Coşkun Basan 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Egzos muayenesi oldu ve geçti. Genel muayene den kaldık bekliyordum zaten isabet oldu [emoji2]Ağustos ayına sarksın muayene de yoksa vergi ve muayene aynı ayda zor oluyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Coşkun Basan yazdı: Egzos muayenesi oldu ve geçti. Genel muayene den kaldık bekliyordum zaten isabet oldu Ağustos ayına sarksın muayene de yoksa vergi ve muayene aynı ayda zor oluyor muayenesiz gezmekten ceza alabilirsiniz. Sornasında 1 haftada yaptırmazsanız bu sefer bağlanır araç. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Bir haftadır bağ evinde çardak altında yeşilliğin içinde yatıyor. Sadece arada bir su tutuyorum tozunu almak için, 3 gün sonra kısmet olursa ilk uzun yolunu yapacak Burdur Salda ya doğru... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Hayırlı yolculuklar burdur şiş ve cevizli tatlısını yemeden geçmeyin. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Aldığımdan beri rahatsız eden ama bugün yarın diye ötelediğim şeyleri hallettim. Farlar temizlendi (vernik katman şeklinde atmış ve yanmıştı), üzerine sararmayan şeffaf 3m koruma folyosu uygulandı. Ön sileceklerde su depoya geri dönüyordu arka silecekte tavan düzlüğünden olsa gerek aynı sıkıntı yoktu. Haliyle silecek ilk birkaç sn kuru çalışıyordu. Hortumları takip ettiğimde sol ön farın altında ek yeri olduğunu gördüm fabrikasyon. Oradaki ek aparatını çıkarıp çekvalf taktım, güzelce izole ettim şuan sıkıntı kalmadı. Sol farı sökmem gerekti aksi durumda çalışmak için silecek motorundan hortumu söküp dışarı almak lazım. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 4 lastik değişti. Continental 215 50 17 Daha ne yapayım ben ona ya :):) Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 İbrahim Arslan yazdı: 4 lastik değişti. Continental 215 50 17 Daha ne yapayım ben ona ya :):) Ne kadara taktırdınız Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 continental premium contact6 215/50/17 91Y FR 1150 X 4 = 4600 tl maximum kart 6 taksit Sökme takma/balans dahil. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 6 aylık haracını ödedim, 755 tl. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Aracı sattım 20 AE 808 Plaka değişmeden yanyan kalkış yaparak Antalya'ya yolcu oldu 🤩 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Hakan Tarım yazdı: Aracı sattım 20 AE 808 Plaka değişmeden yanyan kalkış yaparak Antalya'ya yolcu oldu 🤩 Hayırlısı olsun yerine bir şeyler gelecek mi? En son bildiğim kadarıyla satılık land vardı? Bir miktar para ve holosko karşılığı veriyorlardı 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2021 Hakan Tarım yazdı: Aracı sattım 20 AE 808 Plaka değişmeden yanyan kalkış yaparak Antalya'ya yolcu oldu 🤩 Bunun belediye otobüsleri gibi, kapıyı açınca yanı yatması güzeldi ya.. Bir daha da böyle güzelini göremeyiz artık. 45 yanak lastiklerle baban kaldırıma çıktığındaki senin yüz halini hiç unutmuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlısı olsun yerine bir şeyler gelecek mi? En son bildiğim kadarıyla satılık land vardı? Bir miktar para ve holosko karşılığı veriyorlardı 😁 Yok şuan herşey yatırıma gidiyor. Ondan sattım zaten. Alan adam antalyaya varınca aynen şunu dedi, Abi sen hakketten akılsızmışsın böyle araç satılır mı hiç. Ben de sen mutlusun ben mutlu, onun için hiçç kafama takmıyorum dedim, tekrar tekrar helalleştik. Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun belediye otobüsleri gibi, kapıyı açınca yanı yatması güzeldi ya.. Bir daha da böyle güzelini göremeyiz artık. 45 yanak lastiklerle baban kaldırıma çıktığındaki senin yüz halini hiç unutmuyorum. Evet abi sola yatırıyor, sahibini seviyordu. Ama ben sonra kapatmıştım o özelliği yükselttiğim için. Bu arada o lastik 45 değil 30 idi 295*30*22 'di ölçüleri Para alışverişi satış işlemi bitince binip gittiler, yanyan bi kalktılar ama var yaa off offf dedim içimden 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2021 Hakan Tarım yazdı: Para alışverişi satış işlemi bitince binip gittiler, yanyan bi kalktılar ama var yaa off offf dedim içimden Kazı bakalım biraz Daha iyileri gelir.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kazı bakalım biraz Daha iyileri gelir.. önce elemanları çoğaltayım abi. 2 sene devamlı eleman yükseltme planım var. Daha sonra @Servet Aydınabime inat land yapacam, defender yapacam 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Hakan Tarım yazdı: önce elemanları çoğaltayım abi. 2 sene devamlı eleman yükseltme planım var. Daha sonra @Servet Aydınabime inat land yapacam, defender yapacam Nasıl kazıyorsun bana da anlatsana? Bizim yeğen bilgisayardan anlıyordu ona yaptırayım. 😛 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Bir türlü fırsat bulamamıştık sonunda cam filmlerini taktırdık. Isıyı ve ışığı güzel kesti 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Bir türlü fırsat bulamamıştık sonunda cam filmlerini taktırdık. Isıyı ve ışığı güzel kesti Kaç numara taktırdınız hocam, mahsuru yoksa maliyet miktarını da paylaşırmısınız. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Ayhan Asil yazdı: Kaç numara taktırdınız hocam, mahsuru yoksa maliyet miktarını da paylaşırmısınız. Tabi ki bursa opel neskar servisine yaptırdım. Daha önce arkadaşımız opel crosslanda yaptırmış aracı alırken bize de tavsiye etti. 2 numara 2 yıl garantisi var cam tavan hariç (karartılmış diye yaptırmadık) Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Nasıl kazıyorsun bana da anlatsana? Bizim yeğen bilgisayardan anlıyordu ona yaptırayım. 😛 Alıyorsun eline kırbacı, ses çıkaranın kafasına vuruyorsun 😛 veriyon elenktiriği Yorum bağlantısı
Recep Demirci 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 (düzenlendi) Bugün MTV 2. taksidi İnternet kanalıyla ödedim. Bu sene ön kısa xenon ampülleri değiştirdim. Bosch AeroTwin Silecek taktım harika sessiz ve güzel siliyor. Periyodik bakımını yaptım. 4 lastik Good Year efficientgrip performance ile değişti eski lastik kötüydü 53-55 bin km yol yapmışım. Araba sağa çekince değiştirmek şart oldu. 29 Temmuz 2021 tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Hayırlı yolculuklar burdur şiş ve cevizli tatlısını yemeden geçmeyin. Sözünü tuttuk. Burdur'a insuyu magarasına gezmek için gittik ve burdura indik, burdur şiş ci aradık zorla bulduk Gülistan ı ve bayıldık lezzete hatta lezzet olarak bizim Manisa kebabına benzettim, hoşuma gitti. 50 m aşapıda da yanlış hatırlamıyorsam Altıparmak idi galiba orayıda bulduk her çeşitten tattık ama en hoşumuza giden Cevizli ezme helvası oldu, e haliyle paketlerimizi aldık. Bize önerilerin için çok teşekkür ederim. @Mehmet Yeter 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Hayrettin Gücin yazdı: Sözünü tuttuk. Burdur'a insuyu magarasına gezmek için gittik ve burdura indik, burdur şiş ci aradık zorla bulduk Gülistan ı ve bayıldık lezzete hatta lezzet olarak bizim Manisa kebabına benzettim, hoşuma gitti. 50 m aşapıda da yanlış hatırlamıyorsam Altıparmak idi galiba orayıda bulduk her çeşitten tattık ama en hoşumuza giden Cevizli ezme helvası oldu, e haliyle paketlerimizi aldık. Bize önerilerin için çok teşekkür ederim. @Mehmet Yeter Afiyet olsun beğendinize çok sevindim 4 senem Burdurda geçti öğrenci olarak bizim için tam bir öğrenci şehri ulaşım için. Memlekete giderken alırdım hep hediye olarak ceviz ezmesiden. Burdur şişte güzeldir. Afiyet bal şeker olsun. 🤗 Ayrıca bir çok göle de yakındır. Salda gölü, Burdur gölü, Eğirdir gölü. Ispartayada çok yakın olduğu için Ispartadan gelip giden arkadaşlarım vardı. Yolunuz düşerse Ağlasun tarafında Alabalık tesisleri vardır. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Yıkandık,hızlı cilayla cilalandık. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 281,50 TL MTV ödedik. Normalde bu kadar gece bırakmam ama Ziraat mobil ödemek istediğimde hata verdi iki denememde de, şimdi ödedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts