Servet Aydın 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Yeni farların montajını dün yapmıştım. Bugünde kodlama birkaç değişiklik yaptık(eski farıma göre amerikan park, normal park iptalı vs kodlamıştık onları eskiye döndürdük) ve farların ınce ayarlarını yaptım. Replika far bunlar di mi? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Replika far bunlar di mi? vw böyle güzel şeyler sonradan yapmayacağı için mecburen replika Servet abi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 (düzenlendi) Gözünün feri sönen 3 buçuk yıllık İnci 66 Ah İnci aküyü evde şarja aldım. 16 V 3.3 A ile, 10 Ah şarj ettik elektrikler gitti. 1 buçukta geldi taktım tekrar sabaha kadar dolsun bakalım, akım 1.2 ye düştü zaten, indikatör de yeşile dönmeyen başladı. Yaklaşık 12 saat de 14 Ah civarı bir yükleme yaptım. Şuan boşta dinleniyor, 13.13 V a düştü şarjdan yarım saat sonra. Akşama takarım malum yarın mesai var. 21 Mart 2021 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 Mart 2021 Paylaş 22 Mart 2021 Uğur Kamil yazdı: Linkteki ürünü kullandım. Normalde aliexpresten alıyordum ama beklemek istemediğim için türkiyede ne denk gelirse onu aldım. Ben 392 tl aldım şuan zam gelmiş. Türkiyede başka alternatif bulamadım diye bunu aldım. https://www.hepsiburada.com/shark-h7-led-far-ampulu-360-led-xenon-80w-16000-lumen-p-HBV0000115EHA?magaza=AktarMobile Aydınlatma nasıl? Görsel ekleme şansın var mı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Mart 2021 Paylaş 23 Mart 2021 Harfleri kırılan bagaj yazısını yeniledim 3 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Artık orjinal aküsüne veda etti. Yeni Mutlu EFB 75a akü ile gücüne güç katı.💪 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 İki gündür ; Direksiyon pompa yenilendi Motor su tapaları yenilendi Detaylı temizlik yapılmak üzere detaycıya bugün bıraktım 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 İki gündür ; Direksiyon pompa yenilendi Motor su tapaları yenilendi Detaylı temizlik yapılmak üzere detaycıya bugün bıraktımKonusu var mı? Kaçırdım mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Fatih Keskin yazdı: Yeni lastikleri ghia x jantları ile takalım dedik Bu kasaya daha çok yakışan bir jant modeli yok sanırım, maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Konusu var mı? Kaçırdım mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Vakit yoktu konu açamadım inşallah en kısa sürede konusunu açacağım hemde ufak tefek kısa tecrübelerimi aktarırım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Vakit yoktu konu açamadım inşallah en kısa sürede konusunu açacağım hemde ufak tefek kısa tecrübelerimi aktarırım inşallah. [emoji4]Merakla bol fotolu bekliyorum, hayırlı olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Merakla bol fotolu bekliyorum, hayırlı olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Epeydir iyi bir bluetooth cihazı arayışındaydım..Linkteki ürün bu gün elime ulaştı..Aynı zamanda fm tansmitter özelliği de var..Bu güne kadar benzer bir çok transmitter aldım ve cızırtı nedeniyle attım..Bu cihazda cızırtı ve ses kaybı sıfır..Neredeyse cd kalitesinde ses aldım..Bluetooth çok iyi çalışıyor..Arabaya tableti takıp çıkarmaktan gına gelmişti artık..Amazon çok güzel indirim yapmış ve hizmet kalitesi süper.. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B019RJF6DU/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Bana para verdi, 2 de bira almış. https://youtu.be/TEQJnetbni0 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Bana para verdi, 2 de bira almış. https://youtu.be/TEQJnetbni0 sesiniz Metin Uca 'nın sesine çok benziyor. (pasaparola) Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 1 haftadır yağan yağmurlarda içeriye su alıyordu bugün sunroof giderlerine baktım üst kısmında giderin önü dolmuş orayı temizledim ve su döktüm su tahliye edilmeye başladı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Mehmet Yeter yazdı: 1 haftadır yağan yağmurlarda içeriye su alıyordu bugün sunroof giderlerine baktım üst kısmında giderin önü dolmuş orayı temizledim ve su döktüm su tahliye edilmeye başladı. Süveyş kanalı bile tıkandı, her yer tıkanıyor çok acayip gelmeye başladı bana.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Bana para verdi, 2 de bira almış. https://youtu.be/TEQJnetbni0 Birayı sek mi içiyorsun. Yapma Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Emre Şimşek yazdı: Süveyş kanalı bile tıkandı, her yer tıkanıyor çok acayip gelmeye başladı bana.. Az önce bulaşık makinesinin gideri tıkandı. Allah Allah. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Emre Şimşek yazdı: Az önce bulaşık makinesinin gideri tıkandı. Allah Allah. Evde en çok korktuğum şeylerden biri su işi. Kolaylıklar dilerim. Ben de şimdi aşağıya inip kontrol edeceğim hala içeriye su alıyor mu diye? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Mehmet Yeter yazdı: Evde en çok korktuğum şeylerden biri su işi. Kolaylıklar dilerim. Ben de şimdi aşağıya inip kontrol edeceğim hala içeriye su alıyor mu diye? Neyse ki bu kez kolay çözüldü. Zamanında makineyi komple alttan söküp su sızdıran tahliye pompasına kırmızı silikon çekmişliğim var. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Epeydir patlak olan sofit plaka ampullerini değiştireyim diye 2 adet ampul aldım. Ne kadar zor olabilirdi ki 2 ampul değişimi. Hemen işe koyuldum. Plaka lambalarının kapaklarını söktüm, güzelce yıkayıp temizledim. Patlak ampulleri plastik zımbırtıyla kastırıp çıkardım. Ampul duylarının oturduğu metal ayakları ve etraftaki tozu güzelce temizledim. Paketi açtım ve yeni ampulleri çıkardım. Dikkatlice yerine oturtturmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. Küçücük delik, dolma gibi parmaklar. Bir ucun deliğini tam denk getiriyorum diğer taraf için uğraşırken pırt kayıveriyor. Evde saatçi cımbızı vardı onunla denedim ama o da işe yaramadı. Bir yandan da ampulü kırarım diye korkuyorum. En son ne yapayım diye düşünürken elimdeki kağıt mendili büküp ampul yatağına tampon yaptım. İleri-geri, sağa sola kaçacak yer bulamayan ampulü biraz kastırmayla yerine oturttum. Hemen kontrol ettim yanıyor aynı şekilde diğer ampulü taktım. tampon yağtığım mendilleri usulca cımbızla çekip çıkardım. Sanki bir şey icat etmiş kadar sevindirik oldum. Plaka lamba kapaklarının etrafındaki sünger biraz yıpranmış. Az önce siyah silikonla süngerin üzerini incecik kapladım. Yarına takarım artık. Umarım silikon fazla kalın gelmez ve tırnaklar yerine oturur 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Yeni aldığım Connect aracıma BİM den aldığım Starcom marka araç kamerası monte etmek istedim, ön kamerayı Dikiz aynasına monte ettim, kablosunu da büyük bir ustalıkla (!) Çektim, arka kameranın kablolarını da arka bagaj kapağına kadar tavan döşemesinin kenarından görünmeyecek sekilde götürdüm ancak bir türlü bagaj kapağından dışarıya çıkaramıyorum, arka kamerayı plakaligin üstündeki plastiğe monte ederek, geri vites lambasının artı ucuna takmam gerekiyormus. Kabloyu dışarıya nasıl çıkartırım, yardım... Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Leon da Sonunda kara sac jantlardan orjinal çelik jantlara geçiş yapabildim . Hazır yenisi takılmışken çıkma yaz lastiklerini almıs bulunduk. https://hizliresim.com/DQoNSp Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Bugün Cizre Dönüşüm Ford Yetkili Serviste Motor yağı, hava, yakıt, polen filtresi ve tapası değişti maliyet 700 TL. Ayrıca yeni değişen motor yağına Bor ilave edildi. Makine canavar Maşallah... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts