Emrah Korkmazz 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Boş vakit bulunca Mondeo'nun arka amortisörleri evin önünde değiştik,mis gibi oldu vuruntu falan kalmadı.Çıkan amortisörlerde gözle görülür kaçak vs. yoktu ama ilk amortisörleri olduğu için artık ömrünü tamamlamış, bastırınca çok kolay gidiyordu piston.Arka fren balatalarını da değişicektik fakat kaliper vidalarını sökemedik çok sertti,tanıdık usta 100tlye halletti.Bu arada her arabada aynı değildir belki ama Mondeo'da arka fren pistonları önler gibi direkt geri basılmıomuş, döndürülerek geri basılıyormuş,bunu da öğrenmiş olduk. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Tiguanın sağ ön yolcu kapısında cam gevşekti, tıkırtı yapıyordu. Servise götürdüm. Sağ kapı döşemesi sökülüp gevşeyen cam mekanizması sıkıştırıldı. Ön ve arka silecek takımları değişti. 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Yetkili serviste bakım yapıldı. 5w30 Fmy yağ: 535TL Tapa, Boşaltma: 36TL Yağ Filtresi: 56 TL Hava Filtresi: 442TL Fren Balata Temizleyici: 56TL Ekonomik Bakım :327 TL Direksyon mafsalı yağlandı, frenler ayarlandı, balata kontrol vs , boya rötüşü yapıldı. 1716 TL 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Yağ filtresi 56, hava 442. Değişik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yağ filtresi 56, hava 442. Değişik 1994 den beri otosan ayni yag filtresini takıyor zetec power 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Evren Erakçora yazdı: Hava Filtresi: 442TL nasıl bir filtre bu? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir filtre bu? Pahalı geldiyse muadil takalım dedi, orijinal neyse onu tak dedik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Evren Erakçora yazdı: Pahalı geldiyse muadil takalım dedi, orijinal neyse onu tak dedik. orjinal derken? alman fomoco olsa belki anca ama bilemedim, çok geldi bana Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: orjinal derken? alman fomoco olsa belki anca ama bilemedim, çok geldi bana Keşke olsa da taksak.. Ben yağ filtresini fabrikasyon olanı alıyorum, polen filtresi motocraft buldum. Ama hava filtresinde ne yazıkki ☹️ Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: orjinal derken? alman fomoco olsa belki anca ama bilemedim, çok geldi bana Otosandır Abi büyük ihtimalle, servis öpmesi vardır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir filtre bu? havayı okşayıp yumuşatıyormuş motora stres yaptırmıyormuş 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Bugün sanayide fiestaya bakım yaptırdım evdeki 2 lt yağa ek olarak 1000 tl ödedim. Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Ben yağ filtresini fabrikasyon olanı alıyorum, polen filtresi motocraft buldum. Ama hava filtresinde ne yazıkki ☹️ İhtiyaç varsa Fordtoptancı'da orijinali şu an 125 TL. Sitede Otosan yazmasına rağmen gelen hava filtresi Otosan değil CN11 9601 AD kodlu İspanya üretimiydi. 2016'da yetkili serviste takılan filtre. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Kaan Karakaya yazdı: İhtiyaç varsa Fordtoptancı'da orijinali şu an 125 TL. Sitede Otosan yazmasına rağmen gelen hava filtresi Otosan değil CN11 9601 AD kodlu İspanya üretimiydi. 2016'da yetkili serviste takılan filtre. Yurtdışında ortalama 20 euro o filtrenin fiyatı. Sahte olmasın? Orjinalliğinden eminseniz fiyat çok iyi. Yedek olarak alabilirim ben de Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 2016 yılında yetkili serviste takılan filtre parça kodu buydu. Eski üretim olabilir, bu yüzden fiyat uygun olabilir. Onlineyedekparca'da da hemen hemen bu fiyat. Ürün aşağıdaki gibi: Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 kağıt filtrenin orijinalliği çok önemsiz bana göre. ucuz bulup sürekli değiştirmek lazım dizel arabada. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Bugün degil de pazar günü Temmuz ayından sonra ilk kez yıkandı 4 Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Cumartesi günü en yakın tamirhanede yağ değişimi yapıldı. Az önce de mazot ve hava filtresini değiştirdim. Mazot fitresine yakıt çekmek için el pompamı bulamadım, sanayiden yeni aldığım da zayıf kalınca ciğere kuvvet... ciğerler hala sağlammış. Değişimden sonra da Würth motor temizleyici ile temizleyip parlattım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Kasım 2017 de aldığım 66 lık İnci akü ömrünü tamamlamış, geçen zayıfladı diye bir ümit evde şarj ettim ama sabah marş basan araç ikindin tık dedi kaldı. Varta e43 72 Ah siparişi verdim. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Fren sistemi hatası verdi benim araç çalıştırırken ,akü gidici galiba. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kasım 2017 de aldığım 66 lık İnci akü ömrünü tamamlamış, geçen zayıfladı diye bir ümit evde şarj ettim ama sabah marş basan araç ikindin tık dedi kaldı. Varta e43 72 Ah siparişi verdim. 5 sene gitmiş gayet iyi bir süre. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Kaan Karakaya yazdı: 2016 yılında yetkili serviste takılan filtre parça kodu buydu. Eski üretim olabilir, bu yüzden fiyat uygun olabilir. Onlineyedekparca'da da hemen hemen bu fiyat. Ürün aşağıdaki gibi: Normalde etkilet beyaz renk üzerine lacivert baskı olur. Ben tereddüt ettim açıkçası Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Servise geç kalmam ve işe araba ile gitmem sonucu dikkatsizliğim nedeniyle maşpiyeli ezdim 😫 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Servise geç kalmam ve işe araba ile gitmem sonucu dikkatsizliğim nedeniyle maşpiyeli ezdim 😫 Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2022 Yazar Paylaş 9 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: bosch takın bedavaya yakın ama kalitesi düşük diyor forumdaki büyük abiler Elektrikli süpürgeye toz torbası vermiyorlar ya o paraya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts