Mehmet Yeter Pazar 19:44 Paylaş Pazar 19:44 Çağlar Bayur yazdı: obd yi taklavatı hazırladım, dün yanan tcs lambasını çözeyim diye arabaya indim, sağolsun kendisi tamir etmiş, lamba sönmüş ben de içini temizledim çoktandır el atamamıştım. Bu tcs benim kirmizida yanmadı değil mi abi? Bir de benim araçta motor arıza lambası yandı ertesi gün söndü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:06 Paylaş Pazar 20:06 mevsimsel lambalar yanar söner söndüğü sürece iyi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:16 Paylaş Pazar 20:16 Çağlar Bayur yazdı: mevsimsel lambalar yanar söner söndüğü sürece iyi Tekrar yanacaktır büyük ihtimalle. Bir şeyler yaklaşıyor demek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:48 Paylaş Pazar 20:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tekrar yanacaktır büyük ihtimalle. Bir şeyler yaklaşıyor demek yanmassa canımız sıkılır, iyi tarafı bu lambalar yansa da şanzıman çalışabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazartesi 07:21 Paylaş Pazartesi 07:21 Çağlar Bayur yazdı: obd yi taklavatı hazırladım, dün yanan tcs lambasını çözeyim diye arabaya indim, sağolsun kendisi tamir etmiş, lamba sönmüş ben de içini temizledim çoktandır el atamamıştım. Acaba hangi araba, 10 yılı geçkin forumdayım bi ibiza olduğunu geçen gün öğrendim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:08 Paylaş Pazartesi 08:08 Görkem Karakaş yazdı: Acaba hangi araba, 10 yılı geçkin forumdayım bi ibiza olduğunu geçen gün öğrendim fcs S tabii, vagcom dan anlamam ben zaten arıza yapmaz o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:02 Yazar Paylaş Pazartesi 10:02 Servet Aydın yazdı: Kedi kaskosu var benim niye haberim yok! Ünlem ciddi Seninki normal bir kedi değil ki.. Onun bakımını üstlenen şirket batar.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 12:05 Paylaş Pazartesi 12:05 Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 12:28 Paylaş Pazartesi 12:28 Fikri Keleş yazdı: Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 12:30 Yazar Paylaş Pazartesi 12:30 Fikri Keleş yazdı: Öndeki araba taş fırlattı,cami kırdı Canın sağ olsun.. Hallederiz.. Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Kazaya sebebiyet vermek diye bir kusur tanımı var ancak. Bu çok zor. Bir sürücü kusuru değil bu.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Pazartesi 15:05 Paylaş Pazartesi 15:05 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sürücü kusuru değil bu Yolu yapana yada temiz tutmayana rücu ettirilir mi? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 16:06 Paylaş Pazartesi 16:06 Mehmet Ozyurek yazdı: Canın sağ olsun.. Hallederiz.. Şimdilik yapışkan yada cizdirmeyi düşünüyorum abi,yürümezse sorun olmaz gibi Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun, kamera olsa öndeki araca rücu edilebilir mi? @Mehmet Ozyurek Öndeki araba tanıdık mı diye aklımdan geçirirken,taş gözümün önünden gekip carpti cama.. ilginç oldu Mehmet Kazancıoğlu yazdı: geçmiş olsun Fikri Eyvallah,beterinden korusun Allah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 16:41 Paylaş Pazartesi 16:41 Geçmiş olsun fikri hocam. Eğer cam kilcak çatlak şeklinde ise tanır edilebiliyor. Arasına yapiskan bir madde sürülüp tamir ediliyor uzaktan bakan camın çatlak olduğunu anlamaz. Sizin görüş açınizi da çok etkilemez. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 17:12 Paylaş Pazartesi 17:12 Mehmet Yeter yazdı: Geçmiş olsun fikri hocam. Teşekkürler Zaman geçmeden bi camcıya göstermem lazım ama bakalım.pazar hariç iznim yok fırsat lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 20:50 Yazar Paylaş Pazartesi 20:50 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Yolu yapana yada temiz tutmayana rücu ettirilir mi? Bizim ülkede mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 08:59 Paylaş Salı 08:59 Fikri Keleş yazdı: Teşekkürler Zaman geçmeden bi camcıya göstermem lazım ama bakalım.pazar hariç iznim yok fırsat lazım su almaması iyi olur çatlağın içine Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 09:23 Paylaş Salı 09:23 Çağlar Bayur yazdı: su almaması iyi olur çatlağın içine Mecbur bekleyecek abi Zaman sıkıntısı var Yorum bağlantısı
Recommended Posts