Köksal Yılmaz 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Benim aracın 120.000 km bakım zamanı geldi. Rutin bakıma ilaveten Triger seti, bujiler, şanzıman yağı vs giriyor işin içine bu büyük bakımda. Servisi arayıp sordum, 18.100 Tl, yaştan dolayı %25 indiriminiz var dediler. 13,500 tl gibi bir fatura çıkardı karşıma benim araba.. Aracı aldığımdan beridir istisnasız hep yetkili servise götürdüm. Ama bu bakımda özelde mi yaptırsam diye bir kurt düşmedi değil aklıma..özel serviste 9.000 tl gibi tutuyor ancak iyi niyet garantisi ile vedalaşmaya hazır mıyım bilemedim.. Bence yine yetkiliye gidersin abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Benim aracın 120.000 km bakım zamanı geldi. Rutin bakıma ilaveten Triger seti, bujiler, şanzıman yağı vs giriyor işin içine bu büyük bakımda. Servisi arayıp sordum, 18.100 Tl, yaştan dolayı %25 indiriminiz var dediler. 13,500 tl gibi bir fatura çıkardı karşıma benim araba.. Aracı aldığımdan beridir istisnasız hep yetkili servise götürdüm. Ama bu bakımda özelde mi yaptırsam diye bir kurt düşmedi değil aklıma..özel serviste 9.000 tl gibi tutuyor ancak iyi niyet garantisi ile vedalaşmaya hazır mıyım bilemedim.. ben serviste yaptırırdım belki karşı taraftaki yada gebzedeki servislerde daha fazla iskonto yapabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Benim aracın 120.000 km bakım zamanı geldi. Rutin bakıma ilaveten Triger seti, bujiler, şanzıman yağı vs giriyor işin içine bu büyük bakımda. Servisi arayıp sordum, 18.100 Tl, yaştan dolayı %25 indiriminiz var dediler. 13,500 tl gibi bir fatura çıkardı karşıma benim araba.. Aracı aldığımdan beridir istisnasız hep yetkili servise götürdüm. Ama bu bakımda özelde mi yaptırsam diye bir kurt düşmedi değil aklıma..özel serviste 9.000 tl gibi tutuyor ancak iyi niyet garantisi ile vedalaşmaya hazır mıyım bilemedim.. Ben olsam motor bakimini ARB ye, sanziman bakimini Formenmotors a yaptirirdim. Gitmisken mutlaka guclendirilmis tüp, gerekli ise kavrama degisimi ile 200 bine kadar devamke. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Focus tdci 235 binde, iki kere triger değişti, deneye 3. değişecek. Bilye olarak değişti, gergi değişmedi hiç. Belli bir peridot yok sanırım, gevşeyince belirti verir mi vermeden su koyar mi bilmiyorum. Sürekli titreşimi üzerine alan yaylı bir mekanizma sonuçta,insanın aklına dağılır mı falan diye geliyor ama hem maliyeti hem ustaların sözlerini dikkate alıp davranıyoruz işte. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Cem Işık yazdı: Benim aracın 120.000 km bakım zamanı geldi. Rutin bakıma ilaveten Triger seti, bujiler, şanzıman yağı vs giriyor işin içine bu büyük bakımda. Servisi arayıp sordum, 18.100 Tl, yaştan dolayı %25 indiriminiz var dediler. 13,500 tl gibi bir fatura çıkardı karşıma benim araba.. Aracı aldığımdan beridir istisnasız hep yetkili servise götürdüm. Ama bu bakımda özelde mi yaptırsam diye bir kurt düşmedi değil aklıma..özel serviste 9.000 tl gibi tutuyor ancak iyi niyet garantisi ile vedalaşmaya hazır mıyım bilemedim.. O niyetle alınacaksa alınabilir tabi, kaliteli bir ürün olsun ama. Alsesuarcıda 50 liraya satılanlar güvenli midir bilemedim. Yetkiliye gitmen daha sağlıklı Cem abi. Triger ve Şanzıman yağı her ustanın harcı değil. Güvenmemek 5-6k masrafın önüne geçer. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 ben olsam akife giderdim hatta vakti geldi gideyim ben 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Şu kadar sevilsek yeterdi be 😄 Malzemeler hazır, bakıma girecek. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 saçıma bunca bakım yaptırsaydım lepiska olurdum 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: saçıma bunca bakım yaptırsaydım lepiska olurdum Olsun abi, biz benzini Shell’den alıyoruz 😄 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 19 yillik birliktelik bitti focus gitti , yerine hep aklimda olan mondeo station wagon selective geldi 2.0 tdci 140 aisin yavas yavas titanium x sport a dondurucem body olarak. haftaya genel bakimlar yapilicak 18 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: 19 yillik birliktelik bitti focus gitti , yerine hep aklimda olan mondeo station wagon selective geldi 2.0 tdci 140 aisin yavas yavas titanium x sport a dondurucem body olarak. haftaya genel bakimlar yapilicak Maşallah,çok yakışıklı.Kazasız,belasız binmeniz dileğiyle.Ben de sedanına sahibim ama station da ayrı bir güzel💎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: yavas yavas titanium x sport Hayırlı olsun. Türkiye'de makyajlı kasada selective diye geçiyor orada farklı mi? 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun. Türkiye'de makyajlı kasada selective diye geçiyor orada farklı mi? Uk da selective donanim yok donanimlarin resmini ekliyorum benim en begendigim liftback 2.2 tdci titanium x ler ne yazikki liftback tr de sadece birkactane var , donanim olarak ise adaptif suspansiyon ( bazi 2.5t lerde var ) isitmali sogutmali koltuklar var ornek bir tit x :https://www.autotrader.co.uk/car-details/202305127290541 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: 19 yillik birliktelik bitti focus gitti , yerine hep aklimda olan mondeo station wagon selective geldi 2.0 tdci 140 aisin yavas yavas titanium x sport a dondurucem body olarak. haftaya genel bakimlar yapilicak Maşallah. Düşük km beyaz aisin selective hem de sw. Bulunmaz Hint kumaşı. Tam aradığım kombinasyon güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: 19 yillik birliktelik bitti focus gitti , yerine hep aklimda olan mondeo station wagon selective geldi 2.0 tdci 140 aisin yavas yavas titanium x sport a dondurucem body olarak. haftaya genel bakimlar yapilicak Focusun çok güzeldi Sezgin. Mondeon da öyle olacaktır. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Maaşallah. Gerçekten rakipsiz Ben de jant taktırdım 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Bakım yapıldı. Ön takımdan, araç esneme yaptığında tıkırtı geliyordu, z rotlar bozulmuş, değişti. Buji kablosunu çekince bir baktık, antifrizli su içinde yüzüyor bujiler, söküldü, tapalar değişti. Araçta hiç tekleme yoktu bu arada. Polen filtresini sökünce, güzel bir sövdüm, manzara bu şekilde. Çıkan bujiler de bu şekilde. 2 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Eşimin yeni aracına (corsa) kasko ve trafik sigortası yaptırdım, dün ve önceki gün. Emmi sigorta ve mercedes card sağolsun. 4 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Mayıs 2023 Paylaş 13 Mayıs 2023 Mondeo'nun yağ bakımı yaklaştığı için kendisine birkaç çeyiz aldık.1.6 tdci motor için 4lt Motul x-clean yağ, yerli polen filtresi,Bosch yağ filtresi,orijinal mazot filtresi ve ilk kez kullanacağım Shell engine flushı netten bildiğim satıcılardan toplam 990tlye aldım.Hava filtremiz K&N olduğu için onu temizleyip geri takıyorum.Yağ bakımlarına uçuk rakamlar isteniyor ve ben de memlekete tayin alıp döndüğüm için geçen yıldan beri evimin önünde kendim yapmaya başladım periyodik bakımı. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Mayıs 2023 Paylaş 19 Mayıs 2023 Vakit varken bayadır aklımda olan temizlik işlerini hallettim. -Koltuklar, koltuk altları, kapı ve taban döşemesi yıkandı. Stepne havuzuna kadar temizlendi. - Pasta cila boya koruma -Motor bölümü temizliği ve genel plastik aksamlara koruma uygulandı. Bütün işlemler 6 saat kadar sürdü. Boya ciddi hareliydi, ilk defa bakım gördü. Ultra süper detaylı olmasa da beni tatmin etti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Yine yağ bakımı yaptırdım bugün.. Ne çabuk doluyor bu kilometreler ya. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine yağ bakımı yaptırdım bugün.. Ne çabuk doluyor bu kilometreler ya. ne ara 20 bin yaptın yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne ara 20 bin yaptın yahu 22 ekimden beri 14000 km olmuş.. Yağ ve mazot, hava, polen, yağ filtrelerini değiştirdim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2023 Paylaş 20 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 22 ekimden beri 14000 km olmuş.. Yağ ve mazot, hava, polen, yağ filtrelerini değiştirdim.. giderdi daha 6000, Le france da olsan 20 bin Yorum bağlantısı
Recommended Posts