bataryalarımı yapıcam. İşportacıların yaptığı gibi.. buzdolabı 125 tl..

NLp5gL.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Cruze için buzdolabı aldık. Lakin buz paketleri almadık. 500 cc su petlerden kendi buz bataryalarımı yapıcam. İşportacıların yaptığı gibi.. buzdolabı 125 tl..
NLp5gL.jpg
Bir zincir markette denk geldi, kapağın içi boş yalıtım yok, almadım. Bu aynı olmaya bilir tabi, hayırlı olsun.
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Servet Aydın yazdı:

Km kaç Gökhan 

Abi 262 binde. Bugün saat bağladık, soğukken 1 bar sıcakken 0.5 bar basıyor. Ne yaptıysak 0.5 barın altına düşmedi ama müşürü bağlayınca yine yakıyor. Usta elektrik kaynaklı, motor içinde basınç kaybı yok dedi. Ama bugün ilk defa 1000-1500 devir arasında da yakmaya başladı. Bosch car servise gittim, cihaza bağladı. Sadece yağ seviye sensörü arızası gösterdi, sildik sonra yine aynı arızayı gösterdi. Sarı lamba yakmıyor hiç bir şekilde. Hep kırmızı. Çıldıracam. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Basınç mekanik olarak mı ölçüldü yoksa basınç sensörü verisi pcden mi okundu, eğer pc ise müşür hatalı ölçüyor olabilir 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Servet Aydın yazdı:

Basınç mekanik olarak mı ölçüldü yoksa basınç sensörü verisi pcden mi okundu, eğer pc ise müşür hatalı ölçüyor olabilir 

Manuel, saatten ölçüldü abi. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şanzıman yağını doğru ayarlamak zordur. Tüm günümü aldı. Serum hortumunu fren teliyle soktum da ancak yağ çekebildim. 

Bu arada dashcommand veya başka bir programa pid kodu ekleyip şanzıman yağ sıcaklığını öğrenmek istiyorum. Var mı bilgisi olan?

HY3HTg.jpeg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...