Metin Uzunoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Kışlıklar dan kurtulduk jantlı değişim 300 tl. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Mart Paylaş 25 Mart Adnan Çakır yazdı: Ahmet ,yıllardır aynı lastikciye gidiyorum kışlıkları taktırırken pazarlık yapmıştım. Aralıkta 1000 olan değişim için 800 ödemedim, enflasyon eksiye gidiyor maşallah:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Çağrı Alaf yazdı: Teknisyen 10 dakika boyunca araçla ilgili videodan brifing verdi. Aracın egzozundan aks körüklerine kadar frenini filtrelerini hep göstererek anlattı elle kontrollerini yaptı. Aküyü test etti motor hava filtresine de bu daha yeni gibi deyip değiştirmedi Cam kuyu koyar gibi yapıp 2 litre cam suyu fatura etmedi mi. Gelsinler de bakım nasıl yapılırmış öğretelim. 😂 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Çağrı Alaf yazdı: Teknisyen 10 dakika boyunca araçla ilgili videodan brifing verdi. Geçen yıl aynı uygulama fordda da vardı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Cam kuyu koyar gibi yapıp 2 litre cam suyu fatura etmedi mi. Cam suyu koymuşlar ama faturaya eklememişler yine de rapora cam suyu yoktu koyduk yazmışlar. Metin Uzunoğlu yazdı: Geçen yıl aynı uygulama fordda da vardı. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum çünkü ilk defa yetkili servise geliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mart Paylaş 26 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Kasko ve sigorta yeniledik. Mehmet Özyürek bunu beğendi 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mart Paylaş 26 Mart Emre Şimşek yazdı: Mehmet Özyürek bunu beğendi Ona da dedim zaten, foruma gideyim de Emmi bana da kepi.. pardon sigorta yaptı diye. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Oğuzkan abinin tavsiyesi üzere aldığım parlak kapı çıtaları geldi. Müsait zamanda uygulayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Bayram da bi yere gitmeyince ne zamandır aklımda olan Mondeo nun orta havalandırma mazgal tamiratını yaptım aç kapa yapmıyordu şimdi fıstık gibi oldu 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Fatih Keskin yazdı: Bayram da bi yere gitmeyince ne zamandır aklımda olan Mondeo nun orta havalandırma mazgal tamiratını yaptım aç kapa yapmıyordu şimdi fıstık gibi oldu sen baya baya bakım işine el atmaya başladın tükkanı ne zaman tutcan bana lift lazım 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Yazlık lastiklere geçtim dün. Hava sıcaklığı 28 dereceye gelince dedim ki değiştireyim hemen. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Mart sonunda 5 senelik süresi dolan yangın söndürme tüpünü tek işi bu tüplerin bakımı, onarımı olan bir yerde doldurttum. Normalde hep süresi dolunca yeni alırdım. Bu sene öyle yapmadım. Hem daha güvenilir hem de daha ucuza mal oldu. Üstüne bir de eski tüp açığa çıkmamış oldu. (1 kg tüp internet ortalama fiyatı 400-500 TL, dolum fiyatı 150 TL) Üstüne bir de multimedyamın çerçevesi kaplama tarzı yapışkan bir şeyle üretilmişti. Zamanla deforme olmuş ve yapışkan bir hal almıştı. Bugün onu da sulu kaplama yapılmak üzere bıraktım. 19 Nisan tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Ü.Emre Kartal yazdı: Mart sonunda 5 senelik süresi dolan yangın söndürme tüpünü tek işi bu tüplerin bakımı, onarımı olan bir yerde doldurttum. Normalde hep süresi dolunca yeni alırdım. Bu sene öyle yapmadım. Hem daha güvenilir hem de daha ucuza mal oldu. Üstüne bir de eski tüp açığa çıkmamış oldu. (1 kg tüp internet ortalama fiyatı 400-500 TL, dolum fiyatı 150 TL) Üstüne bir de multimedyamın çerçevesi kaplama tarzı yapışkan bir şeyle üretilmişti. Zamanla deforme olmuş ve yapışkan bir hal almıştı. Bugün onu da sulu kaplama yapılmak üzere bıraktım. 3 ay önce ıspartada doluma 300 lira dedi. 250 nakit vardı yanımda diye 250 aldılar. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Görkem Karakaş yazdı: 3 ay önce ıspartada doluma 300 lira dedi. 250 nakit vardı yanımda diye 250 aldılar. 2 kg olabilir mi acaba? Bu kadar fiyat farkı olması gerçekten tuhaf ve üzücü. Yaptırdığım yer birçok firmanın tüplerini düzenli kontrol/bakımını yapan bir yer. Tüpü verirken kayıt açtı, teslim formu hazırladı. 30 dk sonra teslim aldım. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Ü.Emre Kartal yazdı: 2 kg olabilir mi acaba? Bu kadar fiyat farkı olması gerçekten tuhaf ve üzücü. Yaptırdığım yer birçok firmanın tüplerini düzenli kontrol/bakımını yapan bir yer. Tüpü verirken kayıt açtı, teslim formu hazırladı. 30 dk sonra teslim aldım. En ufak tipten 1 kg diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 08:06 Paylaş Salı 08:06 Kendisinin ilanını güncelledim. Daha önce biriyle anlaşmıştık ancak kredi ayarlayamadığı için olmamıştı. Sonrasında da ben askıya almıştım durumu. Bakalım, hayırlısı artık 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 10:01 Paylaş Salı 10:01 Ü.Emre Kartal yazdı: Kendisinin ilanını güncelledim. Daha önce biriyle anlaşmıştık ancak kredi ayarlayamadığı için olmamıştı. Sonrasında da ben askıya almıştım durumu. Bakalım, hayırlısı artık Hayırlı satışlar olsun diyelim. Ama piyasa şu anda çok kötü. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 10:32 Paylaş Salı 10:32 Yıkattım ve şarj ettim, sevildiğini bilsin ceza gerektiren kelime. Fransadakinide satiliga cikarttim cunku artik paris ve cevresinde trafige girmesi yasaklandi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:05 Paylaş Salı 14:05 ördek borusu o.. hava emiş girişine ördek denir Yorum bağlantısı
Recommended Posts