Cem Işık 22 Mart 2020 Paylaş 22 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Sadece boya olsa çok takmazdım da, önceden de boyalıydı orası muhtemelen, hasar gördü tampon, mecbur yaptıracağız artık. Geçmiş olsun Selim, Allah tekrarından saklasın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Bugün değil de dün çarptılar. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Kışlıklardan kurtardım. Lastik oteline bıraktım. Kışa kullanırız inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Araçları unuttuk kendımıze bakıyoruz artık 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Erkan Işık yazdı: Araçları unuttuk kendımıze bakıyoruz artık bisiklet/tren/otobüs devrine adım atıyoruz. gereksiz pasta cila partikülü saçmak sorgulanacak 1 Yorum bağlantısı
Alper Şenses 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Yeni aldığım Honda Crv için silecek takımı, bir iki anahtarlık ve boş sustalı anahtar kabı aldık, bugün kargolar geldi şükür. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Bugün yeti nin içini süpürdüm, sonra da oğlumun getirdiği dezenfektan ile içeriyi iyice sisleme yaptım, kapıları kapattım. Yarım saat sonra tekrarladım. Yarın da gelinin aurisi hallederim inşllh. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 tucano urbano termoscud r017x montajını yaptim 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Ortam nasıl sezgin ingilteredeAbi bişey olduğu yok herkes sokaklarda parklarda . Restoranlar publar vs kapalı.Ben uber eats ve deliveroo yapıyorum pek yoğunluk yok. Beklemedeyiz ekonomi çok etkilendi burdada 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Sezgin Yılmaz yazdı: Abi bişey olduğu yok herkes sokaklarda parklarda . Restoranlar publar vs kapalı. Ben uber eats ve deliveroo yapıyorum pek yoğunluk yok. Beklemedeyiz ekonomi çok etkilendi burdada Burasıda aynı burada olan 65 yaş üstüne oldu evlerde hapıs babam artık dayanmıcam ben dedı yarın yaylaya kacıyor :)) 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Burasıda aynı burada olan 65 yaş üstüne oldu evlerde hapıs babam artık dayanmıcam ben dedı yarın yaylaya kacıyor )Durduğu hata. Mis gibi yer orası 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Burasıda aynı burada olan 65 yaş üstüne oldu evlerde hapıs babam artık dayanmıcam ben dedı yarın yaylaya kacıyor )65 değilim ama bende torun tombalak yarın ovaya bağ evine kaçacagım 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 4 Nisan 2020 Paylaş 4 Nisan 2020 Yağ filtre bakimini hallettim . Balatalarini degisicektim pedleri tutan vida sıkışmış açamadım o kaldi . Top box montajını yaptim yollara hazir. Açık lastikçi bulabilirsem lastikleri de degistirticem 4 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Bende bugun aracı yıkadım sonra gıttım bir tane moser 1400 elektrikli tam takım saç kesme makınesi aldım ya kızıma ya hanıma yanları aldırcam makıne gecen hafta ınternetde 200-230 du internetde 400-450 olmus :)) 200 tl ye magazadan aldım 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Dünden beri saç kesme makinası(mümkünse aynı zamanda sakalda olacak) bakıyorum. Remington, Moser , powertech vb kaliteli ürün bakıyorum. Uygun fiyatlı kaliteli bir ürün bulursam bende alacağım Yorum bağlantısı
Erkan Işık 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Dünden beri saç kesme makinası(mümkünse aynı zamanda sakalda olacak) bakıyorum. Remington, Moser , powertech vb kaliteli ürün bakıyorum. Uygun fiyatlı kaliteli bir ürün bulursam bende alacağım Moser 1400 al ama magazadan al orjınalı internet pahalı siyah kutu olanlar tam takım 4 tane içinde tarak bır idareten makas var kırmızı ufak kutular içinde tarak yok nuaralı tarakları ankarada yasıyorsun sanırım hırdavatcılara bak ne çekme ne kesımde sorun cıkardı süper makıne alman malı ayrıca numaralı tarakları temın ederım dersen 170 lıra taraksız olanı alıp yollayım ıstersen https://www.google.com/search?q=moser+1400+nasıl&rlz=1C1SQJL_trTR855TR855&sxsrf=ALeKk023lEAWQBUQI_2aBuRyUBBKFebcOw:1586545977010&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjr_4OryN7oAhVWhlwKHTR2DDQQ_AUoAnoECCwQBA&biw=1536&bih=750#imgrc=xMm4YYcFoJRaOM 170 olan bu 200 olanıda buna tarakları eklenmıs olan aldıgım bu 10 Nisan 2020 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Dünden beri saç kesme makinası(mümkünse aynı zamanda sakalda olacak) bakıyorum. Remington, Moser , powertech vb kaliteli ürün bakıyorum. Uygun fiyatlı kaliteli bir ürün bulursam bende alacağım Powertech 3500 6-7 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. Kutu içerisinde yedek batarya davvar. Yıllar içinde sadece Bataryası öldü, kablolu kullanmaya devam ediyorum. Bataryanın birini açtım içinde iki tane 1000mah kalem pil varmış. Müsait bir zamanda 2 tane şarjlı pil alıp değiştireceğim. Farklı zamanlarda bir tane daha almıştık, diğeri de sorunsuz hala çalışıyor. Bu hafta bir tane daha sipariş verdim. Aynı ürün farklı markalar adı altında da satılıyor."Tıraş makinesi 3500" diye aratırsanız alternatif markalar da çıkıyor. Daha önceden üstte önerilen moser den kullandım. O da çok güzel. Düşürüp kırınca şarjlı bir model almak istediğim için aynısından almamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Remzi Karaca yazdı: kablolu kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ve bilgilendirme icin tesekkur ederim. Bu kablolu olarak kullanabilme konusu da onemli benim icin. Sarji biterse olmadik zamanda kablo ile kullanabilmek buyuk avantaj. Bu gidisle makineye ihtiyacimiz olacagi kesin(sokagacikmayasagisonrasiyaşananlar) 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Koltuk atlet kılıfları söktüm, sonrada forbix gts 35 ile sildim bakalım kuruyunca nasıl olacak. İyi olmuşsa yeni atlet kılıfları takarım, olmadıysa bir kez daha förbix lerim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Bugün izim günümdü 4 haftadır izin günümde dışarı çıkmıyor. Balkondan jettamla eski gezdiğimiz günler andık Korona'dan önce ve sonra 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Dün ( Cumartesi) sokağa çıkma yasağı üstüne havada güzel olunca 5 6 ay kadar önce aldığım ustanın arkaları değiştirtip önler biraz daha idare eder dediği balatalar tam bitmeden değiştirmek istedim çok basit ustalık gerektirecek bir tarafı da yok toplamda sök tak 1 saat sürmemiştir. Yalnız kaliperi tutan cıvatalar 6,5 Alyen ben de vardı ama bulamadık onun yerine 45 lik 8 köşe Alyen vardı onunla söküp taktım.Daha sonrada geçen hafta da yıkamıştık ama resmen çamur yağmış gibi kirliy di önce karcher'ın makina ile gelen dış yıkama ürünü ile kaba bir yıkama daha sonra Arexons cilalı şampuan ile biraz daha detaylı ufs yün eldivenle bol köpüklü yıkama ve durulama arkasına da Sonax bsd daha sonra da auto finesse visio ile de cam temizliği yaptık . 15 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 (düzenlendi) Masallah guzel olmus. Balatalari yapmak da iyi cesaret 12 Nisan 2020 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 (düzenlendi) Hayrettin Gücin yazdı: Koltuk atlet kılıfları söktüm, sonrada forbix gts 35 ile sildim bakalım kuruyunca nasıl olacak. İyi olmuşsa yeni atlet kılıfları takarım, olmadıysa bir kez daha förbix lerim Temizlik başarılı olmuş. Förbix i beğendim. Yeni spor atlet kılıflarıda taktık, iyi oldu. Elime sağlık. Adnan Çakır yazdı: Dün ( Cumartesi) sokağa çıkma yasağı üstüne havada güzel olunca 5 6 ay kadar önce aldığım ustanın arkaları değiştirtip önler biraz daha idare eder dediği balatalar tam bitmeden değiştirmek istedim çok basit ustalık gerektirecek bir tarafı da yok toplamda sök tak 1 saat sürmemiştir. Yalnız kaliperi tutan cıvatalar 6,5 Alyen ben de vardı ama bulamadık onun yerine 45 lik 8 köşe Alyen vardı onunla söküp taktım. Daha sonrada geçen hafta da yıkamıştık ama resmen çamur yağmış gibi kirliy di önce karcher'ın makina ile gelen dış yıkama ürünü ile kaba bir yıkama daha sonra Arexons cilalı şampuan ile biraz daha detaylı ufs yün eldivenle bol köpüklü yıkama ve durulama arkasına da Sonax bsd daha sonra da auto finesse visio ile de cam temizliği yaptık . Elinize sağlık. 13 Nisan 2020 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi resimler silindi. alıntı yaparken resimleri silelim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Focus C max Aydınlatma için 3mm mantar led kullanılıyor. Kamerada parlak çıkıyor ama gözle gayet güzel görünüyor. Far kumanda kısmının yeşil ledlerini kırmızı ve beyaza çevirdim. Yavaş yavaş kapı, klima, düğmelerdeki ledleri de çevirmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts