İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı
Cem Işık yazdı:

Sağolasın abi, fatura çıktı 155 bin küsur tl görünen masraf var. 3 ile 6 ay arasında teslim edebiliriz dediler, bazı parçalar yokmuş Almanya’da , üretilip o şekilde göndereceklermiş buraya.

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok şaşkınım. Yolu öyle bırakana mı kızarsın, hiç bir uyarı yazısı bırakmayı akıl edemeyene mi? Merak ediyorum acaba nasıl sonuçlanacak?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Cem Işık yazdı:

İskiyi aradım, rutin prosedürü bu dediler. Toprağın oturmasını bekleyip sonra dolduruyorlarmış.. 4 gün geçti hala gelen giden yok yahu, bu nasıl iştir aklım almıyor . Her geçişimde burayı kullanıyorum ilgilenmişlerdir artık umuduyla. Bu sabah gene geçtim, yine aynıydı.. yolun özelliği de rampa çıkılıyor 50 metre kadar, rampa bitimi keskin sola dönmek zorundasın. Sola döner dönmez bu çukurla burun buruna geliyorsun. Alçak arabalarda görmek çok zor.. 

geçmiş olsun,  toprak otorumasımı, yahu oturma için fazla doldurursun bombe olur zamanla çöker, bunlar tersini yapmış, tam davalık iş, yüklü hasarda var peşini bırakmamak lazım....

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Cem Işık yazdı:

Sağolasın abi, fatura çıktı 155 bin küsur tl görünen masraf var. 3 ile 6 ay arasında teslim edebiliriz dediler, bazı parçalar yokmuş Almanya’da , üretilip o şekilde göndereceklermiş buraya.

Abi işin hukuki boyutu ne oldu?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Köksal Yılmaz yazdı:

Abi nette bolca akü suyu yenileme videosu var, kapağı sökünce muhtemelen kapaklardan birinin gevşediğini görürsün, suyunu yenilersin devam

Peki bu aküler bakımsız akü diye geçiyor, bunların kapakları var mı?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Sani Gerşon yazdı:

Abi işin hukuki boyutu ne oldu?

İski'ye ihtarname gönderip tazmin isteyeceğim. Yanaşmazlar ise dava yoluyla devam.. Şimdilik araştırma aşamasındayım denebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Evren Erakçora yazdı:

Peki bu aküler bakımsız akü diye geçiyor, bunların kapakları var mı?

Abi ben de öyle biliyordum, videolarda o kapakların açıldığını ve suyun değiştiğini gördüm. Meğer bizi yemişler :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cem Işık yazdı:

3 ile 6 ay arasında teslim edebiliriz dediler,.

ağzım açık okudum

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Selçuk Bakış yazdı:

İkame araç mı verecekler şimdi 6 ay?

Malesef vermiyorlar. Aracın tamir edileceği yetkili servis max. 10 gün veririz ama arabalar hep dolu şu an demiş. Sigorta da bakımsız kirli bir micra vermiş 5 gün için, baldız iade etmiş içine biner binmez. Onunla da uğraşacağım bilahare. Silah (!)kuşanma aşamasındayım, savaş başlayacak bakalım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Cem Işık yazdı:

Malesef vermiyorlar. Aracın tamir edileceği yetkili servis max. 10 gün veririz ama arabalar hep dolu şu an demiş. Sigorta da bakımsız kirli bir micra vermiş 5 gün için, baldız iade etmiş içine biner binmez. Onunla da uğraşacağım bilahare. Silah (!)kuşanma aşamasındayım, savaş başlayacak bakalım :)

Geçmiş olsun. Çok benzerine 3 sene önce bergamada motor ile girdim. 40 kmh gibi bir hızla. Tam çıkış yerine ön teker vurdu ve amortisörler dibine kadar girdiği için 2 el bileğim sakatlandı. Ayağa kalkmamış olsam arka teker vurduğunda kuyruk sokumumu ya da belimi kıracaktı. 

Soğuk ve yağışlı havalarda hala onun acısını çekiyorum. Eseri kaldı.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

Malesef vermiyorlar. .. kuşanma aşamasındayım, savaş başlayacak bakalım :)

golfu vereyim abi.. Kodyakta bende kalmiş olur hem 🙄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Öner Kurukuz

Bugün işten güçten fırsat bulunca boş geçmeyeyim dedim ve ön fren balatalarını değiştirdim.

İki ay önce motocraft marka balataları almıştım ve bagajda duruyordu.

Daha önce balata değiştiren kişi nasıl sıktıysa artık, lokma takımındaki T kolu kırdım sökerken.

Her iki tekerin de dışta kalan balata içte kalanlara göre daha fazla bitmişti.

Uzun bir süre daha balata sorunum olmaz artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Öner Kurukuz yazdı:

İki ay önce motocraft marka balataları almıştım ve bagajda duruyordu

Benim bir buçuk senedir ayakkabılıkta duruyor 4 teker balatası, siz hızlısınız maşallah :)

Disk durumunuz nasıl, ben disk alıp hepsini değiştiririm diye bekletiyorum. Üstündeki Kale balatalarda erimiyor nasılsa diye acele etmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Benim bir buçuk senedir ayakkabılıkta duruyor 4 teker balatası, siz hızlısınız maşallah :)

Disk durumunuz nasıl, ben disk alıp hepsini değiştiririm diye bekletiyorum. Üstündeki Kale balatalarda erimiyor nasılsa diye acele etmiyorum :)

Disklerin durumu iyi. Belki bir sonraki değişimde tornalatırım. Aslında tornalamaya sıcak bakmıyorum, diskleri inceltiyor, incelen disk fren anında daha çabuk ısınıyor. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Alptuğ Özcan

Yarın ben de MTV'yi ödeyeceğim

ve galiba yeni kasko poliçesini de kestireceğim :(💸

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

fiestanın araç kamerasının çakmak adqptörünün sigortası atmış sigorta alınacak. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Karter koruma halısı kedi olarak görünen fakat aslında panter gücünde olan arkadaşlar tarafından baya hırpalanmıştı. Birde girip üstünde yattıklarından sarkma olmuş biraz. 

Yenisini aldım, henüz takılmadı. Bir de kapılara çarpma önleyici körük gibi zımbırtıdan aldım. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Alptuğ Özcan yazdı:

Kasko yapıldı

Gömü mü buldunuz:)

Bir öğretmen arkadaş "dua edip bineceğiz mecbur bu sene yapamayacağım" dedi Mayıs gibi. Çok artmış fiyatlar.

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Kasko yapıldı

Kaç lira çıktı abi kasko? 

Kalbine inmediyse dönüş bekliyorum 😃

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...