İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mustafa Cerci
Oğuzkan Erışık yazdı:

Disk üzerinde çukur mu var yoksa komple delik mi ?

cukur delikli diye aldim degilmis

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Mustafa Cerci yazdı:

cukur delikli diye aldim degilmis

Oralar zamanla balata tozu dolar öyleyse. Yapışınca çıkmazda. Güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci
Oğuzkan Erışık yazdı:

Oralar zamanla balata tozu dolar öyleyse. Yapışınca çıkmazda. Güle güle kullanın

deneyip ogrencez artik. brembo yaptiysa vardir heralde bi kerameti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
(düzenlendi)

Ön fren balatalarını değiştirdim.
Çıkan balatalar ate mi ferodo mu anlamadım.

2611179be2bfef099c416cf5589b3db3.jpg

tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Çağlar Bayur yazdı:

kim takmış bu balatayı

vag,

orjinal balata ilk defa değiştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Ortaya karışık mı yapmışlar?

Ferodo'nun sitesine baktım, ATE diye hiç bir şey görmedim. Ate'nin sitesinde de Ferodo ile alakalı bi şey göremedim. Kelimeler kifayetsiz kalıyor şu an...

https://www.instagram.com/p/B16gYuOntlB/?utm_source=ig_web_copy_link

trw ile anlaşan vag a ihalenin taşere edildiği ate firması fredo fabrikasından mal yollamış olabilir

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Ortaya karışık mı yapmışlar?

Ferodo'nun sitesine baktım, ATE diye hiç bir şey görmedim. Ate'nin sitesinde de Ferodo ile alakalı bi şey göremedim. Kelimeler kifayetsiz kalıyor şu an...

https://www.instagram.com/p/B16gYuOntlB/?utm_source=ig_web_copy_link

Çağlar Bayur yazdı:

trw ile anlaşan vag a ihalenin taşere edildiği ate firması fredo fabrikasından mal yollamış olabilir

Adlığ ile yazıştım, sizin fren sistemi komple ate dedi.

Ferodo, ate ye ürettirmiştir dedi. veya tersi.:(

Vay arkadaş, ahçı-bahçevan ilişkisi gibi.

tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

@Çağlar Bayur Teknik soru,

Değişimi yapan vatandaşlar hidrolik kutusunun kapağını açmadan değişim yapmışlar, o sırada bende farkedemedim.:kafa2:

işlem sonucunda hidrolik taştı haliyle, birde pişkin pişkin fazlasını attı dedi.

sence kapaktan mı atmıştır, yoksa hidrolik deposunu bir yerinden patlatmış olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Osman Ünal yazdı:

@Çağlar Bayur Teknik soru,

Değişimi yapan vatandaşlar hidrolik kutusunun kapağını açmadan değişim yapmışlar, o sırada bende farkedemedim.:kafa2:

işlem sonucunda hidrolik taştı haliyle, birde pişkin pişkin fazlasını attı dedi.

sence kapaktan mı atmıştır, yoksa hidrolik deposunu bir yerinden patlatmış olabilir mi?

Kapaktan atmıştır da, önemli olan atan yerler temizlendi mi? Fren hidroliği şiddetli boya sökücüdür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Sani Gerşon yazdı:

Kapaktan atmıştır da, önemli olan atan yerler temizlendi mi? Fren hidroliği şiddetli boya sökücüdür.

Yıkadım yıkadım, sabunlu sularla yıkadım hem de.:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Osman Ünal yazdı:

hidrolik kutusunun kapağını açmadan değişim yapmışlar

kapağı açsa da açmasa da taşabilir, balatayı takarken fren pistonunu geri ittiği için. bu zamana kadar hiç yağ ilave edildi mi seviye azaldı diye?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Çağlar Bayur yazdı:

kapağı açsa da açmasa da taşabilir, balatayı takarken fren pistonunu geri ittiği için. bu zamana kadar hiç yağ ilave edildi mi seviye azaldı diye?

servis 2 yılda bir hidrolik değişimi yapıyordu, değişim yaparken tamamlıyorlardı galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Bugun passatın yagını degişdim fakat boşa degişmişim gibi geldi km dolmadı fakat 2 sene dolmusdu yagda içindeki yag castrol long life 2 idi ben mobil 5-30 esp koydum ama bir dahaya yine castrol koyacagım çünkü yag mükemmel cıkdı kayganlık temizlik hava filtresi filtron cıkdı bosch karsılasdırdım filtron daha mükemmel yag filtresinden mahle cıkdı birdahaki yag degişimlerinde filtron ve mahle castrol long life kullancam yine , fiestada 15 bın lık yagı mobil süper 3000 di 13000km de degişdim fakat yag casrol longlife karsılastırısam ıcınden cıkan yaglar bunlar castrol longlife gercekden farklı yag yanmamıs rengını koruyo kayganlık mukemmel yapısma devam ediyor fakat mobil süper 3000 de bu krıterlerın hepsı kaybolmusdu evde yag degişim bana böyle bir tecrübesi oldu hoçcakalın 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

2 sene sonra tekrar direksiyonu boyadım, eskisi kadar olmasa da kötüleşmeye başlamıştı sol taraf.

db332p7.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Erkan Işık yazdı:

castrol long life kullancam yine , fiestada 15 bın lık yagı mobil süper 3000 di 13000km de degişdim fakat yag casrol longlife karsılastırısam ıcınden cıkan yaglar bunlar castrol longlife gercekden farklı yag yanmamıs rengını koruyo kayganlık mukemmel yapısma devam ediyor fakat mobil süper 3000 de bu krıterlerın hepsı kaybolmusdu 

Hayırlı olsun forumdakiler genelde Castrol marka yağı pek tasvip etmezler Mobil’in daha iyi olduğunu söylerler bu yönüyle ilginç olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erkan Işık yazdı:

yag yanmamıs rengını koruyo

rengi koyulaşmayınca da görevini yapmamaış derler, kozmetik göz testi yanıltabilir de?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

rengi koyulaşmayınca da görevini yapmamaış derler, kozmetik göz testi yanıltabilir de?

Abi test için yolayabılrım :)) 

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Koray Demir yazdı:

Hayırlı olsun forumdakiler genelde Castrol marka yağı pek tasvip etmezler Mobil’in daha iyi olduğunu söylerler bu yönüyle ilginç olmuş.

Koray  en çok ilgimi çeken yere dökülen yerde yagın temiz olması elinde yapışkan olması yanmamıs olması yalnız araba hep kısa mesafe kulanıldı uzun mesafe bir yere gitmedi buda yagın asıl uzun yolda aşındıgı sanırım , mobil süper 3000 913 c yagıda fiestada kullandık devamlı istanbul ankara çok yapdı , yag güzel fakat 10  bini gecmemek lazım sanırım yag eksilme vs yapmıyor mobildede fakat arac uzun yol yaptıgından sanırım renk siyah yapıskanlık yok a yakın ama longlife  mobilin 2 katı fiyatda , artık tercih ler bütçeye kalmıs 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Arka fren lambalarini 2 yıl garantili joyecar marka taktim.Gunduz bile fark belli oluyor.91e854b1888ef9042cdc1d02a1684cfc.jpg42d3f60ee11b19fcd18aeb039f14053d.jpg4fa5bdc5907e7e9da2136b507562cca7.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

eski genleşme tankini kurtarayim diye mercedeslere özenip siyaha boyadim. içime sinmezse yenisiyle degistirim dedim nasılsa default_smile.png

f45d8748d91ceb94a5276f4c526b8717.jpg456089665b28971c661a2c78ee511637.jpg

sonra icime sinmedi tabii ki, yenisiyle degistirdim. orijinali 600 lira gibi astronomik bi rakam olunca kullanici deneyimleri uzerine kale marka aldim [emoji106]

7c76c1e4ee419223b85e00851f2f7722.jpg59befb9e0a8933fb0f4d3bdac0faa367.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

2 sene sonra tekrar direksiyonu boyadım, eskisi kadar olmasa da kötüleşmeye başlamıştı sol taraf.

db332p7.jpg

Göğüs süet ta4zı birşeyle mi kaplı abi? 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Oğuzkan Erışık yazdı:

Göğüs süet ta4zı birşeyle mi kaplı abi? 

Bana da öyle geldi ama, toz gibi sanki ? :unsure2: :unsure: :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Coşku Mert yazdı:

eski genleşme tankini kurtarayim diye mercedeslere özenip siyaha boyadim. içime sinmezse yenisiyle degistirim dedim nasılsa default_smile.png

f45d8748d91ceb94a5276f4c526b8717.jpg456089665b28971c661a2c78ee511637.jpg

sonra icime sinmedi tabii ki, yenisiyle degistirdim. orijinali 600 lira gibi astronomik bi rakam olunca kullanici deneyimleri uzerine kale marka aldim emoji106.png

7c76c1e4ee419223b85e00851f2f7722.jpg59befb9e0a8933fb0f4d3bdac0faa367.jpg

Aslında sorun sadece sararma ise bunun çözümü var. Ama tabii ki 25 yıllık tankın değişimi daha iyi olur.

https://www.youtube.com/watch?v=JqCN7VHMtfQ

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...