Görkem Karakaş 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Vites topuzunun etrafındaki deriler tatilde berbat hale gelmiş bütün yapıştırıcıları atmıştı. Hangi kasa olduğunu net olarak bilmeyerek bir güncel modeli alıp taktım. Çok şık çok kibar. Çok verimli bir değişikliği oldu. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Vay arkadaş bu aralar arabam kendisi ile ilgilenmemi istiyor sabah aküsü bitti. Takviye yaptık. Geçen kaput kilidini değiştik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Mehmet Yeter yazdı: Vay arkadaş bu aralar arabam kendisi ile ilgilenmemi istiyor sabah aküsü bitti. Takviye yaptık. Geçen kaput kilidini değiştik. Bunlar gibi küçük masrafları sert etme hocam iyi bakım yaptır diye uyarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Pejoya 2019 sonu üretimli lassa snoways 4 aldım. Tek sezon kullanışmış mis gibi. 1000 liraya geldi misss Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Görkem Karakaş yazdı: Vites topuzunun etrafındaki deriler tatilde berbat hale gelmiş bütün yapıştırıcıları atmıştı. Hangi kasa olduğunu net olarak bilmeyerek bir güncel modeli alıp taktım. Çok şık çok kibar. Çok verimli bir değişikliği oldu. mk3 galiba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 yazın tuzunu tozunu attık, sonaxla hızlıca cilaladık 7 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 LPG sistemini kontrol ettirdim en son bir ses almama sebep olan hala çözülemeyen gizemli ses regülatörden çıkmadı. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Yine tatil dönüşünde cama taş gelmiş, ben yola devam ederken aynaya bakınca fark ettim. Tam fordclubtr stickerının üstünden çatlamış. Fordclubtr stickerıyla beraber eski camımıza veda ettik .Kaskodan geldiler evin önünde taktılar ustayla uzun uzadıya sohbet ettik beni hem cam konusunda tatmin etti hemde kısa-uzun vadede yaşanabilecek sorunlarda arayabileceğimi söyledi. İşçilikte içime sindi. 6 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 6 bin km sonra güzel bir banyoyu haketti 8 Yorum bağlantısı
Emre Usta 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Arac sehir icinde dusuk hizda stop etti pespese.akü 2 ay once takildi sarj degeri ölçuldu normal.sarj dinamosu sarjda ediyordu.once enjektorden olabilir dediler.enjektor bakimini yapan yer degerleri bakti normal dedi.filtreden olabilir belki dediler tam yağ bakimini yaptirdim motor ariza ışığı yandi ariza kodundan yakıt basinc müşürü olduğunu cihazdan gorduk.elimde tuttugum parca 530₺ tuttu.arıza nedeniyle sansuman yagini tum filtreleri degistirdim.pesinede 68 beygiri 90 beygire yukselttim.Arac alt devirlerde hizlandi.yakit ortalamam dustu.sakin kullanan birisi olarak. Arac dolu 1200 km yol yaptim 110 km ortalama klima acik 4.6 yakit ortalamam. 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Görkem Karakaş yazdı: Vites topuzunun etrafındaki deriler tatilde berbat hale gelmiş bütün yapıştırıcıları atmıştı. Hangi kasa olduğunu net olarak bilmeyerek bir güncel modeli alıp taktım. Çok şık çok kibar. Çok verimli bir değişikliği oldu. Benzinli mk3 Focus vites topuzu 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Çağrı Alaf yazdı: Koldan Kapı Kilidi şifresi değişti, kilit arızası vardı tamir edildi ve yedek anahtar olarak resimde ki yakışıklıyı bastırdım. Çağrı sen kabını mı değiştirdin yoksa mevcut anahtardan kopyalama işlemi mi yaptırdın ? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Çağrı sen kabını mı değiştirdin yoksa mevcut anahtardan kopyalama işlemi mi yaptırdın ? Benim yedeğim yoktu fotoğraftakini orijinalden kopyaladık orijinalini de eve attım bunu gezdiriyorum Yorum bağlantısı
Emre Sutay 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Sabah marşa bastım, ses seda yok. Aku bitiyordu zaten temin etmiştim, dün geldi hafta sonu takarım diye düşünüyordum. Ama erken cortladi. Çalışmayınca, bismillah deyip başladık. Hava filtre kanını söktüm, sigorta soketini söktüm, güç bela iç kısımdaki eksi kutuba (eksi neden ic kisimdaysa o da problemin kaynaklarindan biri) ulaşıp onu da söktüm. Aku ön kapağı da söksem iyi olacaktı ama sökemedim.Neyse eskisini kolayca çıkarttım yenisini takamadım. Yerine tam oturmuyor, arka tarafta alttan takılıyor. Ağırlık ve konumdan dolayı kaldırıp ileri de aramadım. Babam geldi komsu geldi, olmuyor. Hava filtre kabi bu şekilde oturmuyor.. Sonra babamın uğraşları esnasında oturdu yerine. Kulakları çınlasın, ford mühendisleri çok iyi bir konum belirlemişler, sabah sabah güzel dileklerde bulundum kendilerine.[emoji35] tam 2 saat uğraştım. Vesile ile ise de geç kaldım. Cikan aku 5 senelik, 80 amper energy diye bir marka. Yerine haziran 2021 uretimli 80 amper mutlu geldi. 620 tl+37 kargo-22 tl n11 indirim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Emre Sutay yazdı: Kulakları çınlasın, ford mühendisleri çok iyi bir konum belirlemişler, sabah sabah güzel dileklerde bulundum kendilerine. tam 2 saat uğraştım. akünüz 72 A olmalı idi o yüzden zorlandınız Yorum bağlantısı
Emre Sutay 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 akünüz 72 A olmalı idi o yüzden zorlandınızÇağlar abi, daha once aractan cikan da 80 idi, bir sure once servisten fiyat aldigimda 80 lik akulerin 82 ile guncellendigini belirtmislerdi. Burda baska bir arkadas da ayni sekilde 80lik oldugunu belirtmis. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/285306-c-max-ak%C3%BC-sorunu/?do=findComment&comment=3042480Zorlanmamin sebebi aku arkasinda aku dusme yapiyor 72 lik olsa muhtemelen yine dusecektir. Video 6.30 dk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 https://www.cimri.com/en-ucuz-80-ah-amper-alcak-kutu-anil-aku-fiyatlari,754277925 alçak tip . olan kasa. ford hep bu tip kulanmakta Yorum bağlantısı
Emre Sutay 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Benim aldigim da alcak. Suan kutuya tam girdi problem yok. Benim kulak çınlattıgım konu cam alti kısmın altında calisma alani cok zorlayici olmasıydı [emoji45] aku 15 kg yada daha fazla. Kaldırıp koymak zor oldu. Bu arada değişim yapacaklara lazım olur belirteyim, teyp kod istemedi. Hatta hafızasındaki radyo frekansları, blutooth ekli telefonları silmedi. Yol verileri, cam otomatikleri ve saat sıfırlandı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Emre Sutay yazdı: cam alti kısmın altında calisma alani cok zorlayici olmasıydı bir de kızdrıma buji değişim zamanı düşünün, orası facia Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Kayseri vw servisinde 6 yıl bakımını 71000 km de yaptim. İlave olarak ön fren balataları, anahtar pili degisti ve arka park sensöründen 1 tanesinin hafif icerde olması nedeniyle tampon sokulup duzeltilme işlemi dahil 2000 tl odedim.On fren balatasi 7-8 bin km gider dedi ama yıl ortasında dediği km doldururum muhtemelen tekrar uğraşmak istemedim. Yeni takılan balata vw orijinal ürün ama ekonomi sinifi muhtemelen eskisi kadar gitmez. Birde gecen seneki bakımda da değişelim isterseniz 7-8 bin ömrü kalmış demişlerdi degistirmemistim. Gecen seneki bakımdan beri 11000 km yapmisim bu arada.Neyse buda çıkan balatanin durumu Galfer marka 4 mm kadar tabladan dışarıda. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Barış AÇIL yazdı: On fren balatasi 7-8 bin km gider dedi ama yıl ortasında dediği km doldururum muhtemelen tekrar uğraşmak istemedim. Yeni takılan balata vw orijinal ürün ama ekonomi sinifi muhtemelen eskisi kadar gitmez. Birde gecen seneki bakımda da değişelim isterseniz 7-8 bin ömrü kalmış demişlerdi degistirmemistim. Gecen seneki bakımdan beri 11000 km yapmisim bu arada. 7-8 bin km çok iyi rakam yani hiç risk yok. Diğer bakımdan önce bitse niye bitti diyemezsin demiştim der. Bitmezse yine sorun değil az frene basmışsınız efendim der:) Bundan sonra bana soran arkadaşım olursa hiç bakmadan 7-8 bin km gider derim ben de 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Lastikler de 1 mm 10k km gidiyor frenlerde 1 mm 15k km gidiyor bu güne kadar gözlemim bu. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Kale balatanin bundan haberi var mı 😁 5 yılda 70 bin km yapan ön balatam 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Kale balatanin bundan haberi var mı [emoji16] 5 yılda 70 bin km yapan ön balatam Connecte yetkili serviste takılan balata 10.000 bakımı gelmeden bitiyor ama yumuşak ve çok tozlu [emoji23] Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Benim tespitlerim fordun fabrikasyon üzerinde gelen balatalar için. Kale biraz daha sert demekki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts