Mehmet Yeter 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: obd yi taklavatı hazırladım, dün yanan tcs lambasını çözeyim diye arabaya indim, sağolsun kendisi tamir etmiş, lamba sönmüş ben de içini temizledim çoktandır el atamamıştım. Bu tcs benim kirmizida yanmadı değil mi abi? Bir de benim araçta motor arıza lambası yandı ertesi gün söndü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 mevsimsel lambalar yanar söner söndüğü sürece iyi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: mevsimsel lambalar yanar söner söndüğü sürece iyi Tekrar yanacaktır büyük ihtimalle. Bir şeyler yaklaşıyor demek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tekrar yanacaktır büyük ihtimalle. Bir şeyler yaklaşıyor demek yanmassa canımız sıkılır, iyi tarafı bu lambalar yansa da şanzıman çalışabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: obd yi taklavatı hazırladım, dün yanan tcs lambasını çözeyim diye arabaya indim, sağolsun kendisi tamir etmiş, lamba sönmüş ben de içini temizledim çoktandır el atamamıştım. Acaba hangi araba, 10 yılı geçkin forumdayım bi ibiza olduğunu geçen gün öğrendim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Görkem Karakaş yazdı: Acaba hangi araba, 10 yılı geçkin forumdayım bi ibiza olduğunu geçen gün öğrendim fcs S tabii, vagcom dan anlamam ben zaten arıza yapmaz o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Kedi kaskosu var benim niye haberim yok! Ünlem ciddi Seninki normal bir kedi değil ki.. Onun bakımını üstlenen şirket batar.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Fikri Keleş yazdı: Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Fikri Keleş yazdı: Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı Canın sağ olsun.. Hallederiz.. Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Kazaya sebebiyet vermek diye bir kusur tanımı var ancak. Bu çok zor. Bir sürücü kusuru değil bu.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sürücü kusuru değil bu Yolu yapana yada temiz tutmayana rücu ettirilir mi? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Canın sağ olsun.. Hallederiz.. Şimdilik yapışkan yada cizdirmeyi düşünüyorum abi,yürümezse sorun olmaz gibi Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Öndeki araba tanıdık mı diye aklımdan geçirirken,taş gözümün önünden gekip carpti cama.. ilginç oldu Mehmet Kazancıoğlu yazdı: geçmiş olsun Fikri Eyvallah,beterinden korusun Allah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Geçmiş olsun fikri hocam. Eğer cam kilcak çatlak şeklinde ise tanır edilebiliyor. Arasına yapiskan bir madde sürülüp tamir ediliyor uzaktan bakan camın çatlak olduğunu anlamaz. Sizin görüş açınizi da çok etkilemez. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Mehmet Yeter yazdı: Geçmiş olsun fikri hocam. Teşekkürler Zaman geçmeden bi camcıya göstermem lazım ama bakalım.pazar hariç iznim yok fırsat lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yolu yapana yada temiz tutmayana rücu ettirilir mi? Bizim ülkede mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2024 Paylaş 10 Aralık 2024 Fikri Keleş yazdı: Teşekkürler Zaman geçmeden bi camcıya göstermem lazım ama bakalım.pazar hariç iznim yok fırsat lazım su almaması iyi olur çatlağın içine Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Aralık 2024 Paylaş 10 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: su almaması iyi olur çatlağın içine Mecbur bekleyecek abi Zaman sıkıntısı var Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Arabayı kullanmak üzere bir şey yaptık. Caddemiz ilçenin ana caddesine bağlanan ilk caddelerden biri. Otopark için ilk alternatif. Kocaman park yapılmaz yazısına rağmen park yapılıyordu. Bi kaç uyarı bi kaç tartışma insanların bu kadar her şeyden bi haber takılması canıma tak etti. İnternet üzerinden delinatör temin edip sabitledim. Fotoğrafta görünen solda da bi garaj var. O da aynı şeyden şikayetçi. Hatta 15-20 cm kadar solda kalmış ama iki garaj içinde sorun yaratmayacak. Ama Yine de dubaların önüne parklar bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 (düzenlendi) İki duba arasına dikine park edenler çıkacaktır Allah kolaylık versin bizim durumda farklı değil adamlar bahçe otopark kapısının önüne park ediyor aracı arqki sahinini bulasın birde gelince görmedim demeleri çileden çıkarıyor insanı karşıda esnaflar onlara geliyorlar hiç dikkat etmeden hirakip gidiyorlar 21 Aralık 2024 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İki duba arasına dikine park edenler çıkacaktır Allah kolaylık versin bizim durumda farklı değil adamlar bahçe otopark kapısının önüne park ediyor aracı arqki sahinini bulasın birde gelince görmedim demeleri çileden çıkarıyor insanı karşıda esnaflar onlara geliyorlar hiç dikkat etmeden hirakip gidiyorlar Arabaya ihtiyacım olmasa bile polisi arar çektiririm. Biraz inada bindi iş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Görkem Karakaş yazdı: Arabayı kullanmak üzere bir şey yaptık. Caddemiz ilçenin ana caddesine bağlanan ilk caddelerden biri. Otopark için ilk alternatif. Kocaman park yapılmaz yazısına rağmen park yapılıyordu. Bi kaç uyarı bi kaç tartışma insanların bu kadar her şeyden bi haber takılması canıma tak etti. İnternet üzerinden delinatör temin edip sabitledim. Fotoğrafta görünen solda da bi garaj var. O da aynı şeyden şikayetçi. Hatta 15-20 cm kadar solda kalmış ama iki garaj içinde sorun yaratmayacak. Ama Yine de dubaların önüne parklar bekliyorum siyah olnalar daha etkili, bunların plastik olduğu belli diğerleri ise fiber veya demir olma ihtimali ile daha çok park savıyor, veya beton döküp üstünü bu renk boyamalı, eğlenceli olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: siyah olnalar daha etkili, bunların plastik olduğu belli diğerleri ise fiber veya demir olma ihtimali ile daha çok park savıyor, veya beton döküp üstünü bu renk boyamalı, eğlenceli olur Bunun içine beton döküp dikmek daha zevkli olurdu 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Ben bi torba çimento alayım pazartesi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts