Alpay Sumer 9 Mart Paylaş 9 Mart Fikri Keleş yazdı: Yeni bi clio aldım,üstünde 10 yıllık lastik vardi,yeniledim.koltuklar leş gibiydi,kılıf geçirip üstünü örttüm kedi gibi hayırlı olsun Fikri abi 🧿 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Mart Paylaş 9 Mart Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun Fikri abi 🧿 Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağrı Alaf yazdı: Arka ve yan camlara film çektirdim. Camların arasındaki mat siyah yerleri parlak yapsan bir bütünlük sağlar sanki? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Mart Paylaş 12 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Camların arasındaki mat siyah yerleri parlak yapsan bir bütünlük sağlar sanki? Güzel tavsiye. Ürünü buldum. Siparişi geçelim hemen. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Para harcayasim yok ama camlara krom yapasim da var napsam 😄 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart Paylaş 12 Mart Metin Akbal yazdı: camlara krom yapasim da var napsam 😄 varken yap gardas 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Alpay Sumer yazdı: varken yap gardas 😂 Sıkılmayacak bir araba aldın yahu uğraş uğraş dur lego gibi CC takılır, teyp takılır, far sensörü takılır falan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart Mertol Kip yazdı: Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim Çocuğu nasıl darladıysam her sabah tekmil veriyor asdhgjkahga 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart Paylaş 12 Mart Metin Akbal yazdı: Sıkılmayacak bir araba aldın yahu uğraş uğraş dur lego gibi CC takılır, teyp takılır, far sensörü takılır falan. yok daha cok fayans ve parke ile ugrasacagim bir süre 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Mart Paylaş 12 Mart Michelin 205*55*16 91V Primacy4+ yazlık lastik almıştık lastikler geldi yazlık jantlara takılmayı bekliyor. (13.867,37 TL 4Adet) 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. Bi tokat kaç saat götürüyordu? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mart Paylaş 12 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bi tokat kaç saat götürüyordu? Tokatina bağlıdır. Tokatçı filmi aklıma geldi. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Mart Paylaş 13 Mart Jantları 18” CX-3 jantları değiştirdim. Lastikleri de sıfır Continental UC7 93W Extra Load’lar ile değiştirdik. 16 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sabah arka stop lambasını tokatlıyordum. Dayak manyağı oldu. Havalar ısınınca tokatlanmadan çalışmaya başladı. Kiss or slap de bakalım değişme olacak mı. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart Paylaş 13 Mart Metin Akbal yazdı: Kiss or slap de bakalım değişme olacak mı. Öpücüğü seçerse? Düşünsene İstanbul trafiğinde Tansu abi arabadan inip stobu öpüyor.. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bi tokat kaç saat götürüyordu? tokatlamam kısa ama etkili 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Teslimatı hızlandırması için satıcıyı darlamaya devam ettim Durmak yok darlamaya devam. (Stellantis kadar iş modeli bozuk ve basit bir lojistik işini çözemeyen başka şirket var mıdır acaba. 1 Haftadır arabayı 40 km öteye nakledemediler.) 1 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Durmak yok darlamaya devam. Galiba işe yaradı. Saat 17:00 a kadar teslim edeceğiz diyorlar. (15 gündür hep 2-3 gün sonraya tarih veriyorlardı. ) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts