İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Ercüment Yıldırım yazdı:

Buna değilde diğer kasasına hastayım ya.

2015 e kadar bu tek kasa olarak yokmu Türkiye'de, diğer kasa hangisi ola ki 🤔

Yorum bağlantısı
Hasan Çil

Kocaman araba. bunun yetmeyeceği aile 7 8 kişilik ailelerdir ancak. Büyük içinin ferah olması çok güzel. Bagaj da bir hayli büyük.
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan
Amin abi sağolasın daha iyileri sizlerin olsun Allah kimseye kaza bela ceza vermesin.
F/p ürünü derler ya bu araç tam olarak öyle 2020 mart ayında aldim donanımlar özellikleri vs falan baya iyi.
Koltukları yatır cift kişilik yatak oluyosu arkası.
2015 e kadar bu tek kasa olarak yokmu Türkiye'de, diğer kasa hangisi ola ki [emoji848]
Altea ve Altea XL kasası var üstat.
2008e kadar düz buna göre biraz daha kisa olan 1.6 benzinli düz motor yada 1.9 dizel istisna olarak 2.0tdi olanı var. Sonrasinda ki xl kasası ise 1.4 tsi ve 1.6 tdi motor olarak geldi.
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Kasa değişimi değil de makyaj sanki bu :) 

Bence de öyle. üzgünden mutluya geçmiş gibi 😄

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Eski kasasından alacakken son anda vaz geçip c max almıştım. Alacağım 1.6 benzinli ve tüplü idi. Açıkçası bilmediğim bir denizde yüzmek gibiydi yeniden ford dedik bakalım öyle gidiyoruz şimdilik.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Selçuk Bakış yazdı:

Hediye Araç kamerası geldi.

2445544b48ae5c5182f76f78c43f76fb.jpg

Ooo yiğidime bak hele🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Geç kalınmış bir aksiyon aldım , araç kamerası sipariş ettim.Akşam montajını yapacağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Sutay
Yetkili serviste durum illa birine fatura edilecek, patron karismaz.
o zamana kadar calisanlar papaz kacti oynamaya devam ediyor sanirim[emoji2].
Benim parcaya 750 lira dediler mesela. Bakalim nasil cozecekler.
7-8 ay once kaporta icin servise verdigim aracta, ayna kontrol dugmesi kirilmisti, bugun ucretsiz degisimini yaptilar. Komple dugme paneli degisti. ae9f46cf336b4f101579930bc6a405c9.jpg
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Donmasın diye sileceklerini kaldırdım 🌨️🌨️

a0JVay.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Mehmet Yeter yazdı:

Uzun zaman oldu kar görmeyeli buralarda.

Bütün memleketin ihtiyacı var kara. Sularımız azalıyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin her toprağa. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Kasko, trafik sigortası, 1. taksit mtv , 2 adet trafik cezası, kışlık lastik takılması derken 3 binlik olduk. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Emre Şimşek yazdı:

Rölanti valfi temizliği

Sene 2010 integra var motor ısınana kadar gaz verip duruyor, Antalya'da anlayan da yok önceki sahibi senelerce öyle binmiş. İnternetten buldum da Ada Honda da yaptırdım temizliği radyatör değişirken, saat gibi olmuştu. Aynı şey olmaya bilir, Idle Air Control Valve (IACV) diye geçiyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Ses yapmaya başlayan silecek süpürgelerimizi değiştirdik. Yine sahnede çok bilmiş bir usta vardı. Ölçüler 65-48cm mondeonun.65 olan vardı 48 olana 47lik takmaya çalıştı bayağı üzerindeki ölçüyü  göstermeme rağmen kutuda kod olarak 48 denk gelmiş bana kodu gösterip durdu.Doğru olanın mm cinsinden yazan yer olduğunu anlatmaya çalıştım yüzü düştü bayağı.Sonra gidip baska biryerde doğru ebatlarda olanları taktırdım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Sene 2010 integra var motor ısınana kadar gaz verip duruyor, Antalya'da anlayan da yok önceki sahibi senelerce öyle binmiş. İnternetten buldum da Ada Honda da yaptırdım temizliği radyatör değişirken, saat gibi olmuştu. Aynı şey olmaya bilir, Idle Air Control Valve (IACV) diye geçiyordu.

Aynen benimki de saat gibi oldu. Ama ustanın da hakkını vereyim saatçi gibi titiz çalıştı.

İlk açtığımızda rölanti valfinin içindeki manyetik valf sıkışmış bir haldeydi. Bu haldeyken araba nasıl çalışıyordu hiç bilemiyorum. Resimde görünen silindirik şey sıkışıktı. O da içerideki valfi çeviriyor..

HP41xv.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Aynen benimki de saat gibi oldu. Ama ustanın da hakkını vereyim saatçi gibi titiz çalıştı.
İlk açtığımızda rölanti valfinin içindeki manyetik valf sıkışmış bir haldeydi. Bu haldeyken araba nasıl çalışıyordu hiç bilemiyorum. Resimde görünen silindirik şey sıkışıktı. O da içerideki valfi çeviriyor..

HP41xv.jpg

Geçmiş olsun kardeşim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Kış  geldi, gösterge 3 derece okuyor. 15 liraya 5 litre antifrizli cam silecek suyu adım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Uzun zamandır aklımda olan kapı gergisini değiştirmek ve kapı sacına yalıtım yapma işi hallettim sonunda.

Gerginin yan sanayisini 40 liraya aldım sonra Youtube'dan değiştirme videolarına bakarken tamir kiti olduğunu gördüm onu sipariş ettim. Çünkü arka kapıların gergisine 400 lira dedi parçacı...
HkQRPj.jpg

HkQoW8.jpg

Bu kapı iç kaplamasını ayırmak çok zor oldu o kadar video izledim hep eksik anlatmışlar bizim forum sayesinde kapı kolu ve kilit kısmının da sökülmesi gerektiğini öğrendim anca öyle sökebildim.

HkQVao.jpg

Temizlemeden olmaz yılların kiri var üzerinde.

HkQPnh.jpg

Ses yalıtım malzememizi yapıştırdık, diğer kapıları da en kısa zamanda uygulayacağım.

HkQkXn.jpg

Bu orijinal gergisi tamir kitiyle plastiklerini değiştirdim. Bunuda deneyeceğim yan sanayi gergimi daha iyi yoksa plastiklerini değiştirmekmi ona göre karar vereceğim.

HkQCMI.jpg

HkQyB1.jpg

mavi olan orijinal plastikler zamanla iyice erimiş.

HkQrSA.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Bir süreliğine memlekete geldik ama beklenen kar öncesi garajimiz olmadığı için hemen branda siparişi verdim ve Mondeo'yu korumaya aldım.Ilk kez branda kullanıcam bakalım koruma sağlayacak mı? Her ihtimale karşı yine brandayi örtmeden önce altına nevresim de serdim.
Bu arada öndeki canavar da sabırsızlıkla kar gelmesini bekliyor[emoji2]3aa1bb17779efb95e2ae0f57e304f3b8.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)
Kerim Bilgehan Arbek yazdı:

Günlerdir süren yağmur çamurdan sonra yıkatalım dedik emoji3478.png
a7df41902563386513ca61a4d3891f23.jpg

Hocam Çubuk plakalı aracı Antalya'da nereden buldunuz :D

Tertemz olmuş. Benim araç bir karış karla kaplı :) 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...