Metin Mankal 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Bir hafta sonra ilk kez çalıştırdım..Biraz zorlandı ama tek marşta aldı yinede.Bi tur atayım akü şarj olsun dedim, bunaldık zaten..Üst cadde sakin olur. Bahtsız bedeviyiz ya caddeye çıkmamla çevirmeye girmem bir oldu..Polis sadece ne iş yaptığımı sordu..Öğretmenim dedim..Tamam Hocam devam dedi..Eyvallah dedim... 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 AliExpress’ten yıllar sonra alışveriş yaptım. İç lambaları beyaz led yaptım. Minik boyutuyla ve aşırı parlak olmamasıyla iç ortam için tam ideal lamba oldu. Umarım pır pır etmez yakın zamanda. Link Filtreler ise yaklaşan bakım için. Yağı ustama güvenip varilden olmamak kaydıyla ne verirse onu kullanacağım inşallah. İnternetten yağ almaya korkuyorum artık. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Emre Şimşek yazdı: Yağı Liqui molly resmi sitesinden alırsan sahte olma ihtimali düşer. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Yada mobil in resmi sitesinden. https://www.cleanpex.com.tr 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Emre Şimşek yazdı: Ya da ustadan 🥸 yağı ben de buradan aldım. resmi site 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Merhaba herkese iyi bayramlar Arife günü otopark da yatan aracımı temizmedim ve full cila uyguladım aracım beyaz ama cila sonrası çok iyi sonuç verdi gerçekten resmen ıslak görünüyor şuan beyaz aracı olanlara tavsiye ederim. Ayrıca inanılmaz kaygan ve düzgün bir zemin oluşuyor çok iyi su kayganlığı sağlıyor , ben hemen hemen her marka cilayı kullandım ama şimdiye kadar en iyi sonuç aldığım cilalar turtle wax ve HD markaları oldu bilginize. https://urun.n11.com/cila/turtle-wax-renkli-cila-beyaz-500ml-P408654592 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 (düzenlendi) Yarın bir aksilik çıkmazsa Triger-Davidaim bakımına gireceğim, Daha önceden aracıma Hazır Su ilavesi yapmıştım. Bunun makbul olmadığını sonradan öğrendim. Bakıma gittiğimde ustama içerisinde ki hazır suyu saf su ile değiştirtmemi gerektirecek kadar mühim bir durum mu bu, ayrıca işlem kolay mı veya yapılış itibarı ile motora zararı var mı ? Ayrıca bilenler için Gates marka Triger seti almayı planlıyorum içerisinden AirTEX Devirdaim çıkıyormuş. Gates VAG Grubunda kullanılıyor kalitelidir diyorlar aslı var mı ? 16 Mayıs 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Tdci da da (HDI) Gates kullanılıyor, ina bilya oluyor sanırım setin içinde. Devirdaim sökülünce antifriz boşaltılıyor zaten. Toplanınca yeni antifriz ve saf su eklemesi yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Kızıma arabanın bagaj kapağını açmayı öğrettim. Bagaja yay tak komple açılsın, uygulaması basit Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Ali Darbaz yazdı: Kızıma arabanın bagaj kapağını açmayı öğrettim. Bagaja yay tak komple açılsın, uygulaması basit Burkulma çubukları salmış kendini. Yoksa kendini açar. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Burkulma çubukları salmış kendini. Yoksa kendini açar. Tamam işte yay koy tam açsınBenim eski aracımdan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Çağlar Bayur yazdı: çok tehlikeli Neden abi bu sistemden habersiz birisi açarsa, burnuna kafasına çarpar o bagaj Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 bu sistemden habersiz birisi açarsa, burnuna kafasına çarpar o bagajKapak kafaya çarpacak yörüngede değil ki abi. Çorba içerken kafanı tabağa uzatmak gibi değil yani. Oda kapısını açarken de açılan yerde durmamak lazım Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 @Ali Darbaz cruze için bagaj açma aslında oraya plastik gövdeli kalem parçası koyuyorlar daha sessiz ve ayarlı oluyor. mesela sert açılıyorsa materyali biraz inceltmek bu sorunu çözer. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 (düzenlendi) Cevabımı aldım 16 Mayıs 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu sistemden habersiz birisi açarsa, burnuna kafasına çarpar o bagaj Bir de zamanla bağlantı kolların deforme olduğunu duyduğum için vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Kapak kafaya çarpacak yörüngede değil ki abi. Çorba içerken kafanı tabağa uzatmak gibi değil yani. Oda kapısını açarken de açılan yerde durmamak lazım kafayı burnu çarpan çok oldu. zaten fabrikasyon da böyle açılan bir sistem hiç yok. hazırlıksız yakalanmak mesele. dükkan kapısında amortisörler olur mesela, sert açmak gerekir, ona da hazırlıksız girilirse kapıya çarparlar. Mehmet Yeter yazdı: Bir de zamanla bağlantı kolların deforme olduğunu duyduğum için vazgeçmiştim. onu önemsemiyoruz kafa yanında, hb bagajda veya ön kaputta yamulma daha çok oluyor.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Bir de zamanla bağlantı kolların deforme olduğunu duyduğum için vazgeçmiştim.Amortisör olmayan uzakdoğu sedanlarında kasma olmaz. İçerde 2 tane uyduruk tel var 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Triger seti olarak FEBI BILSTEIN Su pompası + Triger kayışı seti 33828 yada SWAG Su pompası + Triger kayışı seti 40 93 3828 Bunları bir araştır kaç para Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Cam üzerine yapışan raspayı temizledim canım çıktı. Kaportaya giremedim yoruldum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Triger seti olarak FEBI BILSTEIN Su pompası + Triger kayışı seti 33828 yada SWAG Su pompası + Triger kayışı seti 40 93 3828 Bunları bir araştır kaç para Febi Bilstein su pompası aynı para Airtex ile Yorum bağlantısı
Recommended Posts