Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Galiba işe yaradı. Saat 17:00 a kadar teslim edeceğiz diyorlar. Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben hala inanmıyorum ama elemana carlayınca arabanın TIR ın üzerinden fotoğrafını göndertti Mehmet Ozyurek yazdı: Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben hala inanmıyorum ama elemana carlayınca arabanın TIR ın üzerinden fotoğrafını göndertti Bugün yetişmez bu iş Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün yetişmez bu iş Bana da öyle geliyor. Daha ruhsat yok. Çağlar Bayur yazdı: şarjlayıp mı teslim oluyor bunlar Evet öyle anlaştık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Evet öyle anlaştık Bir anlaşma yapmam gerekirse, sözleşmeyi sana yaptırmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gıcığım ben. Zibilyon tane projenin, cutover ve transitionunun altında imzam var. Kayıtsız para vermem. Seramikci ile bile anlaşma yapıp SGK sını başlatmadan işe başlatmadım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Jantları 18” CX-3 jantları değiştirdim. Lastikleri de sıfır Continental UC7 93W Extra Load’lar ile değiştirdik. :Kendine de tavuk ayağı desenli çorap al 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: :Kendine de tavuk ayağı desenli çorap al Olar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Mertol Kip yazdı: Gıcığım ben. Arabayla ilgili ne sorsam, sözleşmeye yazdırdım diyordun.. 13 mart bitiyor, sözleşmeye göre bugün teslim etmeleri gerekiyordu.. Var mı yeni güncelleme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts