Okay Kaygusuz 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Bence hayırlısı olmuş, frenler problem yaratırdı. Ayrıca el frenininde de sapma fazla. Balatasına ve ayarına baktırın derim. evet dikkatımı cekti oda normalde kalması lazım agır kusur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Hem ön hem arka frenler sorunlu. Acil olarak bir ustaya göstermenizde fayda var. Muayene güzel bi şey. Kızmayın içeridekilere. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Yani moral bozucu bir durum olsada bunun farkedilmesi güzel birşey. Ayrıca ustaya gösterip gerçekten sorun olup olmadığına bakılmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Okay Kaygusuz yazdı: evet dikkatımı cekti oda normalde kalması lazım agır kusur ona bakmyorlar, eskiden di ben kalmıştım, hiçbirşey yaptırmadan yine gittim el freninii yavaş yavaş çekince geçti 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Arabayı sabah yıkadım akşam yağmur yağdı. Yağmur yağacak diye diye yıkamıyorum yağmıyor yıkıyorum ertesi günü pas geçmiyor Benzine al, belki düzelir 😁 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzine al, belki düzelir 😁 Sana da yıldırım lazım bedava elektrik bedavaaa bedavaaaa 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2022 Yazar Paylaş 4 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Sana da yıldırım lazım bedava elektrik bedavaaa bedavaaaa 😁 Önümüz kış, kaloriferleri açsın mı diyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Önümüz kış, kaloriferleri açsın mı diyorsun. Kalorifer cam petek termostat ocak ne varsa açsın. Anca kurtarır. Kazakistan da kibrit boşa gitmesin diye ocağı kapatmıyorlarmış der Tibetli Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Tibetli Kartal Tibet mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Kışın kaloriferi açacağım arkadaşlar. Auto konum 16 dereceye ayarlı ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kışın kaloriferi açacağım arkadaşlar. Auto konum 16 dereceye ayarlı ☺️ üyenin şifresi çalınmış admin göreve 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2022 Yazar Paylaş 4 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Kalorifer cam petek termostat ocak ne varsa açsın. Anca kurtarır. Kazakistan da kibrit boşa gitmesin diye ocağı kapatmıyorlarmış der Tibetli Gaz bulunca biz de sıcak suyu hiç kapatmıyorduk. Kapatıp açınca geç geliyordu. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Kartal Tibet mi? Çağlar Tibetli. Yok ya o Çağlar Çorumlu idi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Gaz bulunca biz de sıcak suyu hiç kapatmıyorduk. Kapatıp açınca geç geliyordu. e gaz bulundu dediler. Ben de yazın bile kombiyi açık bıraktım gazı ucuza verecekler diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2022 Yazar Paylaş 4 Ekim 2022 Doğan Arşiray yazdı: * hiçbirşey yapmadım... Kombiyi de açma sen Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kombiyi de açma sen kapattım zaten. ama el mahkum açacağız geceleri. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Gitme aklım sende kalır Uyuyamam geceleri Hiç ayrılmadık seninle Değil bir sene bir gün bile Gitme Belki bir şey olmaz ama Korkuyorum elde değil Hiç ayrılmadık seninle Değil bir sene bir gün bile Gitme 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Doğan Arşiray yazdı: kapattım zaten. ama el mahkum açacağız geceleri. İkna yoluyla insan sıcak hissedebilir mi? 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Köksal Yılmaz yazdı: İkna yoluyla insan sıcak hissedebilir mi? iknacının gözlerindeki ışıltıya göre değişir. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Köksal Yılmaz yazdı: İkna yoluyla insan sıcak hissedebilir mi? Elektrik verince hissediyormuş diolar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrik verince hissediyormuş diolar Bedava elektrik fare kapanında olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Mondeo'ya yağ değişimi yaptık.Texaco Havoline 4lt dpf'li araçlara uygun yağı yetkili satıcıdan 350tlye,orijinal yağ filtresini 60tlye aldık.Bu sefer evin önünde kendimiz değiştik o yüzden işçilik yok😃 420tlye yağ değişimini halletmiş olduk. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Köksal Yılmaz yazdı: İkna yoluyla insan sıcak hissedebilir mi? faturayı öderken anlık ısınma oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Bugün arabama 1 takım kışlık lastik aldım. Bridgestone LM005 lastiklerde kampanya yakaladım. Baktım test sonuçları da fena değil. Aldım gitti. Bir de depoyu fulledim (!) Bir ara da bana park halindeyken tıklayan sarı ticari yüzünden sol arka kapıyı mini onarıma sokmam lazım da onu ne zaman yapacağım onu bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts