İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
İlkay Başaran yazdı:

Birdahaki ay yıkayacam kısmetse.

20220815_192850.jpg

20220815_192902.jpg

Kuş hatıralarını sileydin 

Okay Kaygusuz yazdı:

castrolun en ucuz yagı 10x40dı dün onu aldım 10k bakıma 2k kaldı ilerde değiştiririm

Nereden :) 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:

Nereden :) 

Cty gros diye market var ist yolunda oradan eve alisverid yapiyordum. 297lira yazmayi unutmusum 

tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

şimdi size bir soru sorayım aracın karter contasını değiştireceğim. orjinalde karter contası var bunu alıp mı değişeyim yoksa sadece sıvı conta mı kullanayım. hangisi daha uzun ömürlü olur 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

küçük enişte için soruyorsan onun contası bakır pul şeklindeydi yanılmıyorsam. clio 2 de yağ bakımı yaparken yeni pul takmıştım. sıvı conta kullanmadım. sızıntı kaçak vs olmadı hiç.

Mehmet Cihat yazdı:

şimdi size bir soru sorayım aracın karter contasını değiştireceğim. orjinalde karter contası var bunu alıp mı değişeyim yoksa sadece sıvı conta mı kullanayım. hangisi daha uzun ömürlü olur 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Coşku Mert yazdı:

küçük enişte için soruyorsan onun contası bakır pul şeklindeydi yanılmıyorsam. clio 2 de yağ bakımı yaparken yeni pul takmıştım. sıvı conta kullanmadım. sızıntı kaçak vs olmadı hiç.

abi bakır dediğin tapanın contası sanırım. ben komple karterden bahsediyordum yanlış anlattım galiba :) kimse karter contası kullanmıyor sanayide sanırım herkes sıvı contacı olmuş

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Cihat yazdı:

Güzel soru aynı noktadayım, hem kangoo hem astra için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

karter contası olsa zaten mantar olur, o da ucuza kestirildiği için yedek parçası gelir mi bilmem, contası var ise, yoksa zaten sıvı çekilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

yok sen doğru anlatmışsın da benim kafa basite gitmiş :D orijinalinde conta varsa conta kullanmak lazım, sadece kenar köşe çıkıntılı yer varsa sıvı conta desteği iyi olur

Mehmet Cihat yazdı:

abi bakır dediğin tapanın contası sanırım. ben komple karterden bahsediyordum yanlış anlattım galiba :) kimse karter contası kullanmıyor sanayide sanırım herkes sıvı contacı olmuş

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

esnek malzeme olmaz ise kaçırırı illa 0.5 cm bir fark olacaktır yüzeyde, mantar (klinger) taktırır az sıkar bırakırdım, kenarlara da baş parmaktan conta takviyesi ile mis, kartere düşürmeden

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Çağlar Bayur yazdı:

kartere düşürmeden

Sırf şundan korktuğuma karter terliyor yıllardır. Conta yokmuş Focus tdci da nedense...

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Sırf şundan korktuğuma karter terliyor yıllardır. Conta yokmuş Focus tdci da nedense...

abi sen kestirt kilingirit conta altına üstüne çok ince sıvı conta sür kapat.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

20220829_120841.jpg.5bf8b1e0ba6cc62141828a423c667684.jpg

Arkadaşın arka teker bilyesini değişmeye 600 tl istediler. Bilye 150 tornacı 100 250 liraya kendimiz hallettik :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Cihat yazdı:

20220829_120841.jpg.5bf8b1e0ba6cc62141828a423c667684.jpg

Arkadaşın arka teker bilyesini değişmeye 600 tl istediler. Bilye 150 tornacı 100 250 liraya kendimiz hallettik :)

Netten reno parçası alıyor musun? Alıyorsan hangi siteden?

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Köksal Yılmaz yazdı:

Netten reno parçası alıyor musun? Alıyorsan hangi siteden?

akbay, çetin, özder, renpaz ne bulursam :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Biraz önce kasko ve trafik sigortasını yaptık. Günlerdir yaşadığım stresten kurtuldum. Kartta bir ısınma oldu ama en az zararla yırttım diye düşünüyorum. 

Mehmet abi ye teşekkürler tekrar. Sağolsun benim dahi kendime dayanamadığım anlarda sakinlikle sabırla yardımcı oldu 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şanslıısnz,gece 2 midir nedir, benim mobil bankacılık bing yapıyor, hayırdır diyoruz,emmi  kk tan çekmiş almış ne var yoksa :party2:

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Filtreleri ve yağını değiştirdim. Yağını ilk kez kendim değiştirdim bakım için yaptığım rampayı kullandım kriko kullanmadım. 

LM yağını ilk defa kullandım motor sesinin azaldığını hissettim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bugün far ve sis farlarına ayar yaptırdım. 20'şer liradan 40 liraya yaptılar 🙂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

enjektör keçeleri ve benzin filtresini yeniledim 👍

IMG_20220830_160801.jpg

IMG_20220830_162310.jpg

PXL_20220903_155637941.jpg

PXL_20220903_160000206.jpg

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Sabah arabayı 15 bin periyodik bakıma bıraktım. Gergin bekleyiş sürüyor 🙂. 1000 - 1500 Tl arası bir miktar bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Murat Gedik yazdı:

Sabah arabayı 15 bin periyodik bakıma bıraktım. Gergin bekleyiş sürüyor 🙂. 1000 - 1500 Tl arası bir miktar bekliyorum.

Periyodik bakım Bosch servisinde yapıldı. Yağ, filtreler, silecek vb. Şeyler değişti. 300 tl işçilik aldılar. 1959 Tl fatura çıkardılar %10 indirim ile 1750 Tl masraf çıktı. Kredi kartı ile 9 taksite böldüler. 

Sadece yağ kdv dahil 670 tl tuttu 5 lt.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Murat Gedik yazdı:

Periyodik bakım Bosch servisinde yapıldı. Yağ, filtreler, silecek vb. Şeyler değişti. 300 tl işçilik aldılar. 1959 Tl fatura çıkardılar %10 indirim ile 1750 Tl masraf çıktı. Kredi kartı ile 9 taksite böldüler. 

Sadece yağ kdv dahil 670 tl tuttu 5 lt.

Dışarıda bu rakamsa, yetkili servisler demek 3bin'i gördü...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...