Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2023 Yazar Paylaş 9 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: halktan 1 gr yardım yok hale bak nasıl uğraiıyor itfaiye tek başına ağladım yahu Otoban mı ora.. ne kadar çok hasar almış araçlar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 nere bilmem gidip görmek incelemek lazım da kimsecikler yok sağda solda çok ıssız bir yer herhalde Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 D1S ampul sönmüştü, ikisini birden değiştirdik. Tabii ki bütçem osrama yetmediği için, photon ile devam ettik. Ufak bir ampul sorunu yaşadık ama onu da biraz önce hallettik. Sigorta kapsamında iç dış yıkama hakkımı da bugün kullanarak canavarı da temizlettim Yorum bağlantısı
Emre Usta 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 204bin km oldu enjektor bakimi yapayim dedim hafif sakirdama vardi.Sonuc 4 enjektor degerleri bozuktu.2500 liraya bosch bayiinde yaptirdim.Aractaki sakirdama gitti.Enjektor bobini,memeler saglam cikti.revizyon yapacak olanlara tavsiyem bobinin fiyati 3000 lira.komple tamir ettirmek yerine sifir enjektor almasi suan icin daha mantikli 2 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Trafik sigortası için teklif aldım. Sigortacı beyefendiyi biraz darladım. O da yılların tecrübesiyle beni savuşturdu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 caponlarda korna kültürü zayıf, densonun 5 cmlik kornasını söküp 15 cm lik Türk salyangoz kornasıı taktım, artık tüm kavşaklarda yolum açık 4 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: caponlarda korna kültürü zayıf, densonun 5 cmlik kornasını söküp 15 cm lik Türk salyangoz kornasıı taktım, artık tüm kavşaklarda yolum açık En gıcık olduğum korna sesi, minibüs gibi Link isterik abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Aydın Sert yazdı: En gıcık olduğum korna sesi, minibüs gibi Link isterik abi link mink yok, forumdan aldığım bir korna idi, nasip capona imiş helva günü kermes 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: link mink yok, forumdan aldığım bir korna idi, nasip capona imiş helva günü kermes Bir de saydırmalı röle ile daha güzel oluyor. Minibüsçüler ile aranızda sözsüz iletişim kuruluyor. Geçen oksitlenmiş yenisi ile değiştirdim. Bir de bizim araçta çift korna var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Bugün bakımım geldi diye homurdandı bizimki, yağ aldım ama yetmedi 1 lt daha aldım gelmesini bekliyorum, 5.4 lt nedir arkadaş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 1.8 motora 4 litre bile fazla geliyor. Napıyor sizin motorlarınız yağı mı yiyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.8 motora 4 litre bile fazla geliyor. Napıyor sizin motorlarınız yağı mı yiyor nissan pathfinderim vardı zamanında 3.3 v6, 3.7 litre yağ alıyordu sadece. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 29 Aralık 2023 Paylaş 29 Aralık 2023 (düzenlendi) Ayna kapaginda cizik ve gunes yanigi vardi.Sinyal Lambalarini degistirmisken hazir ayna kapaklarini boyadim.Plastik astar ustune iki kat boya vernik attim.Sirada tampon boyamasi kaldi. 29 Aralık 2023 tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Güzelce yıkadım, elimde beyaz wax vardı. Fırsat bu fırsat dedim bir güzel de vaxladım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Güzelce temizledik, iç, dış ve koltuklar forbix ile silindi renk geldi. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Cem Işık yazdı: Vekalet sunduğumuz her dosyaya baro pulu yapıştırmamız gerekiyor, eskiden 5 tl idi, şimdi 50 tl gibi oldu sanırım. Güncel pul bedeli 96.00 TL oldu. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 11 Ocak Paylaş 11 Ocak az önce Varta 70 amper AGM akü sipariş ettim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak stokladığım parçalar ile salıncak aks rotlar kaç dişli kutusu varsa yağları kampana freni ayarı vs birşeyler yaptık, can sıkıntısını gidermiş olduk, emniyet kemer tokası ses yapıyor onu daha halledemedim 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Benim ve eşimin araçlarının MTV'lerini ödedim az önce dijital vergi dairesinden. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Focus 175000 oldu. Mobil 5/30 yağımız filtrelerimiz her zamanki gibi internetten geldi. Küçük bi işçilik bedeli ile 1500 liraya mâl oldu. Serviste olsa en az 2 katı. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Arka fren balata mgv marka 500 tl, 600 tl işçilik ve marş motoru otomatiği 1400 tl 1200 yl işçilik karşılığında değiştik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Ocak Paylaş 20 Ocak 2006 cmax elektronik park freni bozuldu. İşçilik dahil 5000 lira tuttu. Detaylar burada. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Mk4 Mondeo'mun bir süredir ön sağ kapı hiçbir şekilde kumandadan veya şoför kapısından anahtarla kapıları açmaya veya kapatmaya çalıştığımda tepki vermiyordu,hep içten aç-kapa yapmak gerekiyordu, kronik sorun bu araçlarda yaşa bağlı.Kilidin iç yapısı bayağı karmaşık ve iyi bir usta bulmak buralarda zor olduğu için ben de 1500tlye ithal yan sanayi komple kilit aldım,döşemeyi söküp direkt yerine kendim monte etmeyi düşünüyorum.Aldığım parçacıya sordum programlama vs. gerekmez dedi, bakalım deneyip göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 31 Ocak Paylaş 31 Ocak 2012 1.6 Civic aracıma Dün 899 ₺ ilk 6 aylık MTV ödemesi yaptım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts