Sani Gerşon Cumartesi 14:57 Paylaş Cumartesi 14:57 Metin Uzunoğlu yazdı: Sabah marş basmadı mayıs 2022 de aldığım bosch 79 a efb akü kontak açıkken 8,7 v gösteriyordu. @Sani Gerşonakün kışı çıkarmaz demişti, takviye ile çalıştırdım elektirikçime gittim biraz rölanti de çalıştırdım sonra ölçtük akü kapasitesi %60 tekrarlarsa akü yolu görünüyor. Hocam aküde bi göz ölmüş muhtemelen komple. Bana sorarsanız hiç bekleme, derhal değişin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cumartesi 17:19 Paylaş Cumartesi 17:19 H.Cenk Bayrakçı yazdı: MTV'yi ödedim. son güne kadar ödemem 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazar 18:33 Paylaş Pazar 18:33 Öğlen Tekirdağ a gittim arkadaş filtreleri ve şanzıman yağını getirtmişti bütün filtreler yağ ve bujileri değiltirdim 7lt şanzıman yağı ve şanzıman soketi işi aradan çıktı sırada yavaş giderken ön takımdan gelen belli belirsiz ses var şeytan diyo ön takımı komple sıfırla geçen sene Mondeo da yapmıştım 7 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 02:45 Paylaş Pazartesi 02:45 Çağlar Bayur yazdı: pilot değişti mi? Soket o soket Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 05:24 Paylaş Pazartesi 05:24 Fatih Keskin yazdı: Soket o soket Sprey sıkınca oluyor diyolarlardı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 05:33 Paylaş Pazartesi 05:33 Hüseyin Sönmez yazdı: Sprey sıkınca oluyor diyolarlardı. denedim olmadı siz denemeyin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:20 Paylaş Pazartesi 08:20 Fatih Keskin yazdı: Soket o soket alman kutuya ne yazmışsa o dur pilottur o Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 12:54 Paylaş Pazartesi 12:54 Kapının önünde dinamoyu açtım foşur foşur her yerini yıkadım, paspaslarını bir güzel çitiledim, elim değmişken klima menfezleri ve vitesin dibini köpükle temizledim. Her zamanki gibi fotoğrafını çekip evime çıktım. Maaşallah yarın v kayışını değiştirteceğim nasipse oğluma da maaşallah çekelim 16 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:47 Paylaş Salı 18:47 deri koltuklara güzel bir bakım ile hala ilk günki gibi olabilirler hava ısınınca daha iyi tabi. tamir macunu ile 10 yıl gider Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 20:22 Paylaş Salı 20:22 Çağlar Bayur yazdı: deri koltuklara güzel bir bakım ile hala ilk günki gibi olabilirler hava ısınınca daha iyi tabi. tamir macunu ile 10 yıl gider Koltuklar bir müdahale istiyor. Link var mı abi ne alacağız buna? Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız Salı 22:41 Paylaş Salı 22:41 Emre Şimşek yazdı: Koltuklar bir müdahale istiyor. Link var mı abi ne alacağız buna? Derby beyaz deri macunu + beyaz deri döşeme boyası (boyayı özel yaptırtmazsanız kendi tonunda satılan bişey bulamazsınız. Nereden yaptırılabilir onu da ben bulamadım) + yarı mat sabitleme cilası. Derby nin kendi youtube kanalından koltuk tamiri videolarına bakabilirsiniz. Zaten derby dışında marka galiba tr de yok. Özel boya tonu yaptırılabilecek yer bilen varsa bana yazabilir. Megane ye babam bej renk boya almış . Apayrı bir renk ortaya çıktı 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: rot başı değişecek aşırı acil değil ama bir an önce diyelim Bir ara gidilecek o zaman. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Selçuk Bakış yazdı: 2 hafta kala sms gelmesi lazım TÜVden yada çevre bakanlığından, Smsler çok geliyorsa gözden kaçmış demek ki Bana da mesaj gelmişti birinde. Lan bu salaklar daha geçen sene girdiğim muayeneye bu sene niye measj attılar dedim geçtim. İki ay sonra başka bir şey bakarken fark ettim ki benim muayene dolmuş. 2 sene su gibi akmış ama Allahtan ceza yemedim. Metin Uzunoğlu yazdı: Sabah marş basmadı mayıs 2022 de aldığım bosch 79 a efb akü kontak açıkken 8,7 v gösteriyordu. @Sani Gerşonakün kışı çıkarmaz demişti, takviye ile çalıştırdım elektirikçime gittim biraz rölanti de çalıştırdım sonra ölçtük akü kapasitesi %60 tekrarlarsa akü yolu görünüyor. Benim de 3 yıllık bosch (72 ah, efb) su koyuverdi. Bir daha almam. Metin Uzunoğlu yazdı: 75 A varta akü aldım. Bu sefer exide aldım, 70ah, efb. 4000 lira. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: 2 sene su gibi akmış ama Allahtan ceza yemedim Bende bir keresinde muayene için sıra alırken egzoz içinde kayıt açtı, yok onu hallederim deyince muayenen bitmiş kalırsın dedi de öyle haberim oldu. Egzozun cezası da 4-5 civarı, Allah'tan ceza yemeden hallettik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce @Mehmet Ozyurekabimiz sigortamizi yeniledi. Kendisine çok teşekkür ederim. Yine en uygunu buldu ve çözdü işimizi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Bende bir keresinde muayene için sıra alırken egzoz içinde kayıt açtı, yok onu hallederim deyince muayenen bitmiş kalırsın dedi de öyle haberim oldu. Egzozun cezası da 4-5 civarı, Allah'tan ceza yemeden hallettik. ne 4 5 i geçen sene kol gibi ceza ödedim ben. çevre bakanlığının çok zatımuhteremleri bir kameralı araba koyuyorlar kenara, egzos muayenesi geçenlere cezayı resmen batırıp çıkartıyorlar. başka hiçbirşey de böyle bir ceza yok araç tekniği ile ilgili herhalde. sorarsan çevre için yapıyorlar. bu sene 14 bin tl den fazlaymış cezası https://www.hedeffilo.com/blog/egzoz-muayene-ve-emisyon-olcumu-ucreti-ne-kadar şansına yaşıyoruz valla. her an herşey olabilir. 14 bin tl nedir ya. kırmızıda geçen makas atan adam adam o kadar ceza ödemiyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Yeter yazdı: @Mehmet Ozyurekabimiz sigortamizi yeniledi. Kendisine çok teşekkür ederim. Yine en uygunu buldu ve çözdü işimizi. Rica ederim Hocam Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ne 4 5 i geçen sene kol gibi ceza ödedim ben. çevre bakanlığının çok zatımuhteremleri bir kameralı araba koyuyorlar kenara, egzos muayenesi geçenlere cezayı resmen batırıp çıkartıyorlar. başka hiçbirşey de böyle bir ceza yok araç tekniği ile ilgili herhalde. sorarsan çevre için yapıyorlar. bu sene 14 bin tl den fazlaymış cezası https://www.hedeffilo.com/blog/egzoz-muayene-ve-emisyon-olcumu-ucreti-ne-kadar şansına yaşıyoruz valla. her an herşey olabilir. 14 bin tl nedir ya. kırmızıda geçen makas atan adam adam o kadar ceza ödemiyor. Ben İsviçre’de yaşayacağım ya, ordaki cezalar bura kadar değil.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ben İsviçre’de yaşayacağım ya, ordaki cezalar bura kadar değil.. çağırıyorsa ve gitmiyorsan da ne bileyim... seviyorsan git konuş bence. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Doğan Arşiray yazdı: çağırıyorsa ve gitmiyorsan da ne bileyim... seviyorsan git konuş bence. Çok daha sert bir karikatür var “git” diyen, o aklıma geldi 😃 Yorum bağlantısı
Recommended Posts