Coşku Mert 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 dün klimaciya gaz doldurmaya gittim. klima borusunda kacak tespit ettik. neyse usta ben komple söker bakarim dedim ciktim mekandan. bugun komple borulari söktüm. bagirsak gibi borulari sokene kadar canim cikti neyse ki delinen yeri tespit ettim. aluminyum boru motor takozuna surte surte delinmiş. sanayi açılır açılmaz kaynak yaptirip geri topliycam. sonra gaz bastirir yolumza devam ederiz 10 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Coşku Mert yazdı: dün klimaciya gaz doldurmaya gittim. klima borusunda kacak tespit ettik. neyse usta ben komple söker bakarim dedim ciktim mekandan. bugun komple borulari söktüm. bagirsak gibi borulari sokene kadar canim cikti neyse ki delinen yeri tespit ettim. aluminyum boru motor takozuna surte surte delinmiş. sanayi açılır açılmaz kaynak yaptirip geri topliycam. sonra gaz bastirir yolumza dev Sun fix iş görmezmi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Vay be. Klima borularını kendin sökebilmek.. Müthiş bi şey. Kaynak sonrası daralan makaronla falan biraz sarıp sürtünmeye karşı dayanıklılık mı arttırsak ne? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 sunfixe guvenip o zahmeti bi daha cekmek istemem en temizi alüminyum kaynak olur sanırım Sun fix iş görmezmiapartman önünde sokunce merakli bakislara da maruz kaldik [emoji4] ben de oyle dusundum bi daha asinmasin Vay be. Klima borularını kendin sökebilmek.. Müthiş bi şey. Kaynak sonrası daralan makaronla falan biraz sarıp sürtünmeye karşı dayanıklılık mı arttırsak ne? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Kaynak garanti bir de aliminyum tamir çubukları var, iyi iş görüyor ama sökmüşken kaynak en iyisi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Bu gün beni baya yordu detaylar konusunda 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Coşku Mert yazdı: dün klimaciya gaz doldurmaya gittim. klima borusunda kacak tespit ettik. neyse usta ben komple söker bakarim dedim ciktim mekandan. bugun komple borulari söktüm. bagirsak gibi borulari sokene kadar canim cikti neyse ki delinen yeri tespit ettim. aluminyum boru motor takozuna surte surte delinmiş. sanayi açılır açılmaz kaynak yaptirip geri topliycam. sonra gaz bastirir yolumza devam ederiz Azmini ve yeteneğini takdir ediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 teşekkürler abi, kendi çapımızda biseyler yapiyoruz Azmini ve yeteneğini takdir ediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Arabanın güneş perdelerini taktım. Ama galiba geri sökeceğim. Kafamda canlandırdımda sanki sapklarda gelen arabayı görmek zorlaşıcak. Neyse şimdilik 4 gün takılı kalsın. İlk görüşte photoshop sandım😅 Bundan benimde alma gibi bir niyetim vardı. Nasıl görüneceği veya kullanışlılık konusunda şüphelerim vardı. Çok çekici görünmüyor ama önemli olan işlevi ki güneş ışığını yeteri kadar kesiyormuş. Bu sene tatil planlamıştım giderken çocuğun bulunduğu tarafa takarım diyordum fakat bu korona yüzünden herşey büyük bir ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Alptuğ Özcan yazdı: İlk görüşte photoshop sandım😅 Bundan benimde alma gibi bir niyetim vardı. Nasıl görüneceği veya kullanışlılık konusunda şüphelerim vardı. Çok çekici görünmüyor ama önemli olan işlevi ki güneş ışığını yeteri kadar kesiyormuş. Bu sene tatil planlamıştım giderken çocuğun bulunduğu tarafa takarım diyordum fakat bu korona yüzünden herşey büyük bir ? Arka zifir karanlık. Benim kız çok rahat etti. Ama süratin önemli. 100 den sonra sıkıntı yaratabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Coşku Mert yazdı: bugun komple borulari söktüm. birleşim yerleri için özel takım var mıydı? Ali Darbaz yazdı: Sun fix iş görmezmi nereye tutunacak? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Arka zifir karanlık. Benim kız çok rahat etti. Ama süratin önemli. 100 den sonra sıkıntı yaratabilir. Karanlik olması iyi benim kız güneş gelince çok rahatsız oluyor. Sürat yasal limitler yeri geldiğinde üstü. Sıkı sıkıya takınca yine ses yapıyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Karanlik olması iyi benim kız güneş gelince çok rahatsız oluyor. Sürat yasal limitler yeri geldiğinde üstü. Sıkı sıkıya takınca yine ses yapıyor mu? Sım sıkı halde 120 km hıza kadar çıktı ses yapmadı. Ama ecuk bile boşluk olsa ses yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Karanlik olması iyi benim kız güneş gelince çok rahatsız oluyor. Sürat yasal limitler yeri geldiğinde üstü. Sıkı sıkıya takınca yine ses yapıyor mu? Hiç ses yapmasını istemiyorsanız bod perde tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Sım sıkı halde 120 km hıza kadar çıktı ses yapmadı. Ama ecuk bile boşluk olsa ses yapıyor. 120 üstüne çıktığım da oluyor uzun yolda Metin Uzunoğlu yazdı: Hiç ses yapmasını istemiyorsanız bod perde tavsiye ederim. Araştıracağım tesekkurler Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 birlesim yerlerini acmadim. o yuzden yerinden çıkarmak zor oldubirleşim yerleri için özel takım var mıydı? Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Geçen hafta biz gidemedik o geldi çekici ile...@Başar Mert sağolsun kuzenleri ile desteğini esirgemedi.Antalyadan baktılar, teste gitti. Her şey tamam denince attılar çekiciye düştü Ankaraya...3 aydır yaklaşık kovaladığım, zengin ellerde içi dışına çıkarılmış, fabrikasyon, ellenmemiş, kurcalanmamış aracımı buldum.2009 model Peugeot 207 GT1.6THP 150HP Direkt Enjeksiyonlu Turbo motor.Donanım olarak çok zengin ve keyifli...Kozmetik eksikleri ve yanlış yapılan boya işleri var, onları düzeltmeye başladık bakalım...Uzun bir kişiselleştirme listesi hazırladım... Bayram sonrası inşallah istediğimiz gibi olacak.. 7 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Mehmet Unkun yazdı: Dijital hızı gösteren ve soğutma suyu azaldığında uyaracak olan arduino hazırlamış olduğum basit bir devre. Hızı can bus hattından okuyor. Sensörü ise su deposu üzerine yapıştırdım. Sensörün ürettiği voltaja göre arduinoyu programladım. Daha büyük ekran ile yazılım kısmına bir kaç özellik daha ekleyeceğim zamanla inş. Abicim Bu dediğiniz modülle su bitti uyarısını bu özelliği olmayan araçlara da uygulanabilir mi _? Melasa Benim Aracımda yok Fiesta 2006 yada daha eski doğana şahine sadece ses verse bile olur Yorum bağlantısı
Hasan Çil 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Şükür sonunda bakımı yaptırabildik.Herşeyi netten aldimMotul x clean+ yağ / mann filtre seti hepsi değişti. 10bin km kafamiz rahat inşallah MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Abicim Bu dediğiniz modülle su bitti uyarısını bu özelliği olmayan araçlara da uygulanabilir mi _? Melasa Benim Aracımda yok Fiesta 2006 yada daha eski doğana şahine sadece ses verse bile olur Su deposuna sensörü bağlandıktan sonra her araca su seviyesi azaldı uyarısı yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hasan Çil yazdı: Şükür sonunda bakımı yaptırabildik. Herşeyi netten aldim Motul x clean+ yağ / mann filtre seti hepsi değişti. 10bin km kafamiz rahat inşallah Maşallah 1.6 bse mi ? Bende de makyajlı kasası var. Filtreler orjinal miydi? Link alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Fatih Evcin yazdı: Ben karttan direkt ölçü aldım, üzerinde biraz daha çalışmam lazım , marş yuvasına sığmadı Karti yuvaya yerlestirmeden, yuvanin alt kismina -esya gozune dogru- temas ettirerek calistirabilirsiniz. Kartsiz sekilde de stop eder.. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 (düzenlendi) Levent Güzelkalp yazdı: Abicim Bu dediğiniz modülle su bitti uyarısını bu özelliği olmayan araçlara da uygulanabilir mi _? Melasa Benim Aracımda yok Fiesta 2006 yada daha eski doğana şahine sadece ses verse bile olur Evet uygulanır benim aracımdada yoktu bu şekilde ekledim. Sensör burda pahalı kullanımı ise depoya yapıştırıyorsun ve temassız olarak ölçüyor. Aliexpress ten uygun fiyata sensörü alabilirsin. Depoyu delmek doğru gelmediği için böyle bir sensör aldım. Modül ekrana yazı ve hız bilgisi için gerekli.Siz sadece ses veya ışık isterseniz basit bir röle ile kolayca yapılır. Arduinoya gerek yok. Arduino işin içine girmeden su sensörü için bunu hazırlamıştım, şimdi boşa çıktı. 18 Mayıs 2020 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Cuma gününden bu yana kontağına basmadım. yarın mesaiye gideceğim. Bu korona belası başladığından beri araçla ilgili hiçbir şey yapamıyorum. 1 ay önce yıkatmıştım o kadar. Lastik havalarına bakıp yola devam Yorum bağlantısı
Recommended Posts