Çağrı Alaf Dün saat 05:33 Paylaş Dün saat 05:33 Aradan 12 saat geçti. Sanırım ikinci kata gerek bile yok. Renk uyumuş muhteşem ama derinlikte doğal olarak sıkıntı var. Neyseki göze batması için yerini bilmek gerekiyor. Hoşuma gitti bu iş. Cuma günü arabaya Wax ve Seramik yapılacak. Ondan önce yıkar güzelcene her yerini doldururum. Bu iş için sipariş ettiğim özel çok ince fırçalar da hakkını verdi. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın Dün saat 05:54 Paylaş Dün saat 05:54 Bakıma soktum Motul Eco-nergy 5W30 yağ Sardes (yerli) Hava filtresi Mann Yağ filtresi Yerli Polen filtresi Motorcraft Buji seti (Fomoco değil) Malzeme 3050₺ İşçilik 750₺ Toplam 3800₺ tuttu. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Dün bakıma girdik 40 lt Castrol 10W E4-E7 Mazot Filtresi Yağ filtresi Separ değişti Toplam : 7500 tl tuttu 4 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: 40 lt Castrol 10W E4-E7 her motor 10W kullanmalı ne ucuzmuş bu 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: her motor 10W kullanmalı ne ucuzmuş bu 20 LT 1 Bidon 3200 tl ye geldi 36 lt koyduk 4 lt de eksilirse sonra ekliyoruz 20 saat önce tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: her motor 10W kullanmalı ne ucuzmuş bu Bizde traktöre 15-40 kullanıyoruz. 10 litre alıyor 1500 liraya castrol koyduk. Litresi 300 lira olan 5w30dan sonra bedava geliyor. Usta çok eski olunca müdahale edemedik castrole. Zira çok fazla sahtesi var. İnşallah orjinaldir diyoruz 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Dün bakıma girdik 40 lt Castrol 10W E4-E7 Mazot Filtresi Yağ filtresi Separ değişti Toplam : 7500 tl tuttu Bedava.. Biz fındık kadar motora 9400 liraya bakım yaptırıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce araba alırken tavanı boyalı olursa olsun ama , motoru 10/40 kullnasın tercih kriterim dir Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Meguiar’s’ten bir takım ürünler aldım. Araba çok uzun süre yıkanmamış üzerinde yer yer tabaka haline gelmiş yağlı görünümlü pislikler var. Normal tazyikle geçmedi. Kuzu yününden eldiven ve Wax’lı şampuan ile tekrar yıkayacağım. Eğer güzel sonuç alırsam Slikon bazlı seramik etkili spreyden sıkıp cilalama bezi ile yedireceğim. Camlar için de yine özel bez aldım. Bu bezin aynı marka sıvısı da var. Bakalım güzel sonuç alacak mıyız… 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: araba alırken tavanı boyalı olursa olsun ama , motoru 10/40 kullnasın tercih kriterim dir 10W40 kullanılan arabayı alasım gelmiyor Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: araba alırken tavanı boyalı olursa olsun ama , motoru 10/40 kullnasın tercih kriterim dir Vectra aldığımda 10W40’tı. 5W40’a düşürmüştüm. 10W40 neden kıstas? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: . 2 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Meguiar’s’ten bir takım ürünler aldım. Araba çok uzun süre yıkanmamış üzerinde yer yer tabaka haline gelmiş yağlı görünümlü pislikler var. Normal tazyikle geçmedi. Kuzu yününden eldiven ve Wax’lı şampuan ile tekrar yıkayacağım. Eğer güzel sonuç alırsam Slikon bazlı seramik etkili spreyden sıkıp cilalama bezi ile yedireceğim. Camlar için de yine özel bez aldım. Bu bezin aynı marka sıvısı da var. Bakalım güzel sonuç alacak mıyız… Önce kil ve demirtozu temizleyici uygula 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Önce kil ve demirtozu temizleyici uygula Hiç bilgim olmayan bir konu. 50 gram 2 adet kil tablet yeter mi aracın tamamına? Bir de sırası ne bunların benim kafam karıştı. Demir tozu alacağım, kil alacağım, wax var seramik var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Çağrı Alaf yazdı: 10W40 neden kıstas? ucuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts