Oğuzkan Erışık 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Civata güzelmiş lazım olur sakla emmi 😄 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Ne güzel puluyla beraber girmiş. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 İyi ki akıllı vida değilmiş @İsa Acar 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: en az 5 tl dir o vida. Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: en az 5 tl dir o vida. Girdiği yere göre değişir Mehmet Ozyurek yazdı: Başı zaten 48 olacak, sondaki rakam da önemli değil, sadece "ACR" harflerini alayım dedim, 15 bin TL. para istemişlerdi. Yazık günah yahu 1 2 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 Haziran 2023 Paylaş 2 Haziran 2023 15 ay, 12k km. olmuş. bakım yapmak lazım dı. Yine mann filtreler ve mobil1 esp 5w30 ile yaptık. Yetkili, bu sene zubizu indirimi dahil 4250 TL isteyince, kendimiz 1300 TLl ye hallettik mecburen. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2023 Yazar Paylaş 2 Haziran 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Civata güzelmiş lazım olur sakla emmi 😄 Koydum çantaya İsa Acar yazdı: sondaki rakam da önemli değil, sadece "ACR" harflerini alayım dedim, 15 bin TL. para istemişlerdi. Yazık günah yahu Satayım sana.. İsa Acar yazdı: Girdiği yere göre değişir Şükür ben 135 lira ile yırttım Osman Ünal yazdı: 15 ay, 12k km. olmuş. bakım yapmak lazım dı. Yine mann filtreler ve mobil1 esp 5w30 ile yaptık. Yetkili, bu sene zubizu indirimi dahil 4250 TL isteyince, kendimiz 1300 TLl ye hallettik mecburen. Yetkili güzel ama.. abartıyorlar abi bazen.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Pil soğutma fanının filtresini temizledim yıkadım kurumasını bekliyorum 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Ben de bugün artık aşınıp kayganlaşmaya başlayan(özellikle yağmurlu havada ıslak ayakkabı tabanı ile) fren ve debriyaj lastiklerini değiştirdim. Yan sanayi 30 lira 🙂 Seneye bakımda kullanmak üzere bakım parçalarımı aldım. Fabrikasyon olan yağ filtresi(otosan değil) Fomoco polen filtresi Hava filtresi (mahle, otosan ürünü) Yakıt filtresi (ford almadım 600 lira üstü istediler, orjinal pejo olanı 240 lira aynı filtre bilerek aldım 🙂) 4 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Kirilan bel destegi teli kaynagi yapildi , birtane tele 20£ para istiyorlar saka gibi. ust panjur da geldi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Sert fren yaptığımda titriyordu. Diskler yeni sayılırdı bu sebeple değiştirmedim. Tornalattım. Sol camım cam kalkarken ses yapıyordu. Halat kopmak üzereymiş. Onu da değiştirttim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Sıfır disk alınıp ısıl işlem yapılıp takılsın ömürlük oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Sıfır disk alınıp ısıl işlem yapılıp takılsın ömürlük oluyor Çap/kalınlık değişmez mi abi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Çap/kalınlık değişmez mi abi? Değişmez. Isıl işlem malzemeyi sert ve dayanıklı yapar. Sudan çamurdan vs eğilme derdi olmaz 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Değişmez. Isıl işlem malzemeyi sert ve dayanıklı yapar. Sudan çamurdan vs eğilme derdi olmaz Kaç dereceye çıkarılacak soğutma animi olacak? Okul da 1000 derecelik fırın var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Kaç dereceye çıkarılacak soğutma animi olacak? Okul da 1000 derecelik fırın var. Hocam ocakla vs direk ısıtma olmuyor. Çelik yapıyı bozmamak için yağlama vs gerekiyor. Isıl işlem yapan yerler bulunmalı. Vaktinde lanet Starex aracımda sürekli eğilme sorununu öyle çözmüştüm. Reno servisi arkadaşım yaptırmıştı. Diskler geldiği zaman renkleri karbon görünümlü idi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: pürmüz? Gres yağı eksik etme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Gres yağı eksik etme nivea olmuyor mu? faktör 50+ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: nivea olmuyor mu? faktör 50+ Uygun test alanları var. Yanlarken yan şezlongtakine titreme olacak mı deneriz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: pürmüz? Dükkanı yakar. Mümkünse başka yerde yapılsın. Ortağı diyor ki bana. Bizim işyerine bi sigorta yap, her şeyi karşılasın. Oldu canım, bakarım bi ara dedim, 1 yıl önce. Servet Aydın yazdı: Sıfır disk alınıp ısıl işlem yapılıp takılsın ömürlük oluyor C5 te pek şikayetim olmuyor. Mondeoda 3 ayda bir eğiliyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: C5 te pek şikayetim olmuyor. Mondeoda 3 ayda bir eğiliyordu. şöyle dersek de olur mu? nevşşerde zırt pırt eğilirdi, İstanbul da yol mu var eğilsin? 4 Haziran 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Değişmez. Isıl işlem malzemeyi sert ve dayanıklı yapar. Sudan çamurdan vs eğilme derdi olmaz Çarpılmalar için taşlama yapılacak mı sonrasında. Isıl işlem sonrasi yamulma olacaktır. + 2 beygir ekledim 4 Haziran 2023 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Isıl işlemi yapan eğim vs olmadan yapıyor. İndüksiyon işleminin esası deformasyon olmadan yapılması. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 5 Haziran 2023 Paylaş 5 Haziran 2023 Bugün aracım için detay fırçası (çok kaliteli değil sanırım 5+1 şeklinde beş tane fırça birde ızgara araları için fırça ) ve wurth temizlik köpüğü aldım gelsinler ve yağışlar dursun deneyeceğim inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts