Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Santa’ yı Bir süredir kullanmıyordum. Geçen sabah marşa bastım, motor yavaş döndü. Önümüz kış heyecana gerek yok dedim. 90 A İnci akü taktırdım. Üzerindeki 2017 tarihliymiş. Akücü iyi dayanmış deyince, neden ki marş yapsın yeter dedim şaşırdı. Ben de ona şaşırdım. 1 2 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Resim çekmeyi unuttum, lastikçilerde yoğunluk başlamadan kış için hazırlık yaptık; -Dunlop winter sport 500, 205/55/16 kış lastiği (2024 üretim) 12.000 tl -Varta Blue Dynamic N70 Start-Stop EFB 12 V 70 Ah 760 CCA Akü 4.000 tl - Eski 2019 üretim hankook kış lastiklerimide götürmüştüm lastikçiye yanımda lastiklerin üzerine 500 tl fark gererek aldım aküyüde 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Ekim Paylaş 31 Ekim 1 seneyi devirdik. Aracın yıllık bakımını yaptırdım. Sağolsun emmi kaskomuzu da yaptı. 1 yıl kafamız rahat. 10 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Ahmet İhsan Akşen yazdı: 8 senelik A118C teknoloji olarak yetersiz kaldığı için birazda deforme oldu kapasitör ve saat pili değişimlerinden, 229 pro ile değiştirmeye karar vermiştim ama fiyat pahalı geldi. Aynı ön kamera sensörü kullanan 70mai A810 aldım. Beklediğimden erken geldi, fuse tap gelince montajını yapacağım. Zorda olsa montajı yaptım, eskiyi sökmek daha çok yordu. Anti statik filmi tutmadı düştü, direk yapıştırdım, ne işe yarıyor kolay sökmekten başka bilen varmı? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 Kasım Paylaş 14 Kasım 4 lastik değişimi + 4 sibop + rot ayarı = 800tl . Sadık müşteri indirimi ile 700 tl. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Salı 11:03 Paylaş Salı 11:03 Resim Çekmeyi Unuttum. 4 Lastik değişimi (Good Year Eagle Sport 2) = 10.000 TL 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bugün aracıma car play taktırdım ve takdırdıktan sonra dedim ki daha önce neden taktırmadım :))) @Sani Gerşon 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Bugün aracıma car play taktırdım ve takdırdıktan sonra dedim ki daha önce neden taktırmadım :))) @Sani Gerşon detay alabilir miyim kokpitler aynı Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: detay alabilir miyim kokpitler aynı Çağlar abi dörtlüden dolayı duruşu bu şekilde düğmenin yeriyle oynamak istemedim açıkcası geneldede ibizalara bu şekilde yapıolar,ayrıca tam olarak duruşunuda ekledim.(foto temsilidir) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: detay alabilir miyim kokpitler aynı Nasıl yani sen değiştirmeyi mi düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mondeonun kışlıklarını taktırdım. Jantlı değişim 200 tl. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeonun kışlıklarını taktırdım. Jantlı değişim 200 tl. tork anahtarlı mı? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tork anahtarlı mı? tork anahtarlı olan 500 deyince gitmedim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: tork anahtarlı olan 500 deyince gitmedim. ben de japon pazarından aldığım kantarla tork hesaplayacağım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de japon pazarından aldığım kantarla tork hesaplayacağım Bende var tork anahtarı gel ayarlarız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: detay alabilir miyim kokpitler aynı Buyur abi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Bende var tork anahtarı gel ayarlarız aslında tam bu takvimde buluşma olsa, tork anahtarı olanlar getirse, bijonlarımızı doğru sıksak ne güzel olurdu Gerçi @Mustafa Tüfekçi bile otelde bırakıyor lastikleri. Lastikçisi var herkesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts