Fatih Keskin 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Servet Aydın yazdı: Çadırda içsek gel gel neşeni yerine getirecek sıvı bol biz de 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Ben 2 teker geleyim, yol olur hem. Araçsız gelmek menfaatime sanki. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Servet Aydın yazdı: Çadırda içsek şipitak benim fermuarımı kapatır yatarım 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Otoparktan geri çıkarken beton mantara sürttüm.. Tampon braketi ,silecek su deposu ,sis far ampülü ve soketi ,ön panjur ,tampon tamiri ve boyası...6500 liraya hallettik.. Bu gün aldım arabamı.. 1 1 14 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Metin Mankal yazdı: Otoparktan geri çıkarken beton mantara sürttüm.. Tampon braketi ,silecek su deposu ,sis far ampülü ve soketi ,ön panjur ,tampon tamiri ve boyası...6500 liraya hallettik.. Bu gün aldım arabamı.. Çok geçmiş olsun hocam :/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Fatih Keskin yazdı: gel gel neşeni yerine getirecek sıvı bol biz de Başkanlık budur Emin Önal yazdı: Ben 2 teker geleyim, yol olur hem. Araçsız gelmek menfaatime sanki. Bende şimdiden çıkayım yola anca gelirim 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Metin Mankal yazdı: Otoparktan geri çıkarken beton mantara sürttüm.. Tampon braketi ,silecek su deposu ,sis far ampülü ve soketi ,ön panjur ,tampon tamiri ve boyası...6500 liraya hallettik.. Bu gün aldım arabamı.. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Metin Mankal yazdı: Otoparktan geri çıkarken beton mantara sürttüm.. Tampon braketi ,silecek su deposu ,sis far ampülü ve soketi ,ön panjur ,tampon tamiri ve boyası...6500 liraya hallettik.. Bu gün aldım arabamı.. Hocam geçmiş olsun Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çok geçmiş olsun hocam, en büyük kazanız bu olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çok teşekkürler arkadaşlar.. Kara oğlana kavuştuk tekrar.. 6 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Pazartesi arabaya bindim starta bastım biraz geç ve nazlı çalıştı Çarşamba akşam da yine aynısını yapınca şarja bağladık %100 full gösterdiği halde marş basmadı Polosmart powerbankle çalıştırıp doğru akücüye gittim araç şarj ediyor ama akü 9.5 V a düşmüş tabii eskisi 1,5 ay sonra 5 sene olacak yine aynı yerde aynı marka Varta 80 A ile değiştirildi ölçmesi takması 3000 TL . 6 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mk4 1.6 Tdci Mondeo'muza 169bin km'de ilk kez enjektör bakımı yaptırdık.Sabahlari 5 saniye falan sanki yakıt yetiştiremiyor gibi şapşal çalışıyordu,sonrasında hiçbir problem yoktu.Usta enjektörlerde bozukluk var dedi, temizledi,makinada ayar yaptı.Şu an eski halinden eser kalmadı.İşlem Samsun'da yapıldı,4bin TL ödendi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim plaka lambası aldım, eskileri sirkeli suya yatırdım, o kısmı uzun hikaye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: plaka lambası aldım, eskileri sirkeli suya yatırdım, o kısmı uzun hikaye Burada da mı sirke ya 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Selçuk Bakış yazdı: Niye sirke limon değilde? kokuyu alsın diye.... yani test //arge amaçlı 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Focusun yedek su kabında kılcal çatlaklar vardı. Elimi altına atınca terlemiş gibi su geliyordu. Orjinal yedek su kabı aldım. Yağ bakımını yaptım. İçinden çıkan su tertemizdi fakat antifrizide değiştirdim. Yağı filtreleri her şeyi değişti. Huyum değildir ama motoru da temizledim. Tertemiz oldu. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Ekim Paylaş 26 Ekim 8 senelik A118C teknoloji olarak yetersiz kaldığı için birazda deforme oldu kapasitör ve saat pili değişimlerinden, 229 pro ile değiştirmeye karar vermiştim ama fiyat pahalı geldi. Aynı ön kamera sensörü kullanan 70mai A810 aldım. Beklediğimden erken geldi, fuse tap gelince montajını yapacağım. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Kışlık lastik gelmiş hediye 😉 takmadan olmazdı. Eskileri çıkarıp yenilerin kışlık jantlara takılması balansı 1 adet sibop 1000 TL.(8 Adet lastik söküldü 4adet takıldı) Orijinal jantlardan da yazlık lastikleri söktürdüm , lastik basınç sensörlerinin birisinin pili bitik diğerleri de bitmek üzere pilleri değiştirip ( pillere lehim yada punta yapacak yer arıyorum) yeni lastik alıp takılacak. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim kaldırımda kriko ile çalış sonra bir de 1000 tl iste.... 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts