Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Galiba işe yaradı. Saat 17:00 a kadar teslim edeceğiz diyorlar. Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben hala inanmıyorum ama elemana carlayınca arabanın TIR ın üzerinden fotoğrafını göndertti Mehmet Ozyurek yazdı: Ay hadi inşallah.. heyecan yapmaya başladım ben 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben hala inanmıyorum ama elemana carlayınca arabanın TIR ın üzerinden fotoğrafını göndertti Bugün yetişmez bu iş Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün yetişmez bu iş Bana da öyle geliyor. Daha ruhsat yok. Çağlar Bayur yazdı: şarjlayıp mı teslim oluyor bunlar Evet öyle anlaştık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Evet öyle anlaştık Bir anlaşma yapmam gerekirse, sözleşmeyi sana yaptırmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Gıcığım ben. Zibilyon tane projenin, cutover ve transitionunun altında imzam var. Kayıtsız para vermem. Seramikci ile bile anlaşma yapıp SGK sını başlatmadan işe başlatmadım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Jantları 18” CX-3 jantları değiştirdim. Lastikleri de sıfır Continental UC7 93W Extra Load’lar ile değiştirdik. :Kendine de tavuk ayağı desenli çorap al 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: :Kendine de tavuk ayağı desenli çorap al Olar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Gıcığım ben. Arabayla ilgili ne sorsam, sözleşmeye yazdırdım diyordun.. 13 mart bitiyor, sözleşmeye göre bugün teslim etmeleri gerekiyordu.. Var mı yeni güncelleme. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 13 mart bitiyor, putin asker uniformasını gidi bugün vesile ile Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Gıcığım ben. Son 10 dk . Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayla ilgili ne sorsam, sözleşmeye yazdırdım diyordun.. 13 mart bitiyor, sözleşmeye göre bugün teslim etmeleri gerekiyordu.. Var mı yeni güncelleme. Arabayı teslim ettiler, ruhsat yetişmedi. Yarın sabah onu halledecekler. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Arabayı teslim ettiler, ruhsat yetişmedi. Yarın sabah onu halledecekler. Hadi geçmiş olsun bayidekilere Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi geçmiş olsun bayidekilere Güle güle kullan. Ruhsat çıkmadı daha. Yok öyle geçmiş olsun falan. (sağ ol) 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ruhsatısz yolda polis durdurursa n'olcek? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ruhsatısz yolda polis durdurursa n'olcek? Geçici plaka ile eve kadar getirdim. Kullanmaya niyetim yok zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Yarın bi olsun ruhsatı plakası gelsin açarız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts