Metin Uzunoğlu 30 Temmuz 2022 Paylaş 30 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Gece gece depresyona girdik. bu rakamla depresyona girenin aylık toplam ile komaya girmesi gerekir 🤣 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2022 Paylaş 30 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Gece gece depresyona girdik. golfü verip istanbul içinde hybrid alsan? Ciddi yakıt masrafınız azalır Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Temmuz 2022 Paylaş 31 Temmuz 2022 Bugün deposunu doldurdum. Kiracımın bir aylık kirasını verdik akaryakıt istasyonuna geldik. 1650 TL Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Temmuz 2022 Paylaş 31 Temmuz 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Gömü mü buldunuz:) Nerdeee Keşke bulmuş olsam Giden hep bizden gidiyo maalesef. Evet çok arttı geçen senenin 3 katı olmuş Oğuzkan Erışık yazdı: Kaç lira çıktı abi kasko? Kalbine inmediyse dönüş bekliyorum 😃 6.460 çıktı Oğuzkan 24 saati geçti anca kendime geliyorum Asıl sıkıntı 10 ay boyunca ekstrede sürekli karşıma çıkacak olması Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Asıl sıkıntı Bu bir sıkıntı değilki.. Yoksa nası ödenecek abi. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 2000 Model Focus, az önce Bujiler değişti İşçilik dahil 250 TL. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Ağustos 2022 Paylaş 1 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu bir sıkıntı değilki.. Yoksa nası ödenecek abi. Hayırlı olsun Bi aldığın ürün yada hizmetin fiyatını düşünmeden almak var bi de bütün harcamalarını düşünerek yapmak var Öyle ya da böyle ödeniyor illaki 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Ağustos 2022 Paylaş 12 Ağustos 2022 10.08.2022 tarihinde aracı yıkamaya bıraktım ve akşam aldığımda eve giderken esp arızası verdi ve araba çekişten düştü. Aynı zamanda stop etmeye başladı yavaşladığım zamanlarda. 11.08.2022 tarihinde 25 km ye yakın yol yaptım ve herhangi bir şey olmadı. Yine de lpg filtre değişimi yaptırdım ve orjinal GM buji alarak bujileri değiştirdim. Takibini yapacağız. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 (düzenlendi) Rot başlarını yeni almıştım orijinal bulamamıştım teknorot almıştım o da hemen bozuldu ☹️☹️.Türk iş opar fazla oynama kopar diye bir tabir var bizim buralar da demekki adamlar biliyor , konuşuyor 😀.Bu sefer daha kaliteli bir marka aldım , gönül ister lemförder, swag yada trw alalım ama yok bulamadım bende Monroe aldım , umarım bir senede bozulmaz . Rot başı takım Monroe marka 300TL Bosch ( yakıt , hava , yağ ) filtreler 1114 TL Febi marka ön fren balatası 511 TL Yan sanayi polen filtresi 112 TL Swag karter tapası 36 TL 8L Liqui Moly 5w30 motor yağı 820 TL Mekanik işçilik 400 TL Rot Ayarı 100 TL Yedek parça kargo ile birlikte 2800TL işçilik 500 TL toplam 3300TL bayıldım 🙂🙂.Seneye tekrar bakalım bu işler içinne kadar harcama yapacağız. 23 Ağustos 2022 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: Rot başlarını yeni almıştım orijinal bulamamıştım teknorot almıştım o da hemen bozuldu ☹️☹️.Türk iş opar fazla oynama kopar diye bir tabir var bizim buralar da demekki adamlar biliyor , konuşuyor 😀.Bu sefer daha kaliteli bir marka aldım , gönül ister lemförder, swag yada trw alalım ama yok bulamadım bende Monroe aldım , umarım bir senede bozulmaz . Rot başı takım Monroe marka 300TL Bosch ( yakıt , hava , yağ ) filtreler 1114 TL Febi marka ön fren balatası 511 TL Yan sanayi polen filtresi 112 TL Swag karter tapası 36 TL 8L Liqui Moly 5w30 motor yağı 820 TL Mekanik işçilik 400 TL Rot Ayarı 100 TL Yedek parça kargo ile birlikte 2800TL işçilik 500 TL toplam 3300TL bayıldım 🙂🙂.Seneye tekrar bakalım bu işler içinne kadar harcama yapacağız. Teknorot mu ? Ben alt takımda değiştirdiğim her şeyi lemforder taktık diye hatırlıyorum ama rot başı değişti mi tam hatırlayamadım şimdi. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 76400 de bakıma girdi. Ekimde bu gidene kadar kafamız rahat. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Hacı Şenyurt yazdı: 76400 de bakıma girdi. Ekimde bu gidene kadar kafamız rahat. Ne gelecek? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tansu bugün arabayi yıkamaya verdim, ön camı içerden silmelerini özellikle istedim... Ofisi kapatip gidince bakıcam... Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Teknorot mu ? Ben alt takımda değiştirdiğim her şeyi lemforder taktık diye hatırlıyorum ama rot başı değişti mi tam hatırlayamadım şimdi. O zaman bulamamıştım o yüzden teknorot almıştım şimdi Monroe aldım Almanya'dan getirmiş gurbetçi bir arkadaş o da bana sattı . Aslında bende lemförder bulsam alırdım ama yok bulamadım.Komple alt takımı keşke geçen sene yenileseydim şimdi almak imkansız oldu . Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Erkut Uysal yazdı: Tansu bugün arabayi yıkamaya verdim, ön camı içerden silmelerini özellikle istedim... Ofisi kapatip gidince bakıcam... eyvah koş silmeden al. Kesin kırdılar 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Birdahaki ay yıkayacam kısmetse. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Birdahaki ay yıkayacam kısmetse. bu geceden sonra zaten yıkanacak bence 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Arka Z rotları değişmiş ancak ses oluşmuştu, tekrar kontrol edilip bir tanesinin gevşek olduğu fark edilip sıkıldı, bu sefer lak lak farklı bir ses yaptı, tekrar kanala soktuk, Z rotu viraj demirine bağlantı noktasından hareketlenmesi gerekirken oradaki burç işlevsiz olduğu, Z rotunun metal gövdesi ile viraj demirinin demiri birbirine sıkı sıkı kenetlendiği için hareket edememesi sonucu bu sesin çıktığı tespit edildi, ayrıca parçanın alt kısmındaki burç da patlamış. Parçacı gelip bizzat gördü, böyle olmaması gerek, yarın orjinalini bulmaya çalışalım dedi. Yarın ola hayrola dedik bakalım. Yine çıkamadık yani işin içinden... @Çağlar Bayur Şu arka Z rotuna bir çare Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Birdahaki ay yıkayacam kısmetse. sekizsilindir’i ara. Tozlu garaj videosu çıkar bundan 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sekizsilindir’i ara. Tozlu garaj videosu çıkar bundan karbonat üfleme makinası bulursan bu iş tamam dır, ama lastik tabanlarını silmeyi unutma 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Birdahaki ay yıkayacam kısmetse. Abi niye acele ediyosun ki... Daha sonraki ay var, ondanda sonraki ay var... Acele karar verme bence... 5 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne gelecek? Söylenti çok şu an. Octavia, golf, kamiq veya yine coralla ama hibrit ama benzinli bilemiyoruz. Iki firma birleşince ne olacak göreceğiz. Bakımda 2500 gibi bir şey tuttu. Yetkili servis fiyatı. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 castrolun en ucuz yagı 10x40dı dün onu aldım 10k bakıma 2k kaldı ilerde değiştiririm Yorum bağlantısı
Recommended Posts