İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Cem Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

nasıl yaa

Valla malesef durum bu. Fethipaşa sosyal tesislerinin kapısının önü burası üsküdarda. Tesisin güvenlikleri bakmış arabalar düşüyor içeri, onlar duba koymuşlar. İski olduğu gibi bırakıp gitmiş..ilk fotoya dikkat , yarım litrelik su şişesi koydum içeri, hendek dememdeki sebep o. Şişe kadar derinliği var. Belediyeyi aradım ilgilenmediler. İskiyi aradım hala gelip bakan olmamış .. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun Abicim umarım yapıldıktan sonra düzen tutar

Daha 40 bin km’de araba, ne hale geldi. Yazık yahu. 5-10 bin tl tutacak bir yol tamiratı işi yüzünden milli servet heba oluyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cem Işık yazdı:

milli servet

İşin birde bu kısmı var, hiç olmazsa içinden çıkan toprakla doldurun. Ağzıma dolu dolu laflar geliyor da işin hukuki kısmı bir çözülsün bilahare söylerim 😊

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Selçuk Bakış yazdı:

İşin birde bu kısmı var, hiç olmazsa içinden çıkan toprakla doldurun. Ağzıma dolu dolu laflar geliyor da işin hukuki kısmı bir çözülsün bilahare söylerim 😊

İskiyi aradım, rutin prosedürü bu dediler. Toprağın oturmasını bekleyip sonra dolduruyorlarmış.. 4 gün geçti hala gelen giden yok yahu, bu nasıl iştir aklım almıyor . Her geçişimde burayı kullanıyorum ilgilenmişlerdir artık umuduyla. Bu sabah gene geçtim, yine aynıydı.. yolun özelliği de rampa çıkılıyor 50 metre kadar, rampa bitimi keskin sola dönmek zorundasın. Sola döner dönmez bu çukurla burun buruna geliyorsun. Alçak arabalarda görmek çok zor.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cem Işık yazdı:

oturmasını

Normalde yüksek doldurulur, toprak oturdukça çöker. Ha her halükarda yalan ama neyse inanmış gibi yapalım. Silindirlere yakıt bulamadılar demek ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

salı günü yagını değiştirdim. carsamba persembe yine yollardaydım samsun fatsaya kadar gittim 2 araca hız sabitleme taktım 1 aracında kalorifer petegini değiştirdim 12 tanede kalorifer sünger atma klapesi cıkmıs arabaları düzeltip geldim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cem Işık yazdı:

Valla malesef durum bu. Fethipaşa sosyal tesislerinin kapısının önü burası üsküdarda. Tesisin güvenlikleri bakmış arabalar düşüyor içeri, onlar duba koymuşlar. İski olduğu gibi bırakıp gitmiş..ilk fotoya dikkat , yarım litrelik su şişesi koydum içeri, hendek dememdeki sebep o. Şişe kadar derinliği var. Belediyeyi aradım ilgilenmediler. İskiyi aradım hala gelip bakan olmamış .. 

geçmiş olsun. İşçilerin sorumsuzluğu yüzünden hatta iski kontrol mühendisinin/teknikerinin sorumsuzluğu yüzünden hem devlet para kaybedecek, hem mercedes kazanacak. İngiltere’de böyle durumlarda yerel yönetim hemen zararı karşılıyor. Bizde çözüm arabulucu olacak sanırım

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

İski bu işte dahli olanların iş akdini fesh etmedikçe bu işler düzelmez. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

Çok geçmiş olsun. Bu kazalarda bütün hesap belediyeye yazılırsa belki yaptıkları pisliğe sahip çıkarlar.  

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Deniz Kom

Geçmiş olsun. Ben benzer bir durumu Maltepe'de yaşadım. Kırçiçeği Caddesi'nde devasa çukurlar vardı. O nedenle 1 defa amortisör patlattım. Belediye'ye başvurduğumda 1 yıl içinde onarım kesinlikle düşünmediklerini söylemişlerdi. Çukuru belgeleyip, resmi yollarla şikayet edip tazmin edince dilekçenin işleme girmesinden 2 gün sonra bütün mahalle bir gece operasyonuyla asfaltlandı. Ben amortisörün peşinden koşmayı bıraktım ama en azından mahallenin çukurları doldu. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Cem Işık yazdı:

Perşembe akşamı eve dönüş yolu üzerinde yol çalışması yapılmış, akşam eve dönerken gördüm. Yol üzerinde enlemesine 4-5 metre civarında bir hendek kazmış İski sağolsun. Derinliği de 1 karış vardır. Hiç bir önlem tedbir almadan bırakmışlar. İnşallah kimse düşmez içine diye düşündüm gördüğümde. Aradan 2 saat geçti, baldızdan telefon geldi. Çukura düştüm, araba zor yürüyor diyordu. İndim baktım arabaya, sağ ön davlunbaz düşmüş, sol davlumbaz yerinden çıkmış, karter koruma  parçalanmış. Araba rölantide eski dizeller gibi tir tir titriyor.. çekici çağırmasını söyleyip sabahına servise yolladık arabayı .. servisten kara haber geldi, 55 bin ila 95 bin arası bir fatura çıkacak diye. Gelişmelere göre iski ile uğraşacağız ama Allahtan kaskosu var arabanın. Araç cla, Allahtan havayastıkları açılmamış.. fotolardan görüleceği gibi aracın altı çarşamba pazarına dönmüş halde..

EB9B9E64-6756-4DE6-ABB5-0BAE8F239933.jpeg

8243FEEA-3167-4187-9B48-4B8F5E994B6B.jpeg

13B331B2-9847-4A4C-A0E9-C22D6B835BF6.jpeg

Geçmiş olsun abi. Yanlış adama çattılar diyelim mi?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Macit Aliyev yazdı:

Geçmiş olsun abi. Yanlış adama çattılar diyelim mi?

Biraz öyle oldu gerçekten, güvenlik kamera kayıtlarına da ulaştım . İhtarname göndererek başlayacağım mevzuya. 155 bin tl hasar var şimdilik görünen..

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Cem Işık yazdı:

Biraz öyle oldu gerçekten, güvenlik kamera kayıtlarına da ulaştım . İhtarname göndererek başlayacağım mevzuya. 155 bin tl hasar var şimdilik görünen..

Olayı basına yansıtabilirseniz işler biraz daha kolaylaşabilir . Öyle olmalıki ibret olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Bu gün bakıma girdik..Yağ ,yağ filtresi ,hava -polen filtresi değişti..İşçilik dahil 900 Tl tuttu..Hafta sonu 850 km lik yolum var..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bozulan Bluetooth adaptörünü teybin arkasından söktüm. Bir de bakım yapmak için tahtadan rampa yaptım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Selim Bilgin yazdı:

IMG_1735.jpeg.59fc314425fbac2f1e20463c6c5eb328.jpeg

Şoför mü götürdü muayeneye?

@Cem Işıkabi çok geçmiş olsun yazık günah şu kadar basit bişey için olanlara bak yahu

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Köksal Yılmaz yazdı:

Şoför mü götürdü muayeneye?

@Cem Işıkabi çok geçmiş olsun yazık günah şu kadar basit bişey için olanlara bak yahu

Şoförün asistanı 😛 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Evren Erakçora yazdı:

Bu aküye ne olmuş arkadaşlar? Değiştirmek mi lazım?

IMG_20220630_170050.jpg

Abi nette bolca akü suyu yenileme videosu var, kapağı sökünce muhtemelen kapaklardan birinin gevşediğini görürsün, suyunu yenilersin devam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Perşembe akşamı eve dönüş yolu üzerinde yol çalışması yapılmış, akşam eve dönerken gördüm. Yol üzerinde enlemesine 4-5 metre civarında bir hendek kazmış İski sağolsun. Derinliği de 1 karış vardır. Hiç bir önlem tedbir almadan bırakmışlar. İnşallah kimse düşmez içine diye düşündüm gördüğümde. Aradan 2 saat geçti, baldızdan telefon geldi. Çukura düştüm, araba zor yürüyor diyordu. İndim baktım arabaya, sağ ön davlunbaz düşmüş, sol davlumbaz yerinden çıkmış, karter koruma  parçalanmış. Araba rölantide eski dizeller gibi tir tir titriyor.. çekici çağırmasını söyleyip sabahına servise yolladık arabayı .. servisten kara haber geldi, 55 bin ila 95 bin arası bir fatura çıkacak diye. Gelişmelere göre iski ile uğraşacağız ama Allahtan kaskosu var arabanın. Araç cla, Allahtan havayastıkları açılmamış.. fotolardan görüleceği gibi aracın altı çarşamba pazarına dönmüş halde..
EB9B9E64-6756-4DE6-ABB5-0BAE8F239933.jpeg.f61df0be4b4ade59c812323a261a7d65.jpeg
8243FEEA-3167-4187-9B48-4B8F5E994B6B.jpeg.1662218ac585bea04bebf4028da0fb5c.jpeg
13B331B2-9847-4A4C-A0E9-C22D6B835BF6.jpeg.6d2301a1a81d331695788f0314484fa7.jpeg

Geçmiş olsun baldızınıza avukatım. O telefona çıkıp prosedür böyle diyenin arabası bir gün düşsünde görürüm prosedürü
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Arda Bülent Güzel yazdı:

Geçmiş olsun baldızınıza avukatım. O telefona çıkıp prosedür böyle diyenin arabası bir gün düşsünde görürüm prosedürü

Sağolasın abi, fatura çıktı 155 bin küsur tl görünen masraf var. 3 ile 6 ay arasında teslim edebiliriz dediler, bazı parçalar yokmuş Almanya’da , üretilip o şekilde göndereceklermiş buraya.

• Beğen 1
  • Şaşkın 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...