Ahmet İhsan Akşen 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: mercekleri katarakt ameliyatina verdim. Bı LED mercek mi takılacak, Xenon mercek mi takılacak, mercek işlemden mi geçecek? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bı LED mercek mi takılacak, Xenon mercek mi takılacak, mercek işlemden mi geçecek? Mercek temizlenicek , reflektöre krom kaplama yapılcak şimdilik , uk dan güzel bi mercek bakıcam Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kim yapıyor ameliyatı Ameliyat bitti , farcı hiç krom kaplamanın kalmadığını , gece nasıl yolculuk yaptığımızı sordu 5 Temmuz 2023 tarihinde Sezgin Yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Ameliyat bitti , farcı hiç krom kaplamanın kalmadığını , gece nasıl yolculuk yaptığımızı sordu Adres alalım kim bu farcı Krom mu kapladı. Mercek mi değişti. 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Adres alalım kim bu farcı Krom mu kapladı. Mercek mi değişti. Abi mercek temizligi far temizleme, krom kaplama yapıldı 0 (534) 857 24 79 Numarası bu abi belki bir far ayarı gerekli dir şimdilik iyi görünüyor 6 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 İşe yarıyor mu bilmem ama Shell engine-flush ve sonrasında yağ bakımı yaptım bugün. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 Emrah Korkmazz yazdı: İşe yarıyor mu bilmem ama Shell engine-flush ve sonrasında yağ bakımı yaptım bugün. 70k-80k km de serviste motor içi temizleme yapmışlardı mutlaka işe yarıyordur. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Temmuz 2023 Paylaş 14 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 70k-80k km de serviste motor içi temizleme yapmışlardı mutlaka işe yarıyordur. Evet abi,bana verdiğin faturalarda görmüştüm yağ kanallarını temizlemeyle ilgili işlem.Ben de senden sonra bakımlara yetkili serviste devam etmek istiyordum ama geçen yıldan beri yetkili servisi bıraktım uçuk fiyatlardan dolayı.Simdi zaten memleketteyim,yer problemi yok,evin önünde kendim değiştiriyorum yağ ve filtreleri.Onun dışında da zaten koca oğlan bize sorun çıkarmıyor sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 Temmuz 2023 Paylaş 15 Temmuz 2023 Sürücü tarafında sol ayak dayama bölümünün üzerinde bir alan var sünger üzeri lateks kaplanmış. Zamanla ayak değmesinden parçalanmaya başlamıştı, taban kumaşının aynısı ile kaplattım. Yaklaşık 20 cm bir yer. Hazır gitmişken vites topuzunu da deri kaplattım. Direksiyon fabrikasyon deri ama trend x için vitesi deri yapmamışlar 🙂 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 Hem benim hem de eşimin aracının MTV temmuz ücretini ödedim. Ağustos ve kasım için bekleyelim. Belki iptal ederler. 4 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Sıvı bakim yaptırdım. Bosch yağ, hava, mazot filtresi, 4lt 5 30 shell helix işçilik dahil 1450 TL. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: krom kaplamayı çözmüşse harika Ankara'da Kiriş yaptırdı vaktinde. Şok iyi ancak dayanımı nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2023 Mondeosu varken @Hasan Karabekirogluda kaplatmıştı galiba Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 70k-80k km de serviste motor içi temizleme yapmışlardı mutlaka işe yarıyordur. motor yağının motor içinden temizliği, antifriz gibi, anlamsız motor yağ katkıları gibi bir şeyler karışmadıysa gerekli değil ama. harcanan ikinci yağa verilen paraya ve doğaya yazık sadece. 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 70k-80k km de serviste motor içi temizleme yapmışlardı mutlaka işe yarıyordur. Hocam o madde büyük ihtimalle çözücü içeriyordur ve motor içinde kalıntı mutlaka kalır. Yeni konulan yağın özelliğini bozma ihtimali de var. Bana göre zamanında yağ değişimi yapılıyorsa hiç böyle risklere girmeye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Bugün periyodik bakım yaptırdım. 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Bugün periyodik bakım yaptırdım. Hayırlı olsun. Maalesef hiç bir şey yerinde durmuyor. Bazı şeyleri stok mu yapsak bilmiyorum ki. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Temmuz 2023 Paylaş 29 Temmuz 2023 Aytac Sakal yazdı: M Oil Organik antifiriz uyar dediler aldım.Genleşme kabını Şırınga ile boşalttım ve antifiriz ekledim.Bir süre sonra aynı işlemi %50 Saf su % 50 Antifiriz ile tekrarlayacağım... Renault ısınma sonrası balata sesi malum diğer bakımda değişecekler.Uzun yol sonrası her yer balata tozu içindeydi Sprey ile temizledim... Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 (düzenlendi) Geçenlerde aküyü yeniledik, bugun aracımıza 1 arka 2 tane ön toplamda 3 tane tekerlek, bir tane 12V şanzıman aldık kargo gelsin bakımı yapılacak. 31 Temmuz 2023 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Macit Aliyev yazdı: Geçenlerde aküyü yeniledik, bugun aracımıza 1 arka 2 tane ön toplamda 3 tane tekerlek, bir tane 12V şanzıman aldık kargo gelsin bakımı yapılacak. İkinci okumada düştü jeton:) 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Ben de geçmiş 2 bakımda kullandığım Shell Pureplus 0w30 yağdan aldım, filtreleri vs daha önceden almıştım. Bakım için şimdiden ihtiyaçları tamamladım. 1.5 dizel fiesta için; Mahle yağ filtresi (fabrikasyon orjinal çıkan filtre) Otosan hava filtresi Fabrikasyon yakıt filtresi (pejo alıyorum, ford ile aynı filtre fiyat farkı çok. Parça orjinal eminiz) Fomoco polen filtresi Shell 0w30 pure plus 4 litre Toplam:1450 liraya gelmiş oldu. Yağı yeni aldım diğerlerini de yeni alsam 2000 civarı olurdu muhtemel 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Ben de geçmiş 2 bakımda kullandığım Shell Pureplus 0w30 yağdan aldım, filtreleri vs daha önceden almıştım. Bakım için şimdiden ihtiyaçları tamamladım. 1.5 dizel fiesta için; Mahle yağ filtresi (fabrikasyon orjinal çıkan filtre) Otosan hava filtresi Fabrikasyon yakıt filtresi (pejo alıyorum, ford ile aynı filtre fiyat farkı çok. Parça orjinal eminiz) Fomoco polen filtresi Shell 0w30 pure plus 4 litre Toplam:1450 liraya gelmiş oldu. Yağı yeni aldım diğerlerini de yeni alsam 2000 civarı olurdu muhtemel Makul rakam yakalayınca ferodo ön ve arka fren balatası aldım. Mevcutta ön balata ferodo, arka balata hiç değişmedi. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Ağustos 2023 Paylaş 5 Ağustos 2023 Aracı içi sanki biraz sigara kokuyordu eski sahibinden dolayı. Michelin MC32705 150ml Klima Temizleyici Sprey aldım ve bugün söylendiği şekilde uyguladım. Bakalım sonuç nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts