Alptuğ Özcan 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Emre Usta yazdı: Tavan lambasini harita okuyuculu lamba ile degistirdim. tavan lambasını nasıl söktünüz. Bi arkadaşımda 2013 model fiesta var. Biz biraz zorladım ama çıkartamadık. elimizde kalacak gibi çıkmak istemiyor yerinden Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Alptuğ Özcan yazdı: tavan lambasını nasıl söktünüz. Bi arkadaşımda 2013 model fiesta var. Biz biraz zorladım ama çıkartamadık. elimizde kalacak gibi çıkmak istemiyor yerinden Fordlarda kendi malın gibi asılınca gelmez, başkasının malı gibi asılmak lazım Emre Usta yazdı: Tavan lambasini harita okuyuculu lamba ile degistirdim. Bu araç kendine özel konuyu hak ediyor 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 @Köksal Yılmazın dediği çok doğru hanımın Fiestaya beyaz led taktım çok zorlandım birde üstüne hanım ben beğenmedim eskileri daha iyi deyince iuice tecrübe kazandım. Alptuğ Özcan yazdı: tavan lambasını nasıl söktünüz. Bi arkadaşımda 2013 model fiesta var. Biz biraz zorladım ama çıkartamadık. elimizde kalacak gibi çıkmak istemiyor yerinden Köksal Yılmaz yazdı: Fordlarda kendi malın gibi asılınca gelmez, başkasının malı gibi asılmak lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Fordlarda kendi malın gibi asılınca gelmez, başkasının malı gibi asılmak lazım ön cam tarafından mı asılmak gerekiyor yoksa diğer taraftan mı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Alptuğ Özcan yazdı: ön cam tarafından mı asılmak gerekiyor yoksa diğer taraftan mı Aynı tavan lambasından collection focus2 me takmıştım ama net hatırlamıyorum, bir tarafın tırnaklarını kastırıp boşa çıkarınca diğer taraf zaten geliyordu ama sertti yani. Benim konudan şu fotoyu buldum tırnakları görmek açısından işine yarar belki 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Rutin bakımı yapıldı. 150 lira işçilik verdim. Nedense işçilik fazla geldi gözüme. Bundan sonra kendim yapacağım yağ bakımınıMi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Rutin bakımı yapıldı. 150 lira işçilik verdim. Nedense işçilik fazla geldi gözüme. Bundan sonra kendim yapacağım yağ bakımını Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Normal. Gerçekten bakım yapıdıysa 200 hakkı. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Normal. Gerçekten bakım yapıdıysa 200 hakkı.Yağı yağ filtresi ve hava filtresi. Başka birşey yok. Aslında çok uçuk değil ama kendim de yapabiliyorum. Tembellik edip gidiyorum sanayiye [emoji3]Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Ağustos 2020 Paylaş 21 Ağustos 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Aynı tavan lambasından collection focus2 me takmıştım ama net hatırlamıyorum, bir tarafın tırnaklarını kastırıp boşa çıkarınca diğer taraf zaten geliyordu ama sertti yani. Benim konudan şu fotoyu buldum tırnakları görmek açısından işine yarar belki Teşekkürler. Yarın deneyeceğiz bakalım tekrar Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ağustos 2020 Paylaş 22 Ağustos 2020 Led farlarımızla muayeneden geçtik. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Ağustos 2020 Paylaş 22 Ağustos 2020 Bugün muayeneden geçtik hayırlısıyla. Yalnız bu stop la nasıl geçtim, hala şoktayım. Muayeneyi yapan arkadaş Roman bi vatandaşımızdı, bildiğim kadarıyla kırmızı rengi ayrı bir severler, ondan dolayı geçirmiş olsa gerek 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Değerli arkadaşlarım değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Camları açıp kapatırken çok fazla gıcırdama sesi geliyor nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz. Basit olursa kendimde yapabilirim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Değerli arkadaşlarım değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Camları açıp kapatırken çok fazla gıcırdama sesi geliyor nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz. Basit olursa kendimde yapabilirim. https://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/wurth-lastik-bakim-kapi-fitil-ve-tazeleme-spreyi-300ml-skt0122-P403572239 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Bir ara bende de geliyordu, camları açıp fitillerin içini etrafını nemli fırça ile güzelce temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: https://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/wurth-lastik-bakim-kapi-fitil-ve-tazeleme-spreyi-300ml-skt0122-P403572239 Teşekkür ederim Alpay hocam. Selçuk Bakış yazdı: Bir ara bende de geliyordu, camları açıp fitillerin içini etrafını nemli fırça ile güzelce temizledim. Bunu da denerim. 23 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim Alpay hocam. Bunu da denerim. Önce fırçayla temizleyin o kanalları sonra bunu sıkıp yukarı aşağı yapın camı.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim Alpay hocam. Bunu da denerim. ne demek👋 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 (düzenlendi) Stepne takmak nasip oldu 😤😤😤Bugün Akçaabat hıdırnebi yaylasına çıktık. Arabayı çalıştırdım yola koyulacaktım bir sürtme sesi geldi bir indim lastik patlak😤 Allahtan çıkarken arabadan bebek arabasını indirdim ve stepne indirmemiştim. Aldım stepneyi vurdum kirkoyu boşluk aldım ve sökecem bijon anahtarı yok kafayı yiyecem. Stepnenin içinde köpük var bijon anahtarı yok. Neyse birileri geçerken yardımcı oldular hatta adamlar kendileri değiştirdiler lastiği Allah razı olsun. Sonra yayladan 2. Vites 30-40 km/H hızla indik tabi sürekli frene basarak indik ve balatalar aşırı koktu ve o korkuttu birde. Yarın nasip olursa lastik tamir ettirecez. 25 Ağustos 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Stepne takmak nasip oldu [emoji36][emoji36][emoji36]Bugün Akçaabat hıdırnebi yaylasına çıktık. Arabayı çalıştırdım yola koyulacaktım bir sürtme sesi geldi bir indim lastik patlak[emoji36] Allahtan çıkarken arabadan bebek arabasını indirdim ve stepne indirmemiştim. Aldım stepneyi vurdum kirkoyu boşluk aldım ve sökecem bijon anahtarı yok kafayı yiyecem. Stepnenin içinde köpük var bijon anahtarı yok. Neyse birileri geçerken yardımcı oldular hatta adamlar kendileri değiştirdiler lastiği Allah razı olsun. Sonra yayladan 2. Vites 30-40 km/H hızla indik tabi sürekli frene basarak indik ve balatalar aşırı koktu ve o korkuttu birde. Yarın nasip olursa lastik tamir ettirecez.Bir tane + al. Arabanın kendi bijon anahtarı çok ise yaramıyor. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Metin Akbal yazdı: Bir tane + al. Arabanın kendi bijon anahtarı çok ise yaramıyor. Orjinalin yeri şimdi aklıma geldi🤬🤬 yarın diğer lastik tamiri yaptıracağım ve + alacağım birtane ilk iş bunlar. Lastiği inceledim herhangi bir batan cisim görmedim ortada ufak bir yarık gibi biriey gördüm kesik gibi ama inşallah yarık değildir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Arif Aykın yazdı: Orjinalin yeri şimdi aklıma geldi🤬🤬 yarın diğer lastik tamiri yaptıracağım ve + alacağım birtane ilk iş bunlar. Lastiği inceledim herhangi bir batan cisim görmedim ortada ufak bir yarık gibi biriey gördüm kesik gibi ama inşallah yarık değildir. Kaliteli bisey al. Bi basmaya eğdiğim oldu 🤭 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Arif Aykın yazdı: Stepne takmak nasip oldu 😤😤😤 Arabanın değeri 5 bin lira düşmüştür ilana koyarken stepne hiç takılmadı diyemeyeceksin 1 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabanın değeri 5 bin lira düşmüştür ilana koyarken stepne hiç takılmadı diyemeyeceksin servis ince stepneye 2.5 dedi🤭 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Alpay Sumer yazdı: ince stepne Bayılırım. Hem yükten hafifliyorsunuz, hem de bagajdan kazanıyorsunuz. Renegade'e arıyorum da, bulamıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Bayılırım. Hem yükten hafifliyorsunuz, hem de bagajdan kazanıyorsunuz. Renegade'e arıyorum da, bulamıyorum. Fazlasıyla faydalı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts