İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Erkam Elma
Evren Erakçora yazdı:

Bugün bakım yapıldı yetkili serviste. 

Standart bakım, polen filtresi, rot balans, bujiler, kışlık lastik değişimi, 2 patlak ampül, termos hediye 1120 TL.

Hangi servis Evren bey dün aradım Renault bayini ilk bakım 0,9 motor clio ne kadar dedim bugün 1600 yarın bilemem dedi kızdım sanayide yaptırcem herkes tutturmuş dolar dümeni 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Erkam Elma yazdı:

Hangi servis Evren bey dün aradım Renault bayini ilk bakım 0,9 motor clio ne kadar dedim bugün 1600 yarın bilemem dedi kızdım sanayide yaptırcem herkes tutturmuş dolar dümeni 

Yaş indirimi falan var bunda, 1600 tl normal.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Fiyat iyiymiş, bayağı ekonomik servis için.

Evren Erakçora yazdı:

Bugün bakım yapıldı yetkili serviste. 

Standart bakım, polen filtresi, rot balans, bujiler, kışlık lastik değişimi, 2 patlak ampül, termos hediye 1120 TL.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erkam Elma yazdı:

siz ilk bakımı gelmilş aracınızı 110 dan satar mıydınız müşteri çıksa? bayide alış fiyatı kaç oldu?

Yorum bağlantısı
Erkam Elma
Çağlar Bayur yazdı:

siz ilk bakımı gelmilş aracınızı 110 dan satar mıydınız müşteri çıksa? bayide alış fiyatı kaç oldu?

Aynı parçaların takılıp değiştiği araç 3 yaşında olunca servis ücreti 500 lira aşağı oluyo bakım ücretlerini servis  araç fiyatlarına göre mi belirliyor ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erkam Elma yazdı:

3 yaşında olunca

garanti bitince yetkiliden kaçanları geri getirmek için kar dan feragat eden olaibliyor, aynı parça yerine muadil de takabiliyor, parça parça bakmalı , bazen bakım parçadaki zararı distribütör de üstlenebiliyor, kampanya dinamikleri farklıdır

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
(düzenlendi)

Ben  cumartesi pazar ne yaptın derseniz fiestanın arka tamponu sökdüm (kaportacı yeni al demişdi almısdımda yedek tamponkaldı)

tamponu komple ayırdım kaç parça varsa plastik kaynak gereken yerlere yapdım sonrasında zımpara vs komple astar yine zımpara spreye boyasını yapıp boyadım, tamponu komple geri topladım,  park sensörleri bozukdu yeni park sensörü  monjladım aracdaki braketi söküp yenisni takdım tamponu geri araca takıp topladım, sonrasında komple önce pasta sonra cila en son süngerle yıkadım aracı komple garaja çekdim insallah yarın kızım bir tşk eder :)) inşallah 

https://imgyukle.com/i/k6UNyA

https://imgyukle.com/f/2021/12/13/k6UNyA.jpg

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

80 bin kilometrede orijinal fren balatalarını değiştirdim. Sabri ustamın da yeni yerini görmüş oldum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Dün karla karışık yağmur ve dolu yağdı Antalya Korkuteli ne, bugün kışlıklara geçtik.

Prensip gereği 4 sene, 4mm, 40 bin km, hangisi dolarsa lastik değiştirirdim ama 4 yaz kullandığım hankook ventus prime 3 leri depoya kaldım, en az bir yaz daha kullanacağız gibi...

ijk2aqz.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Bir takim valeo fren balatasi 135₺
Bir takim orjinal motorcraft balata 435₺
5w30 mobil yag 242₺
2 adet hava filtresi 110
2 adet yag filtresi 105₺
2 polen motorcraft karbonlu polen filtresi 165₺
fiyatlara dahada zam gelmeden aldim.
İki bakimlik malzeme var elimdec872c2946ac0e7e3f764e6394632203a.jpgb4b09bff0df9974dbccd9fdba4ff3b69.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Emre Usta yazdı:

5w30 mobil yag 242₺
2 adet hava filtresi 110
2 adet yag filtresi 105₺

Fiyatlar bedavadan ucuz geldi şu an.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Fiyatlar bedavadan ucuz geldi şu an.

Kargo parası da olabilir 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Emre Usta yazdı:

5w30 mobil yag 242₺
2 adet hava filtresi 110
2 adet yag filtresi 105₺
fiyatlara dahada zam gelmeden aldim.
İki bakimlik malzeme var elimdec872c2946ac0e7e3f764e6394632203a.jpgb4b09bff0df9974dbccd9fdba4ff3b69.jpg

Valeo balata geçen bende alacakdım ama üstünde kale vardı kaleye göre büyükdü balata motocraftla üst üste koyunca kalıpları aynımı acaba 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Bakım zamanı;

6vhkqcr.jpeg

10 yıllık devridaim ilk günkü gibi çıkıyor. Doğru oranda antifriz ve saf su kullanımı çok önemli.

k2myrfj.jpeg

ng2wik5.jpeg

İşlemleri kendim yapsam bu kadar keyif alamazdım servis alanında aracın başında durmak, gerektiğinde teknik yönden müdahale edip beyin fırtınası yapmanın değeri paha biçilemez.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Koray Demir yazdı:

10 yıllık devridaim ilk günkü gibi çıkıyor. Doğru oranda antifriz ve saf su kullanımı çok önemli.

Yıldan çok km önemli, fusion aracımda servis 90k de değişelim dedi olmaz deyince 120k de küçük bir ses duyunca değiştik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yıldan çok km önemli, fusion aracımda servis 90k de değişelim dedi olmaz deyince 120k de küçük bir ses duyunca değiştik.

Ömrü triger kadar. Değişim periyodu 9 yıl/135 bin km idi 100k da değişim yapıldı kaldı ki kayış da oldukça yeni çatlaksız durumdaydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta
Valeo balata geçen bende alacakdım ama üstünde kale vardı kaleye göre büyükdü balata motocraftla üst üste koyunca kalıpları aynımı acaba 
Acip kutuyu kontrol etmem lazim boyut olarak.parca uyumlu sonucta degisiklik olacagini zannetmiyorum
Yorum bağlantısı
Emre Usta
Parçaları nereden temin ettin
Parcalari n11 gitgidiyor gibi sitelerden aliyorum.balata mesela valeoyu onlineyedekparcadan 135₺den aldim n11de 256₺ idi.motorcraft balata 435 e aldim guncel fiyati suan 900 civari zamli hali.fomoco diskleri 690 ₺den aldim gecen hafta suan 1050₺ayni saticida.surekli takip ediyorum.genelde tek kalan son urunleri aliyorum.yag konusunda resmi saticidan aliyorum mobil-oil saticisindan.mobil 5w30 u nisan ayinda 122₺ye almistim.suan ayni yag 247 ₺ olmus.
Kargo parası da olabilir 
Kargo bedava urunlerin
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Usta
Valeo ile motorcraft ayni boyut sadece valeoda ortada cizgi var biraz daha ince 7354304c7d6d0f472cd3786e4bbfa32a.jpgc7eecb3c7de577f936bee4e12ebc64d9.jpge0a53f249086a39315886ee25b67a941.jpg
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Usta yazdı:

ortada cizgi var biraz daha ince

pah kırmak denir o şekle, tozu ve sesi engeller. güzel karşılaştırma

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Bagaj kapağı üzerindeki patlak olan park lambasını değişimini sağladım.

Parça Kodu: R5W (BA15S)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...