İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Biraz tuzlada fy plakalı bir araca denk ama beyazmış. 

Dün tuzlada idim. Bu gün çekmeköydeyim. Çekmeköy sokaklarında ara ara far temizleyici buldum. Adam 60 lira ile güzelcene temizledi farların camını. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Kartal oto sanayide iki kardeş var firmanın ismini hatırlamıyorum. 250 liraya farı iç dış güzelce temizlemişti. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Kartal oto sanayide iki kardeş var firmanın ismini hatırlamıyorum. 250 liraya farı iç dış güzelce temizlemişti. 

Abi şimcilik idare etsin. Arabanın amorsitör takozunu yaptırmadan başka masrafa girmek istemiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
Yıkadık. 

Farları ayda bir kere waxlamanız iyi olur. Aksi halde eskisinden daha hızlı sararmaya başlar
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Yasin Mümin Şimşek yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Yıkadık. 

Farları ayda bir kere waxlamanız iyi olur. Aksi halde eskisinden daha hızlı sararmaya başlar

Hadi ya , hiç iyi demedin şimdi :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabayı yıkattık, Jantlara bakım yaptırdık, Üstüne farları temizlettik. Ortaya böyle bişey çıktı. Tam 90 bin tl den satılık ilana koy. 

ACtC-3egjBoNKtPYevvIIzYbIZt0k2tUeRF1U164

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

abi yarayı kaşımayayım diyeceğim ama arka tampon felaket durmuş ya bu açıdan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Umut Taşlı yazdı:

abi yarayı kaşımayayım diyeceğim ama arka tampon felaket durmuş ya bu açıdan

Araba kirli iken bu kadar belli olmuyor. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

Yıkadık.

Pandemide yabancı ellerin arabamda gezinme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Sanırım en son kasım ayında içi yıkandı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Ben de yıkadım ama sadece su tuttum. 

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Motor yağı ve filtreler değişti işçilik yok 900 TL .
Sunroof da problem oluştu perde rayı kırıldı parçaların siparişini geçtim kafama birde yay düştü o da perdenin onun da sekmanı kırılmış oda gelecek 300-350 lira arasında bir fiyata halledeceğimi düşünüyorum parçalara 240 TL verdim ama gümrükte ne çıkacak meçhul , kallavi bir vergi çıkmaması için dua ediyorum.
Sabahta canım sıkılıyordu motor kapağını boyadım boyaydı banttı 50 TL de buraya gitti ama güzel olduğunu düşünüyorum [emoji846][emoji846].
Wh9RVg.jpg
maA8OH.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Motor yağı ve filtreler değişti işçilik yok 900 TL .
Sunroof da problem oluştu perde rayı kırıldı parçaların siparişini geçtim kafama birde yay düştü o da perdenin onun da sekmanı kırılmış oda gelecek 300-350 lira arasında bir fiyata halledeceğimi düşünüyorum parçalara 240 TL verdim ama gümrükte ne çıkacak meçhul , kallavi bir vergi çıkmaması için dua ediyorum.
Sabahta canım sıkılıyordu motor kapağını boyadım boyaydı banttı 50 TL de buraya gitti ama güzel olduğunu düşünüyorum [emoji846][emoji846].
Wh9RVg.jpg
maA8OH.jpg

Siz zenginler buna araba mi diyorsunuz [emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Siz zenginler buna araba mi diyorsunuz [emoji16]
Hacat diyorum ben genelde makine diyen arkadaşlarda var [emoji1][emoji1]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kilit motorunu yerine takacam. İçini temizlemiştim. Sarı gres sürmem lazım. 2 tane kilitçiye uğradım. Sarı lityum gres yok. Silikonlu gres de yok. Ne sürüyorsunuz dedim. Normal yağ dedi. Ne olacak bu sanayinin hali?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)

Aklıma bir fikir geldi sizlere danışmadan yapmak istemedim. Spor araçların koltuklarında yer alan araç logosu veya markasını kendi aracımda dikiş yapmadan nasıl uygulayabilir diye düşünürken aklıma ütü ile yapışan yamalar geldi. Özel sipariş ile diktirsek(yamaların İnternet maliyetine baktım 9-10 Lira arası değişiyor) ve koltuğa yapıştırmak nasıl olur? Koltuklarda herhangi bir deformasyona neden olur mu? 

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bana çok sağlam kalacakmış gibi gelmedi. Küçüklen ütüyle yapıştırdığımız şeyler aklıma geldi de hepsi deforme oluyordu. Şimdiki teknoloji nasıl acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Emre Şimşek yazdı:

Bana çok sağlam kalacakmış gibi gelmedi. Küçüklen ütüyle yapıştırdığımız şeyler aklıma geldi de hepsi deforme oluyordu. Şimdiki teknoloji nasıl acaba?

Demek istediğim şey de aynen o. Kafama takılan mevzu da o kalıcı olacağından emin olsam nerede yaptırabilirim yamayı ona bakacağım. Bir de ayna altı ışıklandırmalarda bu kapı altına takılan logolar oluyor acaba böyle bir şey yapmışlar mıdır Ford için? 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Bu sabah işe gelirken araca 2 ay sonra kum fırtınasını da yedikten sonra sadece su tutabildim. Biraz kendine geldi sayılır

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kilit motorunu yerine takacam. İçini temizlemiştim. Sarı gres sürmem lazım. 2 tane kilitçiye uğradım. Sarı lityum gres yok. Silikonlu gres de yok. Ne sürüyorsunuz dedim. Normal yağ dedi. Ne olacak bu sanayinin hali?

Onlar hayatlarından memnun mutlular, üzmeyin kendinizi 🙂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

4.5 saat süren detaylı bir temizlik yaptım. Ama anladımki artık benden geçmiş...
Motor temizliği, jant ların detay temizligi, camların cilalanması, kapı plastik aksamın (sütünda bulunan piano black) parlatılması... Vs vs bide üstüne site giriş kapısı ayarları...
Çookkkk yorulmuşum, 60 lık işler değelmiş...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Burak Değer
  • Yeni Oluştur...