Çağrı Alaf 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Coşku Mert yazdı: temizleyip Yapışkan izi demişken bende de Zift izi var ön tekerlerin çamurluklarında yaklaşık 4-5 aydır oradalar. Siz yapışkanları ne ile temizlediniz ? Benim gaz yağı süresim var herkes öyle yap diyor ama korkuyorum boyaya zarar veririm diye Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 yapışkan dedigim aslinda dayson. onu da kompozit kazima aparatiyla kaziyarak cikardim.zift icin benzin veya yuzey temizleme tineri kullanabilirsiniz. Yapışkan izi demişken bende de Zift izi var ön tekerlerin çamurluklarında yaklaşık 4-5 aydır oradalar. Siz yapışkanları ne ile temizlediniz ? Benim gaz yağı süresim var herkes öyle yap diyor ama korkuyorum boyaya zarar veririm diye 1 Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Abi malum yasaklar evdeyim tam yıkayayim dedim bi anda ýagmur basladi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Yapışkan izi demişken bende de Zift izi var ön tekerlerin çamurluklarında yaklaşık 4-5 aydır oradalar. Siz yapışkanları ne ile temizlediniz ? Benim gaz yağı süresim var herkes öyle yap diyor ama korkuyorum boyaya zarar veririm diye Gaz yağı iyidir zarar vermez merak etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Yapışkan izi demişken bende de Zift izi var ön tekerlerin çamurluklarında yaklaşık 4-5 aydır oradalar. Siz yapışkanları ne ile temizlediniz ? Benim gaz yağı süresim var herkes öyle yap diyor ama korkuyorum boyaya zarar veririm diye Korkmadan sürebilirsin. Ben motorlarda kullanıyordum. Emre Şimşek yazdı: Gaz yağı iyidir zarar vermez merak etmeyin. Boyaya iyi geldiğini bile duymuştum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Evimden usul usul seyrettim. Ama boynum ağrıdı 1 dakkika dayanamdım. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Boyaya iyi geldiğini bile duymuştum Hızlı çila yerine çekilir mi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Hızlı çila yerine çekilir mi Yok, toz topluyor. Temizlik işlemi bittikten sonra yıkaman gerek arabayı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Jantlar a el attım astar tamam boyadan sonra fotoğraf atarım umarım olur 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Fatih Keskin yazdı: Jantlar a el attım astar tamam boyadan sonra fotoğraf atarım umarım olur pandeminin insan psikolojisine kalıcı zarar verdiğinin resmini çizbilir misin abidin 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: pandeminin insan psikolojisine kalıcı zarar verdiğinin resmini çizbilir misin abidin Abidin'de çaresiz..Neyi çizeceğini şaşırdı..Nazım'dan cevap bekliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Fena olmadı sol lastikleri de bugün halledeyim 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Fatih Keskin yazdı: Fena olmadı sol lastikleri de bugün halledeyim takas var mı 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Yıkamaya verdim. Adana türkmenbaşının belediye evlerine dönen kavşağın 100 metre ilerisindeki yıkamacım açmış mesaj attı. Gittik yıkattık. Adanada hava çok sıcak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Yıkamaya verdim. Adana türkmenbaşının belediye evlerine dönen kavşağın 100 metre ilerisindeki yıkamacım açmış mesaj attı. Gittik yıkattık. Adanada hava çok sıcak. açık mı yıkamacılar ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 (düzenlendi) Benzin pompasını değiştirdim. https://i.hizliresim.com/dg6tula.jpg Lift olmadan çok zor eğer lift yoksa ve kendiniz yapmak istiyorsanız üsten kapak koymayan Ford mühendislerinin eksiğini kapatarak bir kapak yeri açın. Depoyu tekrar kaldırmak özellikle yakıt dolum yerindeki hortumları ayırmak ve tekrar takmak çok zorluyor. 11 Mayıs 2021 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Mehmet Unkun yazdı: Benzin pompasını değiştirdim. https://i.hizliresim.com/dg6tula.jpg Lift olmadan çok zor eğer lift yoksa ve kendiniz yapmak istiyorsanız üsten kapak koymayan Ford mühendislerinin eksiğini kapatarak bir kapak yeri açın. Depoyu tekrar kaldırmak özellikle yakıt dolum yerindeki hortumları ayırmak ve tekrar takmak çok zorluyor. Emeğinize sağlık Mehmet hocam. Jant göbeklerine el atmamışsınız. Projeniz olursa ben de yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: açık mı yıkamacılar ? Bu soruya cevap bulamayınca kendim yıkadım günün. Benden geçmiş, yaşlanmışız. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Kızıma arabanın bagaj kapağını açmayı öğrettim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 anahtarı bagaja koymamasını da tembihle, sık rastlanır 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 bugün kendisini düşündüm inip bi çalıştırsammı akü bitmesin hesabına diye. sonra vazgeçtim uyusun kerata 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu soruya cevap bulamayınca kendim yıkadım günün. Benden geçmiş, yaşlanmışız. Petrol istasyonlarındaki yıkamacılar çalışıyor. Oralara gidilebilir. Pazartesi günü su ve köpük 5 tl. Kurulama ve hızlı cila benden. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: açık mı yıkamacılar ? reis açmış arkadaş varmış bir yerlerden izni leş gibiydi araba iyi oldu yav 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts