Celalettin Süğürtin 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çıktı mı 4. de Evet, çok şükür usta kırmadan çıkardı. İşi biliyormuş, motoru çalıştırıp ısınmasını sağladı. Böyle yapınca çıkabiliyormuş ama yine de şanslısın dedi. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Celalettin Süğürtin yazdı: Evet, çok şükür usta kırmadan çıkardı. İşi biliyormuş, motoru çalıştırıp ısınmasını sağladı. Böyle yapınca çıkabiliyormuş ama yine de şanslısın dedi. ılık olacak motor. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Okay Kaygusuz yazdı: ılık olacak motor. İlk üçünü ılık iken yaptı. Sonuncuyu sökmekte zorlanınca riske girmeyelim biraz ısınsın dedi. Motoru ısıtınca rahatça söküldüğünü söyledi. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: 1.25 olanlar benzinli di mi? Evet abi, biraz sakin kullanımda 2 kişi ile bagaj yoksa dizele yakın yakıyor. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Onceki gun park lambasi degisimi ile baslayip ayna alti ve plaka ledleri yenilerdim. Photon kullandim ledlerin parlakligi iyi. Park icin sanayide 135e gordugum led netten 45 liraya alindi (insallah orjinaldir)Dun de vizeden kusuruz gectik. Ledler tırt çıktı. Pır pır yapmaya başladı. Sarı yada mavi boyali ampule döneceğim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Sıkıştırılarak takılan ve formu bozulan poleni yeniledim. Önce bunu takan kim onu sorayım takan usta ise bizim aile kasabımız var elinden bayağı iş geliyor yakin biri veya sen isen gayet muntazam işçilik [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Önce bunu takan kim onu sorayım takan usta ise bizim aile kasabımız var elinden bayağı iş geliyor yakin biri veya sen isen gayet muntazam işçilik Ben bu filtrenin takılırken torpidonun sökülmesi gerektiğini biliyorum. Farkındaysan sökmüş yeninisi öyle takmışım Metin abi 😃 bakımdayken ben parça almaya gidince ustanın küçük oğlu takmış böyle. Çok az hava geliyordu bi söktüm ki abooo 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Emre Sutay yazdı: Ledler tırt çıktı. Pır pır yapmaya başladı. Sarı yada mavi boyali ampule döneceğim. Her led bir gün pır pır yapmayı tadacaktır. Paralara yazık Yorum bağlantısı
Emre Sutay 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Her led bir gün pır pır yapmayı tadacaktır. Paralara yazık Sanırım oyle.. [emoji53] halojen mavi camli kullanan varmidir? Osram cok pahali, ucuz siradan olanlardan. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Emre Sutay yazdı: Ledler tırt çıktı. Pır pır yapmaya başladı. Sarı yada mavi boyali ampule döneceğim. Bir gün herkes LED lerin ne mal olduğunu anlayacak. Ateş böceğinin sahte ışıkları gibi 😆 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Ben bu filtrenin takılırken torpidonun sökülmesi gerektiğini biliyorum. Farkındaysan sökmüş yeninisi öyle takmışım Metin abi [emoji2] bakımdayken ben parça almaya gidince ustanın küçük oğlu takmış böyle. Çok az hava geliyordu bi söktüm ki abooo [emoji2]Ben yine de pot kırmamak adına öyle yazdım [emoji28] Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Ben yine de pot kırmamak adına öyle yazdım Ben öyle polen takarsam bir gün, terk ederim buraları 😃😃 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Emre Sutay yazdı: Sanırım oyle.. halojen mavi camli kullanan varmidir? Osram cok pahali, ucuz siradan olanlardan. Ben kullanmıstım.. buz beyaz olmuyor ama yakın sayılabilecek bir ton.. gayet memnundum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Ekspertize girdik bugün. Sonra koltuk kılıflarını söktürdüm. Yanmayan far ve stop lambasının ampullerini değiştirdik. Yağ-filtre değişimi yapıldı. Buji değişimine gelince, 4 bujinin 2 tanesini taktı usta, diğer 2 tanesini eskileri sökemediğinden takmadı. 2 yeni 2 eski buji var şimdi araçta. Bu haliyle de bi nebze fayda eder mi yoksa dördünün de değişmesi mi lazımdı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Ekspertize girdik bugün. Sonra koltuk kılıflarını söktürdüm. Yanmayan far ve stop lambasının ampullerini değiştirdik. Yağ-filtre değişimi yapıldı. Buji değişimine gelince, 4 bujinin 2 tanesini taktı usta, diğer 2 tanesini eskileri sökemediğinden takmadı. 2 yeni 2 eski buji var şimdi araçta. Bu haliyle de bi nebze fayda eder mi yoksa dördünün de değişmesi mi lazımdı? Hepsinin değişmesi dah hayırlı. İyi bir yere götürüp onları da söktürmek lazım. Aslında bir sürede bir söküp geri takmak lazım bu tip olaylarla karşılaşmamak için. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 1.5 dizel fiestam için shell helix ultra 0w30 pure plus yağ aldım. 4 liresi 330 lira 🙂 Yine bakım için filtreler ve motor takozu alacağım orjinal. Yan sanayisi 1 sene dayandı çok kullanmadığım halde. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Araba 5 aydır yatıyor muhtemelen yağ karterde çökelti yapmıştır şimdiye. -263₺ Shell Helix HX8 5W40 2022 üretim tarihi yağa -55₺ Mann filtreye bayıldım Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Bir süredir aklımda olan arka amortisör değişimini yaptırdım. Sachs'ın mavi beyaz etiket karmaşası ve Monroe'nin daha yumuşak olduğunun söylenmesi üzerine (bu forumda) tercihim Monroe oldu. İlk izlenim araba daha sıkı, daha stabil bir hal aldı. Eski amotisörleri bastırınca olduğu gibi kalıyor. Markası BSG'ydi. Körük ve takozlar yan sanayi takıldı. 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: 1.5 dizel fiestam için shell helix ultra 0w30 pure plus yağ aldım. 4 liresi 330 lira 🙂 Yine bakım için filtreler ve motor takozu alacağım orjinal. Yan sanayisi 1 sene dayandı çok kullanmadığım halde. Güncelleme yapalım, Orjinal motor takozu, şanzıman üst takoz, debriyaj müşürü ve filtre seti de aldım. Alt takozu geçen yaz değişmiştim. Baya bir hafifletti bütçe olarak 😔 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 - Jant Düzeltildi, Havalar kontrol edildi. - İçini dışını pırlanta gibi yapıp yıkadım, sildim, süpürdüm. - Motor Yağı değişti(HX85W40 22 ürtt) Yağ filtresi (Mann) - Akücüye gidildi emanet akü alındı akü şarja bırakıldı. - Patlayan sis lambası değiştirildi. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Çağrı Alaf yazdı: - Akücüye gidildi emanet akü alındı akü şarja bırakıldı. şarj işi ne oldu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Çağrı Alaf yazdı: akü Çağrı askerde miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Bahadır Taşpolat yazdı: şarj işi ne oldu Bahadır Abi iyi hatırladın, şarj elemanları elime ulaştı ben aynen konuştuğumuz gibi yavaş şarj edecektim lakin bizim valide sultanın kök hücre nakli onaylanmış. Bazı prosedürleri konuşmak için Kayseri araştırma Hastanesi'ne gitmemiz gerekti acil taraftan. Elektrik ustamdan 60 A Vartayı aldığım gibi kaçtım. Oğuzkan Erışık yazdı: Çağrı askerde miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? İlkay Askerde abi ben 6 aylık iş yeri eğitimindeydim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Çağrı Alaf yazdı: kök hücre Geçmiş olsun Allah şifalar versin. İlkay değil Ebrar o 😃 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun Allah şifalar versin. İlkay değil Ebrar o 😃 Sağol abi, Evet Ebrar askerde olan, niye herkes bir şeyleri karıştırıyor bugün 😄 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts