Remzi Karaca 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Yalnız geçen BP'de arkamda bi G30 530i vardı, acayip kuruluyorum o kasaya. [emoji4] Keşke benim olsa...450-500 isteniyor [emoji19] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 İç dış girişim yaptım. Evet; birileri bana girismis, dayak yemis gibi oldum[emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Talha Bilgi yazdı: Jantlandık Bazı şeyleri yaparken çoçukları karıştırmamak lazım. 20 küsür yıl dayanmış harika stratüs jantlarını bu tip piyasacı genç jantlarıyla değişmeniz yakışı durmamış.. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Haftasonu temizliğimizi yaptık ve yıkama sonrası Sonax sıvı cilamızı uyguladık...Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: Evet; birileri bana girismis, dayak yemis gibi oldum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Haftasonu temizliğimizi yaptık ve yıkama sonrası Sonax sıvı cilamızı uyguladık...Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiUstad tapatalk imzani kapatir misin? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Bugün arabamın konusunu açmaya niyetim vardı şöyle bi güzel yıkayıp veya yıkatıp... Çok sıra vardı. Yıkatamadım. Bilindiği gibi focus 2.5 ‘larda isofix demirleri yok ama ford bunu para karşılığı satıyor. Bende geçen hafta bu bağlantıyı “Yok Yok Ticaret” trendyol ‘dan aldım. 160₺. Torx 50 ve bir lokma cırcırına da 52₺ verdim. İşlem bugün başarıyla tamamlandı. Hadi hayırlısı. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 yaza hazırlık babında klima peteği, klima genleşme valfi ve fan motoru temizliği.. 8 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: Emrah Korkmazz yazdı: Haftasonu temizliğimizi yaptık ve yıkama sonrası Sonax sıvı cilamızı uyguladık... Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ustad tapatalk imzani kapatir misin? Abi beni mazur görün tapatalk uygulamasını yeni kullanmaya başladım o yüzden çok hakim değilim ama ayarlardan girdim kapattım sanırım😃 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Abi beni mazur görün tapatalk uygulamasını yeni kullanmaya başladım o yüzden çok hakim değilim ama ayarlardan girdim kapattım sanırım[emoji2]Sorun yok Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Yaylaya çıkardık uzun süre sonra karda oynadı şarok 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Bazı şeyleri yaparken çoçukları karıştırmamak lazım. 20 küsür yıl dayanmış harika stratüs jantlarını bu tip piyasacı genç jantlarıyla değişmeniz yakışı durmamış.. Bu jantlar genelde Audi tarzı geniş araçlarda gördüm hoşuma gitmişti. 20 küsür yıl dayanmış stratüs jantlarının harika olduğu nasıl ki sizin zevkinize kalmış ise bu jantın yakışması da demek ki bizim zevkimize kalmış... Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Triger, V kayışı, bujiler, aks kafaları ve gaz filtresi değişti, gaz ayarı yapıldı. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Triger, V kayışı, bujiler, aks kafaları ve gaz filtresi değişti, gaz ayarı yapıldı. Al beaa satilikta hayirlisi olsun. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: Al beaa satilikta hayirlisi olsun. barutbeyi takoza güzel indirmişler arkadaki 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: Al beaa satilikta hayirlisi olsun. Evet satışta ama piyasa bu durumdayken yerine koyamayabilirim diye korkuyorum. Okay Kaygusuz yazdı: barutbeyi takoza güzel indirmişler arkadaki İş güvenliğinde son nokta 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Yan dükkanda da "bu iş yerinde akrabaya iş yapılmaz" yazayi [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Adnan Çakır yazdı: Yan dükkanda da "bu iş yerinde akrabaya iş yapılmaz" yazayi Yabancıya da iş yapılmıyo akraba-yabancı ayırt etmiyolar burada. Ustaları zorlayarak yaptırıyoruz. Vites kulesi de değişecekti, "yoruldum, onu da haftaya yapalım" dedi usta önümüzdeki haftayı bekliyoruz artık. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Yabancıya da iş yapılmıyo akraba-yabancı ayırt etmiyolar burada. Ustaları zorlayarak yaptırıyoruz. Vites kulesi de değişecekti, "yoruldum, onu da haftaya yapalım" dedi usta önümüzdeki haftayı bekliyoruz artık. bagajdan bir buzbağ mazotunu çıkarman gerekiyordu onu dediği an 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: bagajdan bir buzbağ mazotunu çıkarman gerekiyordu onu dediği an Zaten buzbağ yüzünden öğlene kadar uyuyup öğleden sonra açıyo atölyeyi, bi buzbağ da ben verseydim öğleden sonra da açmazdı usta 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Mini ELM327 cihazı aldım ona 🙂. Android üzerinden bir kaç program indirdim ama daha denemedim. Aracım Focus 2011 hb benzinli otomatik. Önerebileceğiniz bir Android uygulaması var mıdır? Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Torque (pro) Çok teşekkür ederim Ahmet hocam. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Rica ederim. Benim Bluetooth obd çalışırken bu uygulamayı kullandım, hata mesajı falan da siliyor. Benim cihaz bozuk yeniden alacağım, siz nereden hangi modelini aldınız? 1,5 - 2 ? Bluetooth vs wifi? 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 (düzenlendi) Bu ürünü aldım. Yorumlara baktım. Baya bi alan olmuş ve puanı da yüksek. Şu anda 28.70 Tl. Versiyon 2.1 bluetoothlu. Dediğiniz uygulamayı da indirdim. Beğendim çok güzel. En çok hoşuma giden şey ise hiç hata kodu yoktu 🙂. https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm-327-obd2-super-mini-bluetoothlu-v21-ariza-tespit-cihazi-P262090610 4 Mart 2020 tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi İmla 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts