Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Şarj ettim ve yeni bir deneme yaptık kangoo yu elektriğe çevirdik. Yalnız king elektriği pahalı satıyor. Hayır bu çekimler sırasında evcil hayvanlar zarar görmedi deneyde canlı kullanılmadı. 4 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart Paylaş 14 Mart kangoya mı takviye yapıldı kango mu takviye yaptı ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Mart Paylaş 14 Mart Servet elektronik Cok pahalı biyer gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Kör istemiş bir göz bayi vermiş iki göz. Herifler iki gün plaka veremediler bugün iki tane vermişler. 65 IQ ile bir yere kadar tabi. İki tane vermesinde de sorun yok da ön başka arka başka. Ben de eve gelince farkettim. 34MYE526 beni bul şekerim plakan bende. 10 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Mart Paylaş 14 Mart (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Kör istemiş bir göz bayi vermiş iki göz. Herifler iki gün plaka veremediler bugün iki tane vermişler. 65 IQ ile bir yere kadar tabi. İki tane vermesinde de sorun yok da ön başka arka başka. Ben de eve gelince farkettim. 34MYE526 beni bul şekerim plakan bende. Demek ki çekici ve dorse gibi algiladilar. Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Plaka benlikmis. 14 Mart tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 14 Mart Paylaş 14 Mart Artık nasıl darladıysan adamları elleri ayaklarına dolaşmış,aracın çok güzel maşallah kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Fatih Uzun yazdı: Artık nasıl darladıysan adamları elleri ayaklarına dolaşmış,aracın çok güzel maşallah kazasız cezasız. Ona rağmen akşamı bulduk düşün. Sz vermek öpücük vermeye benzemez, ya vermeyecek ya da tutatacak. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. Dün akşam bende sol stop park için iki tokat attım 👋👍 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Adnan Çakır yazdı: Dün akşam bende sol stop park için iki tokat attım 👋👍 bu mevsimde elektriklik yükümüz fazla. Onu ampüle boşaltıyoruz diyelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart o değil de şimdi, senin plaka ötekinde önde takılı ise, gel de hgs geçiş ödemelerini çöz... 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: o değil de şimdi, senin plaka ötekinde önde takılı ise, gel de hgs geçiş ödemelerini çöz... Yok o arabayı daha teslim etmemişler. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 Mart Paylaş 21 Mart 70.000 bakımını yaptırdım. -Yağ ve Yağ filtresi değişimi -Polen Filtresi -Hava Kanalları bakteri temizliği. Servis sürerken mesaj geldi, linke tıkladığımda Mazda teknisyenlerinin yaka kamerasından aracıma ne yapıldığını izleyebiliyordum. Tıpkı polislerin yaka kamerası gibi. Teknisyen 10 dakika boyunca araçla ilgili videodan brifing verdi. Aracın egzozundan aks körüklerine kadar frenini filtrelerini hep göstererek anlattı elle kontrollerini yaptı. Aküyü test etti motor hava filtresine de bu daha yeni gibi deyip değiştirmedi. 4 1 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 21 Mart Paylaş 21 Mart Ön balataları değiştirdim. Üzerinden çıkan balatalar sanırım ilk balataları. Km 59.000 Bunlar üzerinden çıkanlar. Disk düzgün, çene yapmamış. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Mart Paylaş 21 Mart Üniversitede şarj istasyonu açıldı iyi oldu. Şarj ettim arabayı. 4 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Mart Paylaş 21 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Üniversitede şarj istasyonu açıldı iyi oldu. Şarj ettim arabayı. O şarj cihazının yapımı bizim otoparkı karıştırdı hocam. 😅 şarj hızı nasıl? Ha bu arada dün bi tane kırmızı CLA şarj cihazlarına ait otoparka bırakıp gitmişti. 😅 Zor olacak alışması 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Mart Paylaş 22 Mart (düzenlendi) Km.miz 120.895 Yeni yazlık Michelin lastiklerimizi taktırdım .[( Jantlara takması balansı ve araca montajı 500 TL ) Lastik basınç sensörlerinin pillerini değiştirmiştik montajını yaptık şu an hata yok oldu.] K&N hava filtremizi yıkadım temizledim yağlama öncesi kuruması için balkona bıraktım. 22 Mart tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Adnan Çakır yazdı: Jantlara takması balansı ve araca montajı 500 TL ) gebzeden yazıoun kuzuummm? H.Cenk Bayrakçı yazdı: Üniversitede şarj istasyonu açıldı iyi oldu. Şarj ettim arabayı. sırf bunu için yks ya giresim geldi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Mart Paylaş 24 Mart Görkem Karakaş yazdı: O şarj cihazının yapımı bizim otoparkı karıştırdı hocam. 😅 şarj hızı nasıl? Ha bu arada dün bi tane kırmızı CLA şarj cihazlarına ait otoparka bırakıp gitmişti. 😅 Zor olacak alışması Sorma Görkem, şarj alanına elektirkli araç dışında araç park edince şarj problem oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Mart Paylaş 24 Mart Adnan Çakır yazdı: Jantlara takması balansı ve araca montajı 500 TL Şaka mi bu abi, 1500 falan alırlar bugün benden sanırım, yazlığa geçeceğiz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Mart Paylaş 24 Mart Sunrof açma düğmesini çıkarmaya çalışırken içinde bi tırnak kırıldı Mercedes in en sevdiğim özelliği her parçasını çok kolay bulabilmek hatta renk leri farklı olsa bile 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Mart Paylaş 24 Mart Ahmet İhsan Akşen yazdı: Şaka mi bu abi, 1500 falan alırlar bugün benden sanırım, yazlığa geçeceğiz bakalım. Ahmet ,yıllardır aynı lastikciye gidiyorum kışlıkları taktırırken pazarlık yapmıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts