Ahmet İhsan Akşen 14 Mart 2020 Paylaş 14 Mart 2020 Focus 2 1.6 tdci Yağlayıcı kapasitesi 3,8 litre Filtre kapasitesi 0,4 litre Filtreyi de değiştiririm her seferinde ve 4 litre fazlasıyla yetiyor, max çizgisi üstünde oluyor hatta seviye. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mart 2020 Paylaş 14 Mart 2020 Arif Aykın yazdı: Karabük Çok teşekkür ederim. O işe girersem İstanbul'daki akrabama gönderirim size zahmet olmasın o kendi yapıyor bu işi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 14 Mart 2020 Paylaş 14 Mart 2020 (düzenlendi) Ön park sensörü ve pioneer mini amfi montajı yaptım. Kabloları akşamdan hazırlamıştım. 14 Mart 2020 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 14 Mart 2020 Paylaş 14 Mart 2020 Bugün büyük iç hacim ihtiyacından dolayı tanıdık bir galerici arkadaşıma passat siparişi geçtim. Benim focus hakkındaki görüşlerini aldım, direkt bana getir bırak ama pasta cila istiyor dedi. Hadi hakkımızda hayırlısı. 9 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2020 Yazar Paylaş 14 Mart 2020 Hüseyin Maviş yazdı: Yazlıklar çelik jantlar ile takıldı, bir de yıkandı. Maşallah çok şık.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 14 Mart 2020 Paylaş 14 Mart 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah çok şık.. Teşekkürler Mehmet bey. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Mehmet Unkun yazdı: Ön park sensörü ve pioneer mini amfi montajı yaptım. Kabloları akşamdan hazırlamıştım. Sensör çok orjinal olmuş, markası nedir? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2020 Yazar Paylaş 15 Mart 2020 Mehmet Unkun yazdı: Ön park sensörü ve pioneer mini amfi montajı yaptım. Kabloları akşamdan hazırlamıştım. Çok orijinal olmuş. Çalışması nasıl ? Nasıl devreye giriyor, nasıl çıkıyor ? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Bende Su kabloyu cekme isinden dolayi bi turlu girisemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok orijinal olmuş. Çalışması nasıl ? Nasıl devreye giriyor, nasıl çıkıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Dün jantları boyattım. Kendim yapacaktım ama baktım olacak gibi değil. Önce kumlama yapıldı sonra da elektrostatik fırın boya. Jantlar boyanınca kapaklar sırıttı ben de evde metal parlatıcıyla parlattım biraz. 9 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Önceki jantlar daha güzeldi bence. Boyut farkı mi var? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Celalettin Süğürtin yazdı: Önceki jantlar daha güzeldi bence. Boyut farkı mi var? 18 bunlar 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: motul 8100 eco-nergy 5w-30 aldım 4 litre, yavaştan toplayalım bakım yaklaşıyor. Hava filtresi orijinal Yağ filtresi orjinal Karbonlu Polen filtresi yerli (İstanbul'da olmadığından iki yıldır yerli alıyorum, orjinal 125, yerli 25 lira) Bakıma hazırlık vol2, 110 lira toplam. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Dün jantları boyattım. Kendim yapacaktım ama baktım olacak gibi değil. Önce kumlama yapıldı sonra da elektrostatik fırın boya. Jantlar boyanınca kapaklar sırıttı ben de evde metal parlatıcıyla parlattım biraz. Güle güle kullan canlı canlı bir inceleyeyim yakınlardayken ayıptır sorması kaça mal oldu. Bir de kapaklardan 16ya bulamaz mıyız? 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullan canlı canlı bir inceleyeyim yakınlardayken ayıptır sorması kaça mal oldu. Bir de kapaklardan 16ya bulamaz mıyız? Boya dahil toplam 2800 civari ( boya 700) . 17 leri de 1800 e verdim. 16 nin kapagi farkli degil mi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Boya dahil toplam 2800 civari ( boya 700) . 17 leri de 1800 e verdim. 16 nin kapagi farkli degil mi? kumlama ve eltrostatik boya 700.... nerede bu hemen 2 takım jantım hazır? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: kumlama ve eltrostatik boya 700.... nerede bu hemen 2 takım jantım hazır? Tuzla'da abi. Ben sıkı pazarlık ettim sana musteri gonderecem dedim Tamam dedi yardımcı olurum. Kumlamayı baskasi boyayi baskasi yapiyor. Sadece kumlama istenirse 300 tl sanirim. Boya sonrası jantlar fırına giriyor dediler ne kadar dogru bilmiyorum. Sabah bıraktım akşama verdiler. Çeşitli renk secenekleri de var. http://korkmazkumlama.com/ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Tuzla'da abi. Ben sıkı pazarlık ettim sana musteri gonderecem dedim Tamam dedi yardımcı olurum. Kumlamayı baskasi boyayi baskasi yapiyor. Sadece kumlama istenirse 300 tl sanirim. Boya sonrası jantlar fırına giriyor dediler ne kadar dogru bilmiyorum. Sabah bıraktım akşama verdiler. Çeşitli renk secenekleri de var. http://korkmazkumlama.com/ en ksıa sürede arayacağım. irtibat ismi var mı? elektrostatik boya işlemi zaten ısıya dayalıdır, fırın da pişer boya. vernik de atıldı mı peki Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: en ksıa sürede arayacağım. irtibat ismi var mı? elektrostatik boya işlemi zaten ısıya dayalıdır, fırın da pişer boya. vernik de atıldı mı peki Vernik atılmadı abi sordum gerek yok dedi bana cocuk bende iyi dedim. Parlakligi guzel ama ekstra sonradan vernik atilir mi bilmiyorum Emrullah cocugun adi cep onun zaten. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 vernik de elektrostatik. sonradan olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Tuzla'da abi. Ben sıkı pazarlık ettim sana musteri gonderecem dedim Tamam dedi yardımcı olurum. Kumlamayı baskasi boyayi baskasi yapiyor. Sadece kumlama istenirse 300 tl sanirim. Boya sonrası jantlar fırına giriyor dediler ne kadar dogru bilmiyorum. Sabah bıraktım akşama verdiler. Çeşitli renk secenekleri de var. http://korkmazkumlama.com/ Yaza yaparım artık subaru sarısı bizim maviye. Jant kapakları plastik içinde dandik yapıştırma koymuşlar o da bir süre sonra soluyor yapıştırıcı etkisini kaybediyor müsait olduğun birgün fikir yürüyelim. Tekrardan güzel olmuş güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 İki saat uğraştım.Yıkadım ,parlattım.İçini dezenfekte ettim..Ne oldu ? Akşamüstü yağmur yağdı.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Mehmet Yeter yazdı: Yaza yaparım artık subaru sarısı bizim maviye. elektrostatik boyacılarda genelde standart ral renkleri bulunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mart 2020 Paylaş 16 Mart 2020 Aracım 51000 km’ye ulaştı 2 senede. 40 bin km de arka balatalar bitti, sanayide bosch marka balata buldum ve taktırdım ama ses yapıyordu geri giderken frende. 45 bin bakımda sordum, biten balata arka diske zarar vermiş disk balata değişecek arka balata 700 küsur, disk de 1200 tl dediler. Daha sonra yaptırırım dedim. Sanayide delphi marka balata bulup taktırdım. Parça fiyatı 130 tl. Ustaya da cüzi bir işçilikle çözdük sorunu. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts