Murat Sahın 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Periyodik bakım ve kışlıkların takılmasını hallettik. Sabahları sert ara hızlanmalarda esp açmaya başlamıştı. Kışlıklara geçince düzeldi. Zaten dün akşam kar yağdı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: al bi manyaq daha , el yükseltiyorum: benim mutafkta 2 takım mevcut 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Kışlıklara biz de geçiş yaptık.4 lastik değişimi+balans Ordu/Ünye'de 600 tl ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Silecekler birinci kademede çalışmıyordu. Dikiz aynasının arkasındaki kutuda yağmur sensörü varmış, çerçevesi camdan ayrıldığı için çalışmıyormuş. Cep telefonu camını metal çerçeveye yapıştırdığım bir yapıştırıcı ile yapıştırdım. İyice tutması için 3-4 saat tamamen kuruması için 24 saat geçmesi gerekiyor. Şimdilik sorun kalmadı, sarsıntılı yollarda denemek lazım 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Aracı sattım. Çok mantıklı iş yaptın, hayırlı olsun. 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Evren Erakçora yazdı: Çok mantıklı iş yaptın, hayırlı olsun. Sağol Hocam. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Aracı sattım. Yerine gelecek için acele et hocam... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Metin Uzunoğlu yazdı: Yerine gelecek için acele et hocam... Loading… 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Aracı sattım. Gitti caanım araba ☺️ hayırlısı olsun 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Loading… Diğer konuda gördüm karar verilmiş hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Adnan Çakır yazdı: Gitti caanım araba ☺️ hayırlısı olsun Sağol Adnan abi, hayırlısı. Metin Uzunoğlu yazdı: Diğer konuda gördüm karar verilmiş hayırlı olsun. Teşekkürler Metin Hocam. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 11:19 Paylaş Perşembe 11:19 (düzenlendi) Aracın trafik sigortasını ve kaskosunu yaptırdım Emmi sigortaya. Yalnız mercedes kart çalışmadı, forumdaki kart sahiplerinin hiçbirinin kartı çalışmıyor artık. Perşembe 11:45 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 11:34 Yazar Paylaş Perşembe 11:34 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yalnız mercedes kart çalışmadı, forumdaki kart sahiplerinin hiçbirinin kartı çalışıyor artık. Çok yüklendik. maliye bakanının vergi koyduğu gibi azar azar çekseydik, hiç haberleri olmayacaktı. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Aracın trafik sigortasını ve kaskosunu yaptırdım Emmi sigortaya. Hayırlı olsun.. Bence doğru tercih.. Güle güle kullan Hocam 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 11:37 Paylaş Perşembe 11:37 (düzenlendi) Geçenlerde trafik sigortası yaptırdım emmi ye Dün babamın aracına kasko ve sigorta yaptı Aralıkta benim araca kasko yapacak emmi Hep emmi ye çalışıyoruz yemin ediyorum Perşembe 11:39 tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 11:49 Paylaş Perşembe 11:49 Ali Gülmez yazdı: Geçenlerde trafik sigortası yaptırdım emmi ye Dün babamın aracına kasko ve sigorta yaptı Aralıkta benim araca kasko yapacak emmi Hep emmi ye çalışıyoruz yemin ediyorum Emmi sigorta iyidir. Ailemizin sigortacısı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 11:50 Yazar Paylaş Perşembe 11:50 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi sigorta iyidir. Ailemizin sigortacısı. Aaa Aynı ben Ali Gülmez yazdı: Hep emmi ye çalışıyoruz yemin ediyorum İki araba, ev, 4 sağlık, hatta evin kedisi derken 10 dan fazla poliçe yaptıklarım var. Poliçen bitiyor demeye utandıklarım var Sen şükret haline 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 12:32 Paylaş Perşembe 12:32 Mehmet Ozyurek yazdı: İki araba, ev, 4 sağlık, hatta evin kedisi derken 10 dan fazla poliçe yaptıklarım var. Ev ve kedi hariç, bizi tarif ettin abi. Ev ve kedi var da sigortalı değiller. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 12:37 Yazar Paylaş Perşembe 12:37 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ev ve kedi hariç, bizi tarif ettin abi. Ev ve kedi var da sigortalı değiller. Aynen hocam. seni tarif ederken Hasan Basri'ye bağladım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:30 Paylaş Perşembe 14:30 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ev ve kedi hariç, bizi tarif ettin abi. Ev ve kedi var da sigortalı değiller. kedi denmiş ben yırttım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Perşembe 15:35 Paylaş Perşembe 15:35 Ali Gülmez yazdı: Aralıkta benim araca kasko yapacak emmi Benim de var bu ay. Sigorta 5400 TL di geçen ay, kasko ne olacak bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 17:32 Paylaş Perşembe 17:32 Çağlar Bayur yazdı: kedi denmiş ben yırttım Neden abi sizde panter mi var? O zaman direk 10x Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:47 Paylaş Perşembe 17:47 Mehmet Yeter yazdı: sizde panter mi var? yok ama bundan var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 22:16 Paylaş Perşembe 22:16 Kedi kaskosu var benim niye haberim yok! Ünlem ciddi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts