İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Emre Usta

Bugun 3 defa ufi marka mazot filtresi siparis ettim.2sinde siparisim iptal oldu.1 tanesi fiyatlar eski guncellemedik oldu digeri nazikce zam geldi bugun %25dedi. Sonuncusu kargoladi.cok sukur.Malzeme tedarik ve zam gelecek kaygisi yuzunden parca alamaz olduk.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
Fatih Keskin yazdı:

Karla buluşturduk
bac0a48af0bbb3afe8ffd2fcbed983b2.jpg

abi tucson'un gözler kaç numaradır tahmini? :) zımpara+plastx zamanı gelmiş gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
abi tucson'un gözler kaç numaradır tahmini? [emoji4] zımpara+plastx zamanı gelmiş gibi

Araç 237 bin de ilk günden beri farlara el atılmadı gözler görmeyene kadar devam
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

İnternetten iki ay önce aldığım filtreler ve yağ ile 60.000 bakımı yaptırdık. Bugün baktım aldığım malzemeler neredeyse iki katı fiyata satılıyor. Hafiften sevindirik oldum [emoji51]

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bosch sileceklerim geldi, plastik üstünde logo baskılı

Fatih Keskin yazdı:

Araç 237 bin de ilk günden beri farlara el atılmadı gözler görmeyene kadar devam

3 aydan 3 ayalara yıkanıyor mu bari? sahibi zengin galba

vesile ile silecekler 237 tL olmuş

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

bosch sileceklerim geldi, plastik üstünde logo baskılı

3 aydan 3 ayalara yıkanıyor mu bari? sahibi zengin galba

vesile ile silecekler 237 tL olmuş

Geçen ucuz silecek aldım sağ taraf güzel siliyor sol taraf kötü siliyor. çifti 65 liraydı. Aldığım yere git gel 60-70 lira benzin yakacak olmasam gidip kafasına atacağım.😬

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Geçen ucuz silecek aldım sağ taraf güzel siliyor sol taraf kötü siliyor. çifti 65 liraydı. Aldığım yere git gel 60-70 lira benzin yakacak olmasam gidip kafasına atacağım.[emoji51]
Kötü sileni çıkar ters tak ;)
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Geçen ucuz silecek aldım sağ taraf güzel siliyor sol taraf kötü siliyor. çifti 65 liraydı. Aldığım yere git gel 60-70 lira benzin yakacak olmasam gidip kafasına atacağım.😬

sabah kör karanlıkta iyi silecek şart

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Sabah 5 6 dk yol gidiyorum. Motor ısınana kadar ben arabayı stop ediyorum. Direksiyon deri buz gibi oluyor. Araba zaten soğuk. 

İyi araştırarak koltuk ısıtma minderi aldım. 

Kalınlığı güzel ince dandik değil. Dokusu güzel. 

Koltukta beni biraz yükseltti. 

2 kademeli kendi içinde sigortası var. Termostat olduğu söyleniyor fazla ısınınca otomatik kapatıyormuş yazdığına göre. 

Aynı firmada ayrıca soğutucu minder de var. 

Akşam koltuğa taktım. 1 dakika gibi bir sürede ısındı. 2 dk gibi sürede gayet iyi ısıttı. Kapattıktan sonra 2 dk daha sıcak kaldı. Açık kalma süresi uzasa kapattıktan sonra sıcak kalma süresi de uzar sanırım. 

Ürün 115 lira. 

İlk izlenime göre tavsiye ederim. 

https://urun.n11.com/koltuk-minderi/isitmali-minder-oto-koltuk-isitici-isitma-minderi-P287177350

oksjxv.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Sabah 5 6 dk yol gidiyorum. Motor ısınana kadar ben arabayı stop ediyorum. Direksiyon deri buz gibi oluyor. Araba zaten soğuk. 

İyi araştırarak koltuk ısıtma minderi aldım. 

Kalınlığı güzel ince dandik değil. Dokusu güzel. 

Koltukta beni biraz yükseltti. 

2 kademeli kendi içinde sigortası var. Termostat olduğu söyleniyor fazla ısınınca otomatik kapatıyormuş yazdığına göre. 

Aynı firmada ayrıca soğutucu minder de var. 

Akşam koltuğa taktım. 1 dakika gibi bir sürede ısındı. 2 dk gibi sürede gayet iyi ısıttı. Kapattıktan sonra 2 dk daha sıcak kaldı. Açık kalma süresi uzasa kapattıktan sonra sıcak kalma süresi de uzar sanırım. 

Ürün 115 lira. 

İlk izlenime göre tavsiye ederim. 

https://urun.n11.com/koltuk-minderi/isitmali-minder-oto-koltuk-isitici-isitma-minderi-P287177350

oksjxv.jpg

Ben de aynısını kullanıyorum. Daha doğrusu piranha marka olanı. Kızıma da var. Çakmaklık çoklayıcı ile kullanıyorum. Gayet ısıtıyor. Bir süre sonra hafiften kapanır gibi oluyor, hiç soğutmadan tekrar açılıyor. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben de aynısını kullanıyorum. Daha doğrusu piranha marka olanı. Kızıma da var. Çakmaklık çoklayıcı ile kullanıyorum. Gayet ısıtıyor. Bir süre sonra hafiften kapanır gibi oluyor, hiç soğutmadan tekrar açılıyor. 

Ucuzların yorumlarında bir kısmının eriyip koltuğa yapıştığını okuyunca hiç yanaşmadım. 2 yıl sonunda arızalanıp memnun kalıp tekrar alanlar var aynı üründen. Bu sadece şöför tarafı için üretilmiş. Kablo sağ tarafta. İçerisinde çakmak çoklayıcı ile kullanmayınız yazıyor. Kolçağın arkasında, arka taraf kullanımı için bulunan çakmak çıkışına taktım. Ortalıkta kablo da gözükmüyor. Çok beğendim. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ucuzların yorumlarında bir kısmının eriyip koltuğa yapıştığını okuyunca hiç yanaşmadım. 2 yıl sonunda arızalanıp memnun kalıp tekrar alanlar var aynı üründen. Bu sadece şöför tarafı için üretilmiş. Kablo sağ tarafta. İçerisinde çakmak çoklayıcı ile kullanmayınız yazıyor. Kolçağın arkasında, arka taraf kullanımı için bulunan çakmak çıkışına taktım. Ortalıkta kablo da gözükmüyor. Çok beğendim. 

Piranha da 230 tl. Geçen sene 50’ye almıştım a101’den. Bu sene gelmedi nedense. 

Hepsinde çıkış sağdan ama arkasından geçirip kolçak içindeki çakmaklığa ulaştırıyorum sağ koltuğu

çoklayıcı da sağlam. Zaten yarım saat kullanıyorum. Bişe olmadı. Çok fazla akım çekmiyor zaten. 1,3 amper falan

oto-arac-cakmak-coklayici-kablolu2-li-ca

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Onceki gun park lambasi degisimi ile baslayip ayna alti ve plaka ledleri yenilerdim. Photon kullandim ledlerin parlakligi iyi. Park icin sanayide 135e gordugum led netten 45 liraya alindi (insallah orjinaldir)
Dun de vizeden kusuruz gectik. 6e46a1c1594324aca48995910ca054fb.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Muayene zamani geldi catti.Bi led farlar kusursuz gecti.uzun bir sureden sonra motor numarasini okuyabilen cikti.cd512603cc3ecb8e27cad8eb8c9f77a8.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ben de bugün aracımı muayene ettirdim, hafif kusurlarla muayeneden geçti.

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Direksiyondaki tikirti giderildi. Parca degisimi yapilmamis
Rot ayarina da gerek yokmus(yine de kontrol edilecek). direksiyonda sertlik var ve onemlisi direksiyon tam toplamiyor, ben sormadan o soyledi bir sure sonra duzelecekmis.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Sutay yazdı:

bir sure sonra duzelecekmis.

nasıl olacakmış o kendi kendini tamir?

Yorum bağlantısı
Emre Sutay
nasıl olacakmış o kendi kendini tamir?
kayisi germis, ilk basta sert olur sonra alisir dedi. Zamanla o kayis kopabilir de.. Bilemiyorum
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

direksiyonda? kayış? ne kayışı acaba? bence kutudaki vida sıkıldı tıkırtı sesi şu an gitti, geri toplamaz, zor toplar, direksiyonu pompası aşırı yüklenir, tıkırtı sesi gider, bir süre sonra aşırı artar, kolon değişimie gidebilir komple olarak tahmin yürüteyim, birkaç ay idareleik işlemdir, mesela araba satılacak ise vs.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
direksiyonda? kayış? ne kayışı acaba? bence kutudaki vida sıkıldı tıkırtı sesi şu an gitti, geri toplamaz, zor toplar, direksiyonu pompası aşırı yüklenir, tıkırtı sesi gider, bir süre sonra aşırı artar, kolon değişimie gidebilir komple olarak tahmin yürüteyim, birkaç ay idareleik işlemdir, mesela araba satılacak ise vs.
Aynen öyle kutunun altında ki civata sıkıldı hareket eden milde ki boşluk azaldı sesi kesildi ama kutunun ayağına sıkıldı zamanla elden çıkacak.
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Emre Sutay yazdı:

bir sure sonra duzelecekmis.

Moral bozmak istemem ama iş bilmeyen ustalarımızın en sevdiği laf. Bir sorun yoksa yoktur varsa vardır. Olması gerektiğinden başka bir şekildeyse sorun vardır. Fabrikadan çıktığında da sertlik var ve sonradan düzeldiyse amenna. Ama hiç ihtimal vermiyorum 

Yorum bağlantısı
Emre Sutay
Abi ben mi yanlis anladim diye dusunuyorum ama kayis dedi.. Kayisin 1000tl civari oldugunu belirtti. Bu arada arac cmax, direksiyonun elektrikli olmasi durumu degistirir mi?

Videoda da kayistan bahsediyor, ve gorunuyor.
807f06f7415eb7935d04b5c3550e1a68.jpg
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...