İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Mehmet Yeter yazdı:

Seneye şubatta sigorta yenilecek sevineyim mi üzüleyim mi😔

Ooo yeni yıl zammını da yiyeceksin.. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Napsın adam seneye çıkmasın mı :D 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Üfff bununla caddeye çıkılır valla

Hangisi ile? 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Mehmet Yeter yazdı:

Hangisi ile? 

Kendisi arabasından bahsediyor :D pilli bebek. 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Ozyurek yazdı:

Acılara yürüyor korkmuyorum mu desem acaba. 

Köksal Yılmaz yazdı:

Napsın adam seneye çıkmasın mı :D 

Bu gidişle sene kendisi gelmek istemeyecek lanet olsun deyip. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Hangisi ile? 

Pardon, tarla diyecektim :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Yeter yazdı:

Acılara yürüyor korkmuyorum mu desem acaba. 

Bu gidişle sene kendisi gelmek istemeyecek lanet olsun deyip. 

Bu sene de hem yılbaşında hem 1 şubatta zamlandı zaten. 
Bence teslim ol.  Nasibin yok bu işte. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu sene de hem yılbaşında hem 1 şubatta zamlandı zaten. 
Bence teslim ol.  Nasibin yok bu işte. 

Bu sene zaten arabadan yana yüzüm gülmedi güzel harcadı kerata. Ne yapalım mecbur çocuklar için ödeyeceğiz. 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Bugün degil son bir aydır ne yaptım modu...

Hasret bitti.
Bugün aracım ile buluştuk şükür.
Ramazan bayramında İstanbul'a gitmiştim. Arefe öncesi c.tesi Pcchiptuning de Barbaros bey chip yükleyecekdi evden çıktım. 200 m sonra birden ekran gitti. Durdum, siğortalardan ekranı buldum baktım sağlam ama immo sapıtıklaştı. El freni inmiyor, göstergeler sapıttı, arabada çalışmamaya başladı. Yol yardımı aradım, aycan servis 500 m, yol yardım uğraştı araç da hiç bir aktive yok. Ahtapot çekici çagırdılar. Servise gittik araya bayram girdi. 4 günlük İstanbula gitmiştik. Bir hafta kaldık. Aracın garantisi oldugu için servis kendisi elleyemiyor. Doguş un yönlendirmesi ile bakıyorlar kontrol ünitesi gönderdiler denendi olmadı. Bu arada bana ikame araç veriyorlar. Bende şımardım tabi önce passat sonra hibrit octavia biniyoruz. Son durum ekran değişecek kontrol ünitesi ile birlikte dediler. Ekran Almanyadan gelecek 1 veya 2 yı buluyor dediler. Onada tmm dedik Manisa ya döneceğim ama ben sedan istemem belim ve dizlerim rahatsız, eşimde aynı durumda dedşm B de olsa SUV istiyorym dedim. Tmm dediler hemen Hyundai kona 1.6T getirdiler. Aldık Manisa ya dönüş e geçtik. Araç 198hp 0~100 7.7 sn. Tork 265nm araç gayet iyi, azda yakıyor. Ama yazık etmişler. O kasaya o motor zulldür. Şerit takp, kullanım ile ilgili otomatik olan herşey var kabin bagaj yok kamiq den küçük. Arkada hava nozül yok. 2 kişi için iyi. Süreci kona ile geçirdik. Karoq gösterge 27 sinde doğuş a gelecek dediler ama 3 gün erken geldi. Araç bitirildi . Usta da bende arızayı tespit etmiştik. Ama garanti olduğu için doguş nederse o oldu. Sonuçta nerdese alalı 2.5 ay olan aracım 1 aydır ortalarda yokdu. Dün oğlum ist da konayı teslim etti. Karoq u getirdi. Bugün elim depecek nasip olursa

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Dün itibariyle aracın 2. bakımı, kasko ve trafik sigortası yapıldı. Ve ben göçtüm. Bakım yetkili serviste standart, yağ-filtre değişimiydi(2600 TL), ekstradan cam tavan rayları ve su tahliye sistemini de içeriyordu. 3020 TL tuttu. Trafik sigortası 1485 TL, kasko ise 3958,33 TL tuttu. Taksitle ödedim ama, çok pahalı çook.   

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Sanıyorum son kez güç bela depoyu fulledim zam öncesi. Bir kaç ay daha mazot alamayacağım gibi :scare:

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Erışık yazdı:

Bir kaç ay daha mazot alamayacağım gibi :scare:

Nasıl yetecek "birkaç" ay.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Nasıl yetecek "birkaç" ay.

Yetmeyecek 😃 dolmuşa başlayacağım 😃

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yağmur yagacak diye 2 haftadır arabayı yikamiyordum. Dün yağmur yağsın diye arabayı yıkadım şükürler olsun 😅

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Yağmur yagacak diye 2 haftadır arabayı yikamiyordum. Dün yağmur yağsın diye arabayı yıkadım şükürler olsun 😅

Akşama kadar iş yerini basan suyla savaştık. Akşamda geceye kadar binayı basan suyla uğraştık biz de.. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Akşama kadar iş yerini basan suyla savaştık. Akşamda geceye kadar binayı basan suyla uğraştık biz de.. 

Geçmiş olsun kolay gelsin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Erışık yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim 

Metin Akbal yazdı:

Arabistan yarım adasına git sen, çöl felan kalmaz 😁

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Erışık yazdı:

Yetmeyecek 😃 dolmuşa başlayacağım 😃

Eskiden her gün işe arabayla gidip gelirdik. Hey gidi günler hey

Ben de servise geçtim. Ama her gün kontak açıyorum mecbur

Oğuzkan Erışık yazdı:

Geçmiş olsun. Nerdeydi iş yeri

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Eskiden her gün işe arabayla gidip gelirdik. Hey gidi günler hey

Ben de servise geçtim. Ama her gün kontak açıyorum mecbur

Geçmiş olsun. Nerdeydi iş yeri

Teşekkürler

İvedikte iş yeri abi 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Arabistan yarım adasına git sen, çöl felan kalmaz 😁

Bu şansızlıkla bence gitmesin, çöl pek tekin değil diyorlar. :)

Oğuzkan Erışık yazdı:

Geçmiş olsun. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mahmut Yıldız yazdı:

gitmesin

Ona dediğime bakma, ben ikisini birden yıkadım ertesi günü zor gördü 😁 her gün yağmur yağıyor üstüne 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Perşembe akşamı eve dönüş yolu üzerinde yol çalışması yapılmış, akşam eve dönerken gördüm. Yol üzerinde enlemesine 4-5 metre civarında bir hendek kazmış İski sağolsun. Derinliği de 1 karış vardır. Hiç bir önlem tedbir almadan bırakmışlar. İnşallah kimse düşmez içine diye düşündüm gördüğümde. Aradan 2 saat geçti, baldızdan telefon geldi. Çukura düştüm, araba zor yürüyor diyordu. İndim baktım arabaya, sağ ön davlunbaz düşmüş, sol davlumbaz yerinden çıkmış, karter koruma  parçalanmış. Araba rölantide eski dizeller gibi tir tir titriyor.. çekici çağırmasını söyleyip sabahına servise yolladık arabayı .. servisten kara haber geldi, 55 bin ila 95 bin arası bir fatura çıkacak diye. Gelişmelere göre iski ile uğraşacağız ama Allahtan kaskosu var arabanın. Araç cla, Allahtan havayastıkları açılmamış.. fotolardan görüleceği gibi aracın altı çarşamba pazarına dönmüş halde..

EB9B9E64-6756-4DE6-ABB5-0BAE8F239933.jpeg

8243FEEA-3167-4187-9B48-4B8F5E994B6B.jpeg

13B331B2-9847-4A4C-A0E9-C22D6B835BF6.jpeg

• Beğen 1
  • Üzgün 9
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cem Işık yazdı:

, 55 bin ila 95 bin arası bir fatura çıkacak

nasıl yaa

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...