Emre Şimşek 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 @Mehmet Ozyurek emmi niye dislike attın sen atmazdın 😃 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: @Mehmet Ozyurek emmi niye dislike attın sen atmazdın 😃 Gereksiz. Çok para. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gereksiz. Çok para. 20 bine jant almıyoruz yahu. Bu ay evin sikortası geliyor zaten.. 5-6 bine oem çıkma alıp boyatacağım inşallah 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: 20 bine jant almıyoruz yahu. Bu ay evin sikortası geliyor zaten.. 5-6 bine oem çıkma alıp boyatacağım inşallah Dislike'ı yanlış vermişim ya Önder miyim ben.. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de ilk defa bu yıl pahalı silecek aldım. Şubatta 341 liraya almıştım.. şimdi 520 den aşağı bulamadım.. (Bosch aerotwin plus) O nasil silecek?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: O nasil silecek?? Bilmiyorum, aldığım silecekler 3 ayda hoşuma gitmez oluyordu.. Bu sefer paraya kıyıp en pahalısını aldım.. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bilmiyorum, aldığım silecekler 3 ayda hoşuma gitmez oluyordu.. Bu sefer paraya kıyıp en pahalısını aldım.. Güzel silecekler abi, ben fiestaya öncesince birkaç marka aldım. En son aldığım 3 ay dayandı sıcağı yediğinden. Aerotwin plus olanlar 1 seneyi geçti(1 yaz sezonu güneşe de maruz kaldı) sorun yok Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Hayatımda ilk defa jant aldım. ikinci el olduğu için biraz temizlik yapıyorum. Takınca konuda paylaşacağım. Yeni lastiklerimiz de bayiye gelmiş bizi bekliyor.. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Hayatımda ilk defa jant aldım. ikinci el olduğu için biraz temizlik yapıyorum. Takınca konuda paylaşacağım. Yeni lastiklerimiz de bayiye gelmiş bizi bekliyor.. Hazır lastik yokken güzelce boyar öyle takardım ben. 2.elde muhtemelen çizikler vardır abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 ilk defa alınmış bir jantın dışından önce içini görüyorum 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hazır lastik yokken güzelce boyar öyle takardım ben. 2.elde muhtemelen çizikler vardır abi Oğuzkan ah aklımda ne proceler vardı gun metal ile güzel dokunuşlar yapacaktım çift renk jant boyama yapacaktım ama bu zalım boyacı beni caydırdı. Fabrikasyon boya gibi olmaz uzun ömürlü olmaz bu jant iyi diyerek beni ikna etti canı sağolasıca.. Rötüş yapıp geçecek zalım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Oğuzkan ah aklımda ne proceler vardı gun metal ile güzel dokunuşlar yapacaktım çift renk jant boyama yapacaktım ama bu zalım boyacı beni caydırdı. Fabrikasyon boya gibi olmaz uzun ömürlü olmaz bu jant iyi diyerek beni ikna etti canı sağolasıca.. Rötüş yapıp geçecek zalım Lastikle boyaması gerçekten zulüm. Bence lastikleri 1 hafta daha erteleyip güzelce boya abi. Gun metalin içine 3 damla sarı eklettir. Aşık olursun renge. Ben öyle yaptırdım boyayı. Macunla zımparala astar at astarı 2000 ile bastırmadan zımparala. 3 kat boya vur 2 kat vernik. Bak nasıl güzel oluyor. Kaç yıllık jantta fabrikasyon boya olsa ne olmasa ne. Aklında varmış madem boya abi bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Fabrikasyon boya gibi olmaz o doğru 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Ayrıca rötuş rengini nası tutturacak? Çizikleri kapatmaz ki boya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Gun metalin içine 3 damla sarı eklettir. bakır gibi olur sanırım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ayrıca rötuş rengini nası tutturacak? Çizikleri kapatmaz ki boya. Bilmiyorum ama boyacı bişeyler yapacağını söylüyor Çağlar Bayur yazdı: bakır gibi olur sanırım Çok güzel olabilir ama arabaya her renk gitmeyebilir Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bakır gibi olur sanırım Yok abi astranın konusunda var boyadan sonraki hali 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: o doğru statik boya yapsak Emre Şimşek yazdı: 170 liraya latte içmek yetti 😀 Hankookları sipariş ettik. Jantları tam sipariş ederken moderatör ekibi durdurdu. Bakıyoruz hala.. Yeri gelmişken sorayım böyle bir şey arıyorum. 16” 5x114.3 uygun olmalı. Bunlar bayide 20 bin Bu jant olur muydu acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mahmut Yıldız yazdı: statik boya yapsak yapan varsa 2 takım jantım hazır Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: yapan varsa 2 takım jantım hazır İki sene önce niyetlendim, getir yaparım diyen yer de buldum ama hem yedek jantın olmadığı için hem de para durumu değişince iptal ettim. Bu sene eylül-ekim gibi tekrar soracağım. Ama her renk olmuyor. Ellerinde ne varsa onu yapıyorlar. Netleşince haber ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Bu jant olur muydu acaba? Hayallerde kaldı şimdilik.. Bu arada araya 2 günlük bir toplantı girdi iş uzadı jantlar bunlar. Bir güzel temizleyip kaldırdım. Nasipse takınca bir fotoğraf çekip atacağım 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Kargosu ne tuttu bunların? @Emre Şimşek Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Kerim Bilgehan Arbek yazdı: İkisini de yıkadım parlattım 🧽🧿 İkisi de çok güzel ama passat bi başka güzel duruyor, hem stw,hem rengiyle bayıldım.. Allah kaza bela göstermesin.. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Emre Şimşek yazdı: Hayallerde kaldı şimdilik.. Bu arada araya 2 günlük bir toplantı girdi iş uzadı jantlar bunlar. Bir güzel temizleyip kaldırdım. Nasipse takınca bir fotoğraf çekip atacağım Ne güzel boyanır bunlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts