Ahmet İhsan Akşen 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Buna değilde diğer kasasına hastayım ya. 2015 e kadar bu tek kasa olarak yokmu Türkiye'de, diğer kasa hangisi ola ki 🤔 Yorum bağlantısı
Hasan Çil 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Kocaman araba. bunun yetmeyeceği aile 7 8 kişilik ailelerdir ancak. Büyük içinin ferah olması çok güzel. Bagaj da bir hayli büyük. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanAmin abi sağolasın daha iyileri sizlerin olsun Allah kimseye kaza bela ceza vermesin.F/p ürünü derler ya bu araç tam olarak öyle 2020 mart ayında aldim donanımlar özellikleri vs falan baya iyi. Koltukları yatır cift kişilik yatak oluyosu arkası. 2015 e kadar bu tek kasa olarak yokmu Türkiye'de, diğer kasa hangisi ola ki [emoji848]Altea ve Altea XL kasası var üstat. 2008e kadar düz buna göre biraz daha kisa olan 1.6 benzinli düz motor yada 1.9 dizel istisna olarak 2.0tdi olanı var. Sonrasinda ki xl kasası ise 1.4 tsi ve 1.6 tdi motor olarak geldi. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 2015 e kadar bu tek kasa olarak yokmu Türkiye'de, diğer kasa hangisi ola ki 🤔 2008 de kasa sözde değişti. öncesinde mutlu hali vardı 😄 örnek olsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satilik-890838955/detay Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: 2008 de kasa sözde değişti. öncesinde mutlu hali vardı 😄 örnek olsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satilik-890838955/detay Kasa değişimi değil de makyaj sanki bu Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kasa değişimi değil de makyaj sanki bu Bence de öyle. üzgünden mutluya geçmiş gibi 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Eski kasasından alacakken son anda vaz geçip c max almıştım. Alacağım 1.6 benzinli ve tüplü idi. Açıkçası bilmediğim bir denizde yüzmek gibiydi yeniden ford dedik bakalım öyle gidiyoruz şimdilik. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hediye Araç kamerası geldi. Ooo yiğidime bak hele🧿 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 6 Ocak 2021 Paylaş 6 Ocak 2021 Geç kalınmış bir aksiyon aldım , araç kamerası sipariş ettim.Akşam montajını yapacağım. 2 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 6 Ocak 2021 Paylaş 6 Ocak 2021 Yetkili serviste durum illa birine fatura edilecek, patron karismaz. o zamana kadar calisanlar papaz kacti oynamaya devam ediyor sanirim[emoji2]. Benim parcaya 750 lira dediler mesela. Bakalim nasil cozecekler. 7-8 ay once kaporta icin servise verdigim aracta, ayna kontrol dugmesi kirilmisti, bugun ucretsiz degisimini yaptilar. Komple dugme paneli degisti. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Donmasın diye sileceklerini kaldırdım 🌨️🌨️ 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Uzun zaman oldu kar görmeyeli buralarda. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Mehmet Yeter yazdı: Uzun zaman oldu kar görmeyeli buralarda. Bütün memleketin ihtiyacı var kara. Sularımız azalıyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin her toprağa. 3 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Günlerdir süren yağmur çamurdan sonra yıkatalım dedik [emoji3478] 7 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Kasko, trafik sigortası, 1. taksit mtv , 2 adet trafik cezası, kışlık lastik takılması derken 3 binlik olduk. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Emre Şimşek yazdı: Rölanti valfi temizliği Sene 2010 integra var motor ısınana kadar gaz verip duruyor, Antalya'da anlayan da yok önceki sahibi senelerce öyle binmiş. İnternetten buldum da Ada Honda da yaptırdım temizliği radyatör değişirken, saat gibi olmuştu. Aynı şey olmaya bilir, Idle Air Control Valve (IACV) diye geçiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Ses yapmaya başlayan silecek süpürgelerimizi değiştirdik. Yine sahnede çok bilmiş bir usta vardı. Ölçüler 65-48cm mondeonun.65 olan vardı 48 olana 47lik takmaya çalıştı bayağı üzerindeki ölçüyü göstermeme rağmen kutuda kod olarak 48 denk gelmiş bana kodu gösterip durdu.Doğru olanın mm cinsinden yazan yer olduğunu anlatmaya çalıştım yüzü düştü bayağı.Sonra gidip baska biryerde doğru ebatlarda olanları taktırdım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Sene 2010 integra var motor ısınana kadar gaz verip duruyor, Antalya'da anlayan da yok önceki sahibi senelerce öyle binmiş. İnternetten buldum da Ada Honda da yaptırdım temizliği radyatör değişirken, saat gibi olmuştu. Aynı şey olmaya bilir, Idle Air Control Valve (IACV) diye geçiyordu. Aynen benimki de saat gibi oldu. Ama ustanın da hakkını vereyim saatçi gibi titiz çalıştı. İlk açtığımızda rölanti valfinin içindeki manyetik valf sıkışmış bir haldeydi. Bu haldeyken araba nasıl çalışıyordu hiç bilemiyorum. Resimde görünen silindirik şey sıkışıktı. O da içerideki valfi çeviriyor.. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Aynen benimki de saat gibi oldu. Ama ustanın da hakkını vereyim saatçi gibi titiz çalıştı. İlk açtığımızda rölanti valfinin içindeki manyetik valf sıkışmış bir haldeydi. Bu haldeyken araba nasıl çalışıyordu hiç bilemiyorum. Resimde görünen silindirik şey sıkışıktı. O da içerideki valfi çeviriyor.. Geçmiş olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 (düzenlendi) Kış geldi, gösterge 3 derece okuyor. 15 liraya 5 litre antifrizli cam silecek suyu adım. 15 Ocak 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Uzun zamandır aklımda olan kapı gergisini değiştirmek ve kapı sacına yalıtım yapma işi hallettim sonunda. Gerginin yan sanayisini 40 liraya aldım sonra Youtube'dan değiştirme videolarına bakarken tamir kiti olduğunu gördüm onu sipariş ettim. Çünkü arka kapıların gergisine 400 lira dedi parçacı... Bu kapı iç kaplamasını ayırmak çok zor oldu o kadar video izledim hep eksik anlatmışlar bizim forum sayesinde kapı kolu ve kilit kısmının da sökülmesi gerektiğini öğrendim anca öyle sökebildim. Temizlemeden olmaz yılların kiri var üzerinde. Ses yalıtım malzememizi yapıştırdık, diğer kapıları da en kısa zamanda uygulayacağım. Bu orijinal gergisi tamir kitiyle plastiklerini değiştirdim. Bunuda deneyeceğim yan sanayi gergimi daha iyi yoksa plastiklerini değiştirmekmi ona göre karar vereceğim. mavi olan orijinal plastikler zamanla iyice erimiş. 9 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Bir süreliğine memlekete geldik ama beklenen kar öncesi garajimiz olmadığı için hemen branda siparişi verdim ve Mondeo'yu korumaya aldım.Ilk kez branda kullanıcam bakalım koruma sağlayacak mı? Her ihtimale karşı yine brandayi örtmeden önce altına nevresim de serdim.Bu arada öndeki canavar da sabırsızlıkla kar gelmesini bekliyor[emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 (düzenlendi) Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Günlerdir süren yağmur çamurdan sonra yıkatalım dedik Hocam Çubuk plakalı aracı Antalya'da nereden buldunuz Tertemz olmuş. Benim araç bir karış karla kaplı 17 Ocak 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts