Mücahit Erdem 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Direksiyon derisini ve siyahlasmis direksiyon kollarını boyadım. + - tuşlarını maskeleme bandıyla kapatmıştım ama yine de biraz boya girmiş. Üstünü CD kalemiyle belirginleştirdim mi tamamdır 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazılım var mı? Yani araç beynine dua yazdırdın mı 🤪 Yazılım yok biz kodluyoruz kardes 😇 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) Port bagajımızı da taktık. Çok hoşuma gitti hem görüntüsü hem iç büyüklüğü. Ses çok yapar diyordum hiç ses yapmıyor. Tavan çıtası: 874 TL Port bagaj: 1569 TL 29 Mayıs 2022 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Evet bugün değilde bu hafta aracımıza ne yaptık?Uzun zamandır şu sarı iç aydınlatma ampüllerini değiştirmek istiyordum. Ayak altı aydınlatmaları, bagaj aydınlatması, plaka aydınlatmaları ve içerdeki iki ampül hariç( fotoğraflarda belli) hepsini lede çevirdim. O ampül çeşidini sökünce öğrenmiş oldum, geri vites lambasını değiştirme niyetim var onları alırken oraya da alacağım.Sonrasında fren şikayetim vardı. Frenciye gittim. Önler 10 bin km önce işlem görmüştü. Arkalar tornalandı balataları değişti. 15 senelik orjinal fren hidroliğini de değiştirdim. Fren pedalım kendinde geldi. Hissiyat daha güven veriyor.Son olarakta hepinizin malumu yıkama fiyatları aldı başını gitti, kendi evimin arkasında kendi yıkama ekipmanlarım ile yıkadım hızlı cila yaptım. Güzel bi hafta oldu. 9 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: Yazılım yok biz kodluyoruz kardes 😇 Aman kodlar tozlanmasın 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Serkan Maden yazdı: 8 Haziranda dolacak poliçeleri yenilettim. Sigorta 1480 kasko 5050. Benim de trafik 7 haziranda bitiyo. Yaptırdığınız fiyat zamlı tarifeden mi oldu zamsız tarifeden mı? Eğer zamsız ise yarın bende trafiği bari yenileteyim Alptuğ Özcan yazdı: Geçenlerde babam yaptırdı geçen sene 900 e yaptırmıştı bu sene 3300 yanlış hatırlamıyorsam. 3000 üstü olduğu kesin Tam rakamı öğrendim 3.090 TL'ymiş. Bir de bu rakam babam mensup indirimi+5.kademe hasarsızlık(%65 hasarsızlık oranı) ve 20 yıldır aynı kasko şirketinden kasko yaptırmasına rağmen çıkan rakam. Görkem Karakaş yazdı: >15 senelik orjinal fren hidroliğini de değiştirdim. >kendi evimin arkasında kendi yıkama ekipmanlarım ile yıkadım hızlı cila yaptım. Güzel bi hafta oldu. >İlk sahibiydiniz yanlış hatırlamıyorsam siz aracın? Hiç bir servis değiştirelim diye uyarmadı mı sizi. 15 sene çook uzun bir süre değil mi fren hidroliği için. >Çok güzel bir imkan. Keşke herkesin böyle imkanı olsa. Benzinlik köşelerinde zor oluyo Yorum bağlantısı
Serkan Maden 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Benim de trafik 7 haziranda bitiyo. Yaptırdığınız fiyat zamlı tarifeden mi oldu zamsız tarifeden mı? Zamlı tarife kaçış yok sanırım. @Mehmet Ozyurek daha iyi bilir. 29 Mayıs 2022 tarihinde Serkan Maden tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 3 Hafif kusur ile muayeneyi atlattık 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hafta sonu köydeydim, bahçe işleri bitince dün akşam güzelce yıkadım. Cila atarken cam tavanın arka kısmını atlamışım, onu tamamladım. İçini de güzelce süpürdüm. Ama foto çekmeyi unutmuşum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Benim de trafik 7 haziranda bitiyo. Yaptırdığınız fiyat zamlı tarifeden mi oldu zamsız tarifeden mı? Eğer zamsız ise yarın bende trafiği bari yenileteyim Trafik zammından kaçış yok maalesef.. Alptuğ Özcan yazdı: Tam rakamı öğrendim 3.090 TL'ymiş. Bir de bu rakam babam mensup indirimi+5.kademe hasarsızlık(%65 hasarsızlık oranı) ve 20 yıldır aynı kasko şirketinden kasko yaptırmasına rağmen çıkan rakam. Araç ne ? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Trafik zammından kaçış yok maalesef.. Araç ne ? Maalesef abi 2010 C-max Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Alptuğ Özcan yazdı: 2010 C-max Cmax pahalıdır biraz.. Fiyat bana normal geldi. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Lastik vidalanmış [emoji846] . 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cmax pahalıdır biraz.. Fiyat bana normal geldi. Sen nelerini nelerini gördüğün için sana normal gelmiştir Mehmet Abi Bana yabancı henüz bu rakamlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Sen nelerini nelerini gördüğün için sana normal gelmiştir Mehmet Abi Bana yabancı henüz bu rakamlar. Alış. 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 biz yılda bir görüoz lem nasıl alışacaz 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 7. Ayda kasko sigorta var, kendimi alıştırmaya çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 7. Ayda kasko sigorta var, kendimi alıştırmaya çalışıyorum Aynen benimde. Sigorta, kasko, vergi ve bakim. Hepsi temmuzda..Gerci bakimi pandemiden dolayi yaptiramayinca iki ay sarkti... 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Barış AÇIL yazdı: Aynen benimde. Sigorta, kasko, vergi ve bakim. Hepsi temmuzda.. Gerci bakimi pandemiden dolayi yaptiramayinca iki ay sarkti... Vergi çok değil Allah'tan ama bakımda vardı uff bak durduğu yere para gitti yine 😅 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: 7. Ayda kasko sigorta var, kendimi alıştırmaya çalışıyorum https://www.acibadem.com.tr/hayat/her-kan-basinci-yuksekliginde-dilalti-hapi-cignemeyin/ 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: https://www.acibadem.com.tr/hayat/her-kan-basinci-yuksekliginde-dilalti-hapi-cignemeyin/ Linki açmaya korkuyorum, masraf çıkmasın diye açmayacağım 😁 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Koca oğlana film yaptırdım akşam geç saatte teslim alınca kendim fotoğraf çekemedim, aksesuarcının instagrama attıklarından aldım, kırmızıyla fena bi uyumu oldu. Tabi ki ana amaç güneşi kesmesi 15 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: biz yılda bir görüoz lem nasıl alışacaz Seneye şubatta sigorta yenilecek sevineyim mi üzüleyim mi😔 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Mehmet Yeter yazdı: Seneye şubatta sigorta yenilecek sevineyim mi üzüleyim mi😔 Kısa vadede sevinip uzun vadede düşünmeye başlayabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts