Mustafa Tüfekçi 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ray-Ban yaptıysa polarize bile vardır :P 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz 2011 navaraya orjinal bir paspas nerden bulurum ya arabadakiler öldü ama rasgele değil direk 2011 d40 navara için arıyorum bulamadım Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Ali Gök yazdı: 2011 navaraya orjinal bir paspas nerden bulurum ya arabadakiler öldü ama rasgele değil direk 2011 d40 navara için arıyorum bulamadım https://vipotopaspas.com/hali-paspas/nissan/nissan-navara-serisi/nissan-navara-d40-2009-2014-makyajli buradan alınabilir sanırım? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Cem Işık yazdı: https://vipotopaspas.com/hali-paspas/nissan/nissan-navara-serisi/nissan-navara-d40-2009-2014-makyajli buradan alınabilir sanırım? bunlar orjinal ölçü heralde sağol cem abi inceleyip alayım bunlardan Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Mk4 Mondeo'nun kliması dün bıraktığımda çalışıyordu,bugün klimayı açtım devreye girmedi.Klima kompresörünün kasnağına bakarken motor muhafazasının orda bir kapak gördüm,meğerse klimayı devreye bu kapak sokuyormuş.Kasnağa göbekten tek vidayla bağlı bir kapak,maalesef vida yolda düşmüş.Vida değişik bir vida uç kısmı biraz ince devamı kalın bir vida.Kendimiz vidadan dolayı olayı çözemeyince klimacının yolunu tuttuk uygun bir vida bulup taktı elindekilerden,vidanın ayarı da önemliymiş galiba,bir de kompresör üzerinde birşeyler yaptı.500tl masrafımız oldu.Yalnız klima performansı çok değişti,buz gibi yapıyor en düşükte bile.Muhtemelen bu kapak uzun süredir gevşekti ve kompresör görevini tam yerine getiremiyordu,şimdi çok güzel oldu. 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos (düzenlendi) Yeni lastikleri taktım, yıkattım ve görebileceğim bir yere oturup kahve içtim. 245/40/18 => out 245/45/18 => in oldu. 9 Ağustos tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Selim Bilgin yazdı: 245/45/28 Canavar kamyonlar yarışmalarına mi katılacaksınız 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Ahmet İhsan Akşen yazdı: Canavar kamyonlar yarışmalarına mi katılacaksınız Biraz fazla olmuş. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Selim Bilgin yazdı: 245/40/18 => out 245/45/28 => in oldu. 18'dir o, 28 olsa duramazsınız 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Uzun zamandır eldivenle köpürterek yıkanmamıştı, su tutmayla geçmeyen lekeler vs. arkadaşımdan rica ettim. Beraber iki arabayı götürdük yıkadık. Temizleyip garaja bıraktım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Plakalar iyi denk gelmiş. Şimdi na ne yi yediniz der gibi. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Plakalar iyi denk gelmiş. Şimdi na ne yi yediniz der gibi. NA 003'ü babamın polis arkadaşının kıyağı. Clioyu alırken 003 imkansızdı zaten. 002 veya 004 olsun istedim. Yoktu. 00* formatı hoşuma gittiğinden 9'u tercih ettim. Ortadaki harflere bakmadık 😄 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos 21-8-24 yetkili servis 120.000 km bakımı yapıldı. Yedek olarak Motocraft ön arka fren balataları alındı. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Cumartesi itibariyle Bursa 'ya yolcu ettim. Yeni sahibine hayırlı olsun... 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Tahir İlter yazdı: Cumartesi itibariyle Bursa 'ya yolcu ettim. Yeni sahibine hayırlı olsun... Napıyon biraderim nasılsın? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Mert Yeldan yazdı: Napıyon biraderim nasılsın? Ev taşıyom,araba satıyom. İkisi arasında tatile falan gidiyorum. Çarşı karışık yani 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Tahir İlter yazdı: Ev taşıyom,araba satıyom. İkisi arasında tatile falan gidiyorum. Çarşı karışık yani Allah yardımcın olsun tam kaos desene 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim Paylaş 9 Ekim C-Max ı sattım bugün. 11 yıl önce bayiden çıkardığım günü dün gibi hatırlıyorum. Çok anı biriktirdik, tık demeden çok kahrımızı çekti. Duygusal anlar yaşıyorum şuan. Evimizin bir bireyi gibiydi. 2. Aracımızı değiştirdik 2-3 yılda bir ama c Max sabit kaldı. 😥😥😥 7 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İnan Çınar yazdı: C-Max ı sattım bugün. 11 yıl önce bayiden çıkardığım günü dün gibi hatırlıyorum. Çok anı biriktirdik, tık demeden çok kahrımızı çekti. Duygusal anlar yaşıyorum şuan. Evimizin bir bireyi gibiydi. 2. Aracımızı değiştirdik 2-3 yılda bir ama c Max sabit kaldı. 😥😥😥 Allah daha iyilerini nasip etsin İnsanoğlu her şeye alışıyo zamanla 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Trafik sigortası ve Kasko yaptım. Kime yaptırdın abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Kime yaptırdın abi? Kimim var yaa. Kendim yaptım 😅 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ekim Paylaş 9 Ekim (düzenlendi) Dün mesai çıkışı yeni lastikleri taktırdım. Nokian Powerproof 4 Lastik değişim + balans 1000 kağıt istediler 9 Ekim tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Dün mesai çıkışı yeni lastikleri taktırdım. 4 Lastik değişim + balans 1000 kağıt istediler 4 mevsim lastik mantıklı artık. Tak çıkar pahalı olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts