İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Sezgin Yılmaz yazdı:

mercekleri katarakt ameliyatina verdim. 

Bı LED mercek mi takılacak, Xenon mercek mi takılacak, mercek işlemden mi geçecek?

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bı LED mercek mi takılacak, Xenon mercek mi takılacak, mercek işlemden mi geçecek?

Mercek temizlenicek , reflektöre krom kaplama yapılcak şimdilik , uk dan güzel bi mercek bakıcam

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kim yapıyor ameliyatı :)

Ameliyat bitti , farcı hiç krom kaplamanın kalmadığını , gece nasıl yolculuk yaptığımızı sordu :)

IMG_5848.jpeg

IMG_5851.jpeg

IMG_5852.jpeg

tarihinde Sezgin Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sezgin Yılmaz yazdı:

Ameliyat bitti , farcı hiç krom kaplamanın kalmadığını , gece nasıl yolculuk yaptığımızı sordu :)

IMG_5848.jpeg

IMG_5851.jpeg

IMG_5852.jpeg

Adres alalım kim bu farcı :)

Krom mu kapladı. Mercek mi değişti.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Adres alalım kim bu farcı :)

Krom mu kapladı. Mercek mi değişti.  

Abi mercek temizligi far temizleme, krom kaplama yapıldı 

0 (534) 857 24 79 Numarası bu abi 

belki bir far ayarı gerekli dir şimdilik iyi görünüyor 

IMG_5866.jpeg

IMG_5865.jpeg

IMG_5868.jpeg

IMG_5869.jpeg

IMG_5871.jpeg

IMG_5862.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emrah Korkmazz

İşe yarıyor mu bilmem ama Shell engine-flush ve sonrasında yağ bakımı yaptım bugün.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Emrah Korkmazz yazdı:

İşe yarıyor mu bilmem ama Shell engine-flush ve sonrasında yağ bakımı yaptım bugün.

70k-80k km de serviste motor içi temizleme yapmışlardı mutlaka işe yarıyordur.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Evet abi,bana verdiğin faturalarda görmüştüm yağ kanallarını temizlemeyle ilgili işlem.Ben de senden sonra bakımlara yetkili serviste devam etmek  istiyordum ama geçen yıldan beri yetkili servisi bıraktım uçuk fiyatlardan dolayı.Simdi zaten memleketteyim,yer problemi yok,evin önünde kendim değiştiriyorum yağ ve filtreleri.Onun dışında da zaten koca oğlan bize sorun çıkarmıyor sağolsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Sürücü tarafında sol ayak dayama bölümünün üzerinde bir alan var sünger üzeri lateks kaplanmış. Zamanla ayak değmesinden parçalanmaya başlamıştı, taban kumaşının aynısı ile kaplattım. Yaklaşık 20 cm bir yer. 

Hazır gitmişken vites topuzunu da deri kaplattım. Direksiyon fabrikasyon deri ama trend x için vitesi deri yapmamışlar 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hem benim hem de eşimin aracının MTV temmuz ücretini ödedim. Ağustos ve kasım için bekleyelim. Belki iptal ederler.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Sıvı bakim yaptırdım. Bosch yağ, hava, mazot filtresi, 4lt 5 30 shell helix işçilik dahil 1450 TL. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

krom kaplamayı çözmüşse harika :nazar:

Ankara'da Kiriş yaptırdı vaktinde. Şok iyi ancak dayanımı nedir?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Uzunoğlu yazdı:

motor yağının motor içinden temizliği, antifriz gibi, anlamsız motor yağ katkıları gibi bir şeyler karışmadıysa gerekli değil ama. harcanan ikinci yağa verilen paraya ve doğaya yazık sadece.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
Metin Uzunoğlu yazdı:

Hocam o madde büyük ihtimalle çözücü içeriyordur ve motor içinde kalıntı mutlaka kalır. Yeni konulan yağın özelliğini bozma ihtimali de var. Bana göre zamanında yağ değişimi yapılıyorsa hiç böyle risklere girmeye gerek yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün periyodik bakım yaptırdım. 

Hayırlı olsun. Maalesef hiç bir şey yerinde durmuyor. Bazı şeyleri stok mu yapsak bilmiyorum ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Aytac Sakal yazdı:

M Oil Organik antifiriz uyar dediler aldım.Genleşme kabını Şırınga ile boşalttım ve antifiriz ekledim.Bir süre sonra aynı işlemi %50 Saf su % 50 Antifiriz ile tekrarlayacağım...

Renault ısınma sonrası balata sesi malum diğer bakımda değişecekler.Uzun yol sonrası her yer balata tozu içindeydi Sprey ile temizledim...

IMG_20230729_142819.jpg

IMG_20230729_140547.jpg

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
(düzenlendi)

Geçenlerde aküyü yeniledik, bugun aracımıza 1 arka 2 tane ön toplamda 3 tane tekerlek, bir tane 12V şanzıman aldık kargo gelsin bakımı yapılacak.

tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Macit Aliyev yazdı:

Geçenlerde aküyü yeniledik, bugun aracımıza 1 arka 2 tane ön toplamda 3 tane tekerlek, bir tane 12V şanzıman aldık kargo gelsin bakımı yapılacak.

İkinci okumada düştü jeton:)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ben de geçmiş 2 bakımda kullandığım Shell Pureplus 0w30 yağdan aldım, filtreleri vs daha önceden almıştım. 

Bakım için şimdiden ihtiyaçları tamamladım. 

1.5 dizel fiesta için;

Mahle yağ filtresi (fabrikasyon orjinal çıkan filtre) 

Otosan hava filtresi

Fabrikasyon yakıt filtresi (pejo alıyorum, ford ile aynı filtre fiyat farkı çok. Parça orjinal eminiz) 

Fomoco polen filtresi

Shell 0w30 pure plus 4 litre

Toplam:1450 liraya gelmiş oldu. Yağı yeni aldım diğerlerini de yeni alsam 2000 civarı olurdu muhtemel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ü.Emre Kartal yazdı:

Ben de geçmiş 2 bakımda kullandığım Shell Pureplus 0w30 yağdan aldım, filtreleri vs daha önceden almıştım. 

Bakım için şimdiden ihtiyaçları tamamladım. 

1.5 dizel fiesta için;

Mahle yağ filtresi (fabrikasyon orjinal çıkan filtre) 

Otosan hava filtresi

Fabrikasyon yakıt filtresi (pejo alıyorum, ford ile aynı filtre fiyat farkı çok. Parça orjinal eminiz) 

Fomoco polen filtresi

Shell 0w30 pure plus 4 litre

Toplam:1450 liraya gelmiş oldu. Yağı yeni aldım diğerlerini de yeni alsam 2000 civarı olurdu muhtemel

Makul rakam yakalayınca ferodo ön ve arka fren balatası aldım. Mevcutta ön balata ferodo, arka balata hiç değişmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Aracı içi sanki biraz sigara kokuyordu eski sahibinden dolayı. Michelin MC32705 150ml Klima Temizleyici Sprey aldım ve bugün söylendiği şekilde uyguladım. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...