Emre Şimşek 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Evet çok şükür üstü kapalı ve suyu olan bir garajımız var. Yoksa arabaların hali duman burada. İlk arabam çam reçinesi yüzünden çok kötü bir hal almıştı mesela. Güneşi hiç saymıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 @Oğuzkan Erışık Arabayı yine yıkadım ama bugün iyi tırstım. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: @Oğuzkan Erışık Arabayı yine yıkadım ama bugün iyi tırstım. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 bu kasa üretiliyor mu hala Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu kasa üretiliyor mu hala Nihayet üretimden kaldırdılar, opel araç tutulunca asrta clasic, astra clasicin clasici.......diye devam ediyordu ama en güzel opel kasalarından biriydi. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine sinirli agresif en agresifi k. Metin Akbal yazdı: @Oğuzkan Erışık Arabayı yine yıkadım ama bugün iyi tırstım. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 bak bak hareketlere bak 😬 Çağlar Bayur yazdı: bu kasa üretiliyor mu hala Adına harfler ekleyerek ilerliyorlar.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 bu kasa üretiliyor mu halaAbi 2020 sedan mevcut. HB en son 2015 model var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine sinirli agresif İtalyan aygırı diyeceğim de memleket tutmuyor 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: İtalyan aygırı diyeceğim de memleket tutmuyor 😅 italyanmı yok daha neler.. 😱 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: en agresifi k. bak bak hareketlere bak 😬 Adına harfler ekleyerek ilerliyorlar.. Nirvana J sonra G kasa gelir benim nazarımda 😊 K agresif ama J kadar değil lütfen. J deki heybet ürkünçlük yok K da. Bı Alex değil ama olsun 😀 Alpay Sumer yazdı: italyanmı yok daha neler.. 😱 Memleket tutmuyor dedim yahu 😘 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: italyanmı yok daha neler.. 😱 aygır mı, yok artık ali sami 😁 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: aygır mı, yok artık ali sami 😁 Ne diyem Mahmut mu diyem Şakir 😀 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: @Oğuzkan Erışık Arabayı yine yıkadım ama bugün iyi tırstım. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 Boş paket nazar çekmez derlerdi ama bilemedim 🤔 arka camlar manuyel mi 😂 Maşallah iyi olmuş. Akşama yağmur görünüyor Metin Akbal yazdı: J deki heybet ürkünçlük Bunlar bagaj içerisinde mi? Hangi açıdan bakıyoz bunun için😃 Alpay Sumer yazdı: bak bak hareketlere bak 😬 Çağlar Bayur yazdı: Alpay abi napsın? Geçen sene ayva zamanı gelip Ankara'da yıkamıştı en son. 😃 Metin Akbal yazdı: Bilin bakalım ne oldu 😂 Bunu görmeden yazmıştım yağmurlu diye 😃 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Çağrı Alaf yazdı: Ne zamandır hızlı cila alayım diyordum kör istedi bir göz Allah verdi iki göz. Abim kendi İnsignia'sı için döktürmüş adresi de yanlışlıkla eski evi olan benim evi yazmış. Araba 2 aydır yıkanmıyordu bayram edecek bugün 😂 Newmixin bu seri ürünlerini hiç beğenmem ben. Temzileme işlemini yapmıyor. Benden geçer not almadı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Newmixin bu seri ürünlerini hiç beğenmem ben. Temzileme işlemini yapmıyor. Benden geçer not almadı. Daha denemedim yorum yapamayacağım. Aslında lekeye göre değişir ürün başarısı. Formül Keskin olursa daralan ekonomi ile kalitesizleşen iç parçalara zarar verebilir diye hafif tutmuşlardır. Yağ - Gıda tarzı şeyleri çıkarmak için değil de - tozlu koltuğun kabasını almak için iyi olabilirler. Sonax'ın şampuanı ile duruladım bir arabayı sünger ile yedirerek. Süngerden dolayı olacak ki hare bıraktı ama cilaladı da, çok güzel parladı. 11 Mayıs 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Boş paket nazar çekmez derlerdi ama bilemedim 🤔 arka camlar manuyel mi 😂 Maşallah iyi olmuş. Akşama yağmur görünüyor Focus mu bu arka camlar manuel olsun 😀 Boş paket ama CC var Limitleyici var ESP var fonksiyonel direksiyon var. Golf mü bu Highline pakette fonsiyonel direksiyon olsun (belki Comfortta vardır bilemem sonra mavi Golf u olan kıskanç arkadaş gelir bu da mı gol değil der falan). Ayvadan sonra 4 kere yıkandı bu 4. yahu o kadar da pasaklı değilim 😅 1 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Focus mu bu arka camlar manuel olsun 😀 Boş paket ama CC var Limitleyici var ESP var fonksiyonel direksiyon var. Golf mü bu Highline pakette fonsiyonel direksiyon olsun (belki Comfortta vardır bilemem sonra mavi Golf u olan kıskanç arkadaş gelir bu da mı gol değil der falan). Ayvadan sonra 4 kere yıkandı bu 4. yahu o kadar da pasaklı değilim 😅 Cc masseyde de var onu bırakalım şimdi 😃 Kaç fonksiyonel? 4 mü? İyi maşallah. Çevirmede ceza yedirir valla farklı renk diye 😃😃 Emre Şimşek yazdı: Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/ Direk şişeden sıkmak yerine su ile karıştırıp deneyebilirsin Emre abi. Bir de öneride bulunayım. Kosla halı elde (sıvı veya toz) olanı sıcak suya dök. Köpürt sadece köpüğü ile sil. Hiç macera aramaya gerek yok. Tertemiz olur döşeme. Ben öyle yapıyorum makinasız temizleyeceğim zaman. Tedbir amaçlı gölgede kurutmak daha iyi olur. 11 Mayıs 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Emre Şimşek yazdı: Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/ bu kadar hızlı leke sökücüler ile kumaş buluşmamalı bence 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/ Önceden A101’de Viking marka genel temizleyici vardı çok güzel bir üründü. Artık gelmiyor malesef. Onun yerine netten 3D APC alacağım 3.7 litrelik bidonu 150₺ idi en son. Bir de yine A101’den aldığım Sonax döşeme temizleyici vardı onu kullanıyorum bazende. 11 Mayıs 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/Kokusu biraz ağır iç temizlik için sıkıntı bence. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Emre Şimşek yazdı: Asperox sarı güç koltukları silerken kullanılır mı ne diyorsunuz? Ben tavsiye üzerine aldım ama çekiniyorum açıkçası https://www.asperox.com.tr/sari-gucle-neler-yapilmaz-ki/ Kova su içerisinde seyreltip kullanılabilir. Ama yinede dikkat edin kumaşta leke iz bırakabilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Cc masseyde de var onu bırakalım şimdi 😃 Kaç fonksiyonel? 4 mü? İyi maşallah. Çevirmede ceza yedirir valla farklı renk diye 😃😃 Masseyde var ama Audi de yok. Baya fonsiyonel yahu 😀 Çevirmeden değil ama 6 radarı var aygırın 😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts