İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Focus 2 1.6 tdci

Yağlayıcı kapasitesi 3,8 litre

Filtre kapasitesi 0,4 litre

Filtreyi de değiştiririm her seferinde ve 4 litre fazlasıyla yetiyor, max çizgisi üstünde oluyor hatta seviye.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Arif Aykın yazdı:

Karabük :)

Çok teşekkür ederim. O işe girersem İstanbul'daki akrabama gönderirim size zahmet olmasın o kendi yapıyor bu işi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun
(düzenlendi)

Ön park sensörü ve pioneer mini amfi montajı yaptım. Kabloları akşamdan  hazırlamıştım.

JEmJeb.jpg

JEDVGI.jpg

tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bugün büyük iç hacim ihtiyacından dolayı tanıdık bir galerici arkadaşıma passat siparişi geçtim. Benim focus hakkındaki görüşlerini aldım, direkt bana getir bırak ama pasta cila istiyor dedi. Hadi hakkımızda hayırlısı. 

• Beğen 9
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hüseyin Maviş yazdı:

Yazlıklar çelik jantlar ile takıldı, bir de yıkandı.

0j2N8t-A7jOO352UOL2hfGKXdz0fItImls9JQ_V2

Maşallah çok şık.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah çok şık.. 

Teşekkürler Mehmet bey.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Unkun yazdı:

Ön park sensörü ve pioneer mini amfi montajı yaptım. Kabloları akşamdan  hazırlamıştım.

JEmJeb.jpg

Sensör çok orjinal olmuş, markası nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Unkun yazdı:

JEmJeb.jpg

Çok orijinal olmuş. 

Çalışması nasıl ? Nasıl devreye giriyor, nasıl çıkıyor ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çok orijinal olmuş. 

Çalışması nasıl ? Nasıl devreye giriyor, nasıl çıkıyor ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Dün jantları boyattım. Kendim yapacaktım ama baktım olacak gibi değil. Önce kumlama yapıldı sonra da elektrostatik fırın boya.

Jantlar boyanınca kapaklar sırıttı ben de evde metal parlatıcıyla parlattım biraz.

20200314_094304_HDR.jpg

20200314_170030.jpg

20200315_115007.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Önceki jantlar daha güzeldi bence. Boyut farkı mi var?

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Celalettin Süğürtin yazdı:

Önceki jantlar daha güzeldi bence. Boyut farkı mi var?

18 bunlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

motul 8100 eco-nergy 5w-30 aldım 4 litre, yavaştan toplayalım bakım yaklaşıyor.

Hava filtresi orijinal

Yağ filtresi orjinal

Karbonlu Polen filtresi yerli (İstanbul'da olmadığından iki yıldır yerli alıyorum, orjinal 125, yerli 25 lira) 

Bakıma hazırlık vol2, 110 lira toplam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Dün jantları boyattım. Kendim yapacaktım ama baktım olacak gibi değil. Önce kumlama yapıldı sonra da elektrostatik fırın boya.

Jantlar boyanınca kapaklar sırıttı ben de evde metal parlatıcıyla parlattım biraz.

20200314_094304_HDR.jpg

20200314_170030.jpg

20200315_115007.jpg

Güle güle kullan canlı canlı bir inceleyeyim yakınlardayken ayıptır sorması kaça mal oldu. Bir de kapaklardan 16ya bulamaz mıyız? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Mehmet Yeter yazdı:

Güle güle kullan canlı canlı bir inceleyeyim yakınlardayken ayıptır sorması kaça mal oldu. Bir de kapaklardan 16ya bulamaz mıyız? 

Boya dahil toplam 2800 civari ( boya 700) . 17 leri de 1800 e verdim.

16 nin kapagi farkli degil mi? 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Boya dahil toplam 2800 civari ( boya 700) . 17 leri de 1800 e verdim.

16 nin kapagi farkli degil mi? 

kumlama ve eltrostatik boya 700.... nerede bu hemen 2 takım jantım hazır?

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Çağlar Bayur yazdı:

kumlama ve eltrostatik boya 700.... nerede bu hemen 2 takım jantım hazır?

Tuzla'da abi. Ben sıkı pazarlık ettim sana musteri gonderecem dedim :D Tamam dedi yardımcı olurum. Kumlamayı baskasi boyayi baskasi yapiyor. Sadece kumlama istenirse 300 tl sanirim. Boya sonrası jantlar fırına giriyor dediler ne kadar dogru bilmiyorum. Sabah bıraktım akşama verdiler. Çeşitli renk secenekleri de var.

http://korkmazkumlama.com/

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tuzla'da abi. Ben sıkı pazarlık ettim sana musteri gonderecem dedim :D Tamam dedi yardımcı olurum. Kumlamayı baskasi boyayi baskasi yapiyor. Sadece kumlama istenirse 300 tl sanirim. Boya sonrası jantlar fırına giriyor dediler ne kadar dogru bilmiyorum. Sabah bıraktım akşama verdiler. Çeşitli renk secenekleri de var.

en ksıa sürede arayacağım. irtibat ismi var mı?

elektrostatik boya işlemi zaten ısıya dayalıdır, fırın da pişer boya. vernik de atıldı mı peki

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Çağlar Bayur yazdı:

en ksıa sürede arayacağım. irtibat ismi var mı?

elektrostatik boya işlemi zaten ısıya dayalıdır, fırın da pişer boya. vernik de atıldı mı peki

Vernik atılmadı abi sordum gerek yok dedi bana cocuk bende iyi dedim. Parlakligi guzel ama ekstra sonradan vernik atilir mi bilmiyorum

Emrullah cocugun adi cep onun zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yaza yaparım artık subaru sarısı bizim maviye. Jant kapakları plastik içinde dandik yapıştırma koymuşlar o da bir süre sonra soluyor yapıştırıcı etkisini kaybediyor müsait olduğun birgün fikir yürüyelim. Tekrardan güzel olmuş güle güle kullan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

İki saat uğraştım.Yıkadım ,parlattım.İçini dezenfekte ettim..Ne oldu ? Akşamüstü yağmur yağdı..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

Yaza yaparım artık subaru sarısı bizim maviye.

elektrostatik boyacılarda genelde standart ral renkleri bulunuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aracım 51000 km’ye ulaştı 2 senede. 40 bin km de arka balatalar bitti, sanayide bosch marka balata buldum ve taktırdım ama ses yapıyordu geri giderken frende. 45 bin bakımda sordum, biten balata arka diske zarar vermiş disk balata değişecek arka balata 700 küsur, disk de 1200 tl dediler. Daha sonra yaptırırım dedim. Sanayide delphi marka balata bulup taktırdım. Parça fiyatı 130 tl. Ustaya da cüzi bir işçilikle çözdük sorunu.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...