Arif Aykın 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Bugün araca değil ama kendime çok büyük ayıp ettim ve aracımı sattım 😊😊😊 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Arif Aykın yazdı: Bugün araca değil ama kendime çok büyük ayıp ettim ve aracımı sattım 😊😊😊 helallik alsaydin 🤔 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Alpay Sumer yazdı: helallik alsaydin 🤔 Aldım aldım 😀 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Dün vergisini ödedim, tanzik sıkıntısı olan silecek fıskiyesi düzelttim.Bugün yıkattım, dün porçöz ile boyayı yaktığımi anladım [emoji24] sonax hızlı cila yaptım. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: porçöz daha neler ben onu banyoda derzleri temizlemek için kullanıyorum. cila işe yaradı mı ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Zımpara pasta bile işe yaramadı, boya tek çare, Allah'tan renk koyu, belli olmuyor normal bakınca. Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Zımpara pasta bile işe yaramadı, boya tek çare, Allah'tan renk koyu, belli olmuyor normal bakınca. Porçözü kim tavsiye etti ya da nerden esti? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Akıl tutulması mi dersiniz, salaklık mi dersiniz ne derseniz deyin, fıskiyeler ilk basişta tanzikli sonrası azalıyordu, kısa kısa basarsam sıkıntı yoktu, Antalya nin sulari kirecli olduğu için kireç parçaları falan tıkıyordur belki diye böyle... Ne bileyim işte, iş çıkışı aracı yıkattıgimdan beri canım sıkkın. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Akıl tutulması mi dersiniz, salaklık mi dersiniz ne derseniz deyin, fıskiyeler ilk basişta tanzikli sonrası azalıyordu, kısa kısa basarsam sıkıntı yoktu, Antalya nin sulari kirecli olduğu için kireç parçaları falan tıkıyordur belki diye böyle... Ne bileyim işte, iş çıkışı aracı yıkattıgimdan beri canım sıkkın. Büyük geçmiş olsun ama yapılmaması gereken bir durumu gerçekleştirmişsiniz. Sadece vernik attırsanız kurtarmaz mı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Antalya da düzgün bir yer bulursam göstereceğim, bulunduğum ilçe kısıtlı, basit bir boyaciya gösterdim. Belki vernikle kurtarır ama boya damlası gibi kuruyan yerler var. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Bugün değil ama bu ay yaptırdıklarımı yazayım benim ihtiyar, 1998 Corsa b 1.4 16 valf aracıma. - Bobin, buji kablosu, bujiler - Soğutma sıvısı (Antifriz) yenilenmesi - Egzoz sistemi yenilenmesi ( katalitik konvertör dahil) - Yıpranmış aks körükleri yenilenmesi - Vantilatör kayışı ve gergi kütüğünün değişimi - Klima gaz dolum ağızlı subap değişimi, gaz dolumu Yorum bağlantısı
Yücel Metin 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Akıl tutulması mi dersiniz, salaklık mi dersiniz ne derseniz deyin, fıskiyeler ilk basişta tanzikli sonrası azalıyordu, kısa kısa basarsam sıkıntı yoktu, Antalya nin sulari kirecli olduğu için kireç parçaları falan tıkıyordur belki diye böyle... Ne bileyim işte, iş çıkışı aracı yıkattıgimdan beri canım sıkkın. Geçmiş olsun umarım en az zararla kurtarırsın . Ben sirke veya çaydanlıkta kaynattıktan sonra limon tuzu kullanıyorum böyle durumlarda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2019 dün porçöz ile boyayı yaktığımi anladım [emoji15]Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Geçmiş olsun fiskiye 15 tlydi zaten Umarım cozersin Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Temmuz 2019 Paylaş 25 Temmuz 2019 Geçmiş olsun fiskiye 15 tlydi zaten Umarım cozersinTıkanıklık fiskiyede değildi, boruyu söktüm devam ediyordu, yaptığım hata hazır boru sökülü iken yapmayıp fıskiyeleri taktiktan sonra yapmam. Boruyu bir kaba falan tutup yapsam bunlar olamadı ama yaptık bir düşüncesizlik işte. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Sezgin Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun fiskiye 15 tlydi zaten Umarım cozersin Tıkanıklık fiskiyede değildi, boruyu söktüm devam ediyordu, yaptığım hata hazır boru sökülü iken yapmayıp fıskiyeleri taktiktan sonra yapmam. Boruyu bir kaba falan tutup yapsam bunlar olamadı ama yaptık bir düşüncesizlik işte. Olur böyle şeyler. Başkası olsa komple patlatırdı. Bununla geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. Yetkili servis ne diyor bu işe? Belki yazılımsaldır? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. @Arda Bülent Güzel tecrübeli bu konuda. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. yag ince geliyorsa ondan yapabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. Bu genelde aşınmış yataklar iticiler şunlar bunlardan olur bi süre sorun çıkarmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Yağ devresi boşta çalışıyor gibi olur bilya delikleri ya da boşluklar genişledikçe pompa kafi gelemez rölantide Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Yağ pompası ve filtre-yağ değişimini yaptık, ışık araç ısınınca rölantide yanmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. Km kaç Gökhan Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Temmuz 2019 Paylaş 26 Temmuz 2019 fren lambalarını yanmaması ve araç içi ışıkların sürekli açık kalması sebebiyle sigorta kutusunu söktüm. sökünce sorunun kaynağı belli oldu tüm oksitleri tinerle temizledim. soğuk lehim olan noktaları düzelttim. toplayıp geri taktım her şey normale döndü 12 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts