İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Görkem Karakaş

Clio çok kullanılmıyor. 15 ayda 8500 yapmış. Dün gibi alıp gelişim.

Babam kullanıyor genelde, dün çıkardım yıkadım. Yağ su kontrolü yapıp bıraktım. Yıkarken kaputta taşdan dolayı boya atmasına rastladım ve açıkçası içim yandı. Kaput ve farlara ppf yaptırayım diyorum. Güncel Ne tutar acaba?

20250201_135041.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Toyata nın araçlara neden koymadığını çözemediğim;hareket halinde kapıların kilitlenmesi için bir modül alıp obd girişine taktım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Fatih Uzun yazdı:

Toyata nın araçlara neden koymadığını çözemediğim;hareket halinde kapıların kilitlenmesi için bir modül alıp obd girişine taktım.

Güvenlik kuralları gereği kaldırıldı o sistem. kaza anında acil müdahale gerektiren durumlarda kilitli kapılardan dolayı müdahale edilemiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Güvenlik kuralları gereği kaldırıldı o sistem. kaza anında acil müdahale gerektiren durumlarda kilitli kapılardan dolayı müdahale edilemiyor.

Ford da bu nedenle kaldırdı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Bu araçlar kapalı kasa değil ki kırsınlar camları müdahale gerekiyor ise çok tuhaf.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Görkem Karakaş yazdı:

Kaput ve farlara ppf yaptırayım diyorum. Güncel Ne tutar acaba?

Daha yeni 6000 liraya yaptırdım. Sadece kaput

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Fatih Uzun yazdı:

Bu araçlar kapalı kasa değil ki kırsınlar camları müdahale gerekiyor ise çok tuhaf.

Mondeo mk v ön yan camlar lamine kırması güç, kırmak ile kapı açmak arasında bayağı zaman farkı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fatih Uzun yazdı:

Emin misiniz? Benim Cross'ta var?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Düğmesi var mı? 

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Sani Gerşon yazdı:

Manuel kilitleme var düğme ile yapılıyor,ama araç hareket edince otomatik kilit yok,onun için obd den bağlı modül aldım,10km hıza çıkınca kilitliyor aracı stop edince açıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Fatih Uzun yazdı:

Manuel kilitleme var düğme ile yapılıyor,ama araç hareket edince otomatik kilit yok,onun için obd den bağlı modül aldım,10km hıza çıkınca kilitliyor aracı stop edince açıyor.

Bayi kendisi o modülü takmış olabilir. Ya da distribütör takmıştır. 

bu arada cross japonya üretimi. Farklı kanunlara tabi olabilir

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bayi kendisi o modülü takmış olabilir. Ya da distribütör takmıştır. 

bu arada cross japonya üretimi. Farklı kanunlara tabi olabilir

Toyota kendi aksesuar kataloğunda bu modülü satıyor(tabiki iki katı fiyatına)araç alırken hediye ya da dediğiniz gibi Japon üretimi araçlar farklı olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Dulgar

2004 model fusion aracıma haftasonu;
1- geri görüş kameralı double teyp kendim montaj ettim

2- koltuk kılıflarını kendim değiştirdim

3- paspaslarını değiştirdim

araç yeni gibi oldu :)

01.jpg

02.jpg

03.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Arda Dulgar yazdı:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

2004 model aracıma aynı şeyleri yapmıştım alır almaz. Yaştan dolayı istiyor böyle güncellemeler. Geri görüş kamerasının kırmızı - sarı bölgeleri doğru gösteriyor mu? 

Yorum bağlantısı
Arda Dulgar
Çağrı Alaf yazdı:

2004 model aracıma aynı şeyleri yapmıştım alır almaz. Yaştan dolayı istiyor böyle güncellemeler. Geri görüş kamerasının kırmızı - sarı bölgeleri doğru gösteriyor mu? 

Doğrusu nasıl tam bilmiyorum. İlk defa geri dönüş kameram oldu :) kırmızının sonundayken 5-10 cm mesafe kalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)
Arda Dulgar yazdı:

Bende de vardı Fusion. 2004 yılında sıfır almıştım Lux modelini (benzinli). 5 sene binmiştik. Stajyer cip derdik ona. :) 

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Konusunu daha acamadigim ailemizin yeni arabasinin multimedya ekrani ve direksiyon arkasi gosterge ekranina koruyucu film aldim. 

Ayrica rizline marka paspas takimi da aldim. 

Paspastan memnun kalirsam bagaj havuzunu da ayni markadan soyleyecegim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Paspastan memnun kalirsam bagaj havuzunu da ayni markadan soyleyecegim.

Memnun kalırsın. Herkes memnun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

IMG_4394.jpeg.2cdf3f9dfeb9522eda8a4b6dccbd5a36.jpegIMG_4393.jpeg.022a706e5bc87aed34269f7f566e0b57.jpeg

Araçtaki bi boya kavlaması pasa dönüşmesin diye başka bir eyaletteki Mazda yetkili satıcısından aracımın rengine özel rötuş boyası sipariş ettim. 12 saat aralıklarla 2 kere uygulanacak. Öncesi ve sonrasını paylaşacağım yaptıktan sonra.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Bugün aracım adına birkaç dikkatsiz kişiye küfrettim. Bizim pandanın kapıları yanına park eden arabaların çarpmasıyla nokta nokta iz olmuş. 😡

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Eyüp Çetin yazdı:

Bugün aracım adına birkaç dikkatsiz kişiye küfrettim. Bizim pandanın kapıları yanına park eden arabaların çarpmasıyla nokta nokta iz olmuş. 😡

Benim kapılar haritaya döndü artık. Alıştım bile. Öküzlük parayla değil.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Çağrı Alaf yazdı:

IMG_4399.jpeg.269689752d320ea149a3644e9468afc5.jpegIMG_4404.jpeg.26c0f62570e8cb8d83c7d805c9188ac9.jpegIMG_4406.jpeg.4b671bfa5d0305f8a7257bb9e87f4c72.jpeg

Vay bee adamların rötuş boyalarının bile tonu tutuyor, bizde komple kapıyı boyuyor da yan kapı ile rengi tutturamıyorlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Kemal Korkmaz
    • Ali Gülmez
  • Yeni Oluştur...