Harun Kocaçalışkan 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Bu linklerde bir sıkıntı var açmıyor. Yanlislikla google photostan kopyalamisim duzelteyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 marş motoru citroen ami nin motorundan büyük 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: marş motoru citroen ami nin motorundan büyük şükür marş motorumuz yok. Bu neymiş böyle, turbojet çalıştırılır heralde bununla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şükür marş motorumuz yok. Bu neymiş böyle, turbojet çalıştırılır heralde bununla ve fakat bir sabah ekranda kırmızı ünlem ile marş basmaz ise gelsin avrocuklar gitsin dolarlar... Tansu Kalafatoğlu yazdı: turbojet tek rakibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: ve fakat bir sabah ekranda kırmızı ünlem ile marş basmaz ise gelsin avrocuklar gitsin dolarlar... Efendim? 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Efendim? toplum henüz hazır değil az dur diego obd den dtc okuma videoları ile arıza çözecekler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: ve fakat bir sabah ekranda kırmızı ünlem ile marş basmaz ise gelsin avrocuklar gitsin dolarlar... tek rakibi sudan ucuz bunların yanında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sudan ucuz bunların yanında https://ae.pricena.com/en/product/aquafina-water-bottle-1-5-liter-price-in-dubai-uae-27861211 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: https://ae.pricena.com/en/product/aquafina-water-bottle-1-5-liter-price-in-dubai-uae-27861211 olur. Bunu da elektroliz ederiz. 1 dirhem olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: olur. Bunu da elektroliz ederiz. 1 dirhem olur fimipro kolları açmış bekliyor, kaç dirhemdir bilmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: fimipro kolları açmış bekliyor, kaç dirhemdir bilmem En azından sanayideki amca açıp beklemiyor bizi arabada pil olunca aslında usta kısmında da işler güzelleşiyor. Rafine ustalara gideriz. ios gibi yani. Androidçiler gelmesin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2023 Paylaş 24 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil az dur diego obd den dtc okuma videoları ile arıza çözecekler Yolda kalan pilli bebekler için povırbabk yapam takviye ücreti 500 avro isteyem 1 4 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Hava güzel iken filtreyi temizledim. 4 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Bugün aracımı iç-dış güzel bi temizledim. Ek olarak tüm kapı panzutlarını çıkarıp içlerini temizledim. Hoparlörleri çıkarıp resmini çekmek istedim bu arada dikkat ettim ki hoparlör arkasındaki mıknatıs ıslak. Hemen elimi kapı içine soup yokladım, su birikintisi yoktu (altlardaki tahliyeler açık) ancak kapı içindeki hrtumlara sarılı süngerler ıslaktı. Epey de bi su tutmuşlar. Elimle sıkıp suyu boşalttım. Bu olayı görünce diğer tüm kapıları ce hoparlörleri söküp kontrol ettim. Hepsi aynı idi. Ön kapıdaki hoparlör üzerinede yazan değerler bunlar: Elimde iki adet kenwood hoparlör var. Acaba orjinalleri söküp bunları mı taksam? Hangi hoparlör daha iyidir sizce? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 orjinali gibi kapı döşemesine sıfır montaj yapılmaz ise baslar yok olur Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Bozuk bu Yarışalım mı gelim mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Erdem Dertsiz yazdı: Yarışalım mı gelim mi Yemezler cicim 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: orjinali gibi kapı döşemesine sıfır montaj yapılmaz ise baslar yok olur O da zor bir durum. Hoparlör yuvalarını öyle bir yapmışlar ki başka birşey takamasınlar diye düşündüler sanırım. Orjinal hoparlörlerin arkasında bir kondansatör ve sargılı bir parça vardı. Bir elektrik devresi gibi birşey yapmışlar. Ne işe yarıyor bilmiyorum. Arkaya bir bas alsam orjinal sony teyibin arkasından çıkış alabilir miyim acaba? Bas için ekstra çıkış var mıdır? Tesisat çekebilirim, elim yatkın. Teybi de sökebilirim, eğer boşta sub woofer çıkışı varsa ordan bir kablo çekip sub woofer bağlayabilirim. Ancak anfi olmadan ne kadar etkili olur o da mechul. 25 Mart 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 markaya uygun kasnak alınacak ve döşemeye hizalı köpük çalışması yapılacak, ayarlaması uzun sürebiliyor ama iyi sonuç için şart, vesile ile orjinal hopalrlörler birçok piyasa malından iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: markaya uygun kasnak alınacak ve döşemeye hizalı köpük çalışması yapılacak, ayarlaması uzun sürebiliyor ama iyi sonuç için şart, vesile ile orjinal hopalrlörler birçok piyasa malından iyi Uzman gerekecek bana.. proje lazım Yorum bağlantısı
Celal Aydın 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Bagaja orijinal ikinci aydınlatmayı yaptım. Osram Cool Blue W5W ampul W5W ampul duyu 2 metre 0.75’lik kablo 10 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 (düzenlendi) Giriş Gelişme Ve sonuç yaklaşık 3 saate söktüm motoru, artık kaç saatte toparım Allah kerim 31 Mart 2023 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 Geçmiş olsun. Neden conta yakmış hararet kaynaklı mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts